Digi Mobil – Internet prin antenele Vodafone

telefonie rcs rds digi mobil Digi Mobil   Internet prin antenele Vodafone

Roaming date Digi Mobil – Internet prin antenele Vodafone

Prin Digi.Mobil.R avem semnal 3G şi internet prin 3G, asta însemnând internet şi voce de o foarte bună viteza şi calitate prin antenele Vodafone.

Ca să meargă internetul prin Digi.Mobil.R [Vodafone], trebuie activată opţiunea “Roaming de date” în meniul telefonului la “Reţele“.

Atenţie! Am auzit că RDS limitează internetul prin Roaming la 100 Mb (ar fi o prostie din partea lor), dar vom afla cu siguranţă pe parcurs.
Un alt zvon este cum că Vodafone vor să cumpere RDS, dar căutând pe internet, nu am găsit deocamdată ca fiind plauzibil acest zvon.

Partea bună cu internetul prin Vodafone s-a îndeplinit, mai trebuie să se dea drumul la mesaje gratis naţionale, cel puţin, şi va fi super.

Bestial ar fi ca pe parcurs RDS să nu pună limitări prin roaming naţional [Vodafone] la serviciile de date şi voce.
Apropo, ca să ai internet când pleci în străinătate, trebuie să activezi “Roaming Date Internaţional” în contul tău Digi Care.

Autor articol: Elischer Severus (Guest Post)

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 17 iulie 2014 in categoria Guest Post, Stiri si noutati GSM. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Digi Mobil – Internet prin antenele Vodafone”

  1. Laurentiu

    Tind sa cred ca achizitia RDS-ului de catre Vodafone ar putea fi o miscare interesanta..asta ca un raspuns la Orange TV si nu numai.

  2. Daniel01

    Pt. Laurentiu,

    Sper sa nu cumpere Vodafone-ul compania Rds, avem nevoie si de companii romanesti puternice. Cat despre digi mobil nu va recomand sa il cumparati in orase in care Digi mobil nu are semnal bun si intra des pe roamning national.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite