Digi Mobil creşte volumul de trafic de date mobile

digi mobil rcs rds 150x150 Digi Mobil creşte volumul de trafic de date mobile

Sunt abonat vechi, foarte vechi, al RCS&RDS, iar până acum pot să afirm că sunt mulţumit de ce primesc pentru banii plătiţi către RCS&RDS. Dacă stau bine să mă gândesc, cred că nu există nici o altă companie furnizoare de servicii de orice fel, la care să fiu abonat şi despre care să pot spune asta! Ba din contră, despre celelalte companii aş avea extrem de multe lucruri negative de spus!

Îmi amintesc că mi-am făcut abonament de internet la RDS (pe atunci se numea doar RDS şi nu RCS&RDS) şi aveam bandă de 128 Kbps. Era mare minune pe vremea aceea, pentru că la sala de internet unde-mi mâncam nopţile alături de câţiva prieteni tare dragi, era un abonament de tip “business” cu bandă de 128 Kbps (bandă care ulterior era împărţită între cele vreo 20 de calculatoare din sală!) iar patronul sălii de internet-cafe (cu care eram şi prieteni) plătea o căruţă de bani pe aboamentul acela “business”. Şi eram toţi, extrem de bucuroşi, când la sala de internet pe care o frecventam aproape zilnic (în special noaptea) s-a făcut upgrade-ul de abonament, de la 64 Kbps la 128 Kbps. Ei bine, în aceste condiţii, să ai bandă de 128 Kbps la calculatorul de acasă (128 Kbps pentru un singur calculator!!!), era mare şmecherie!

După ceva vreme (nu foarte multă), RDS a hotărât să mărească banda de internet pentru abonaţii casnici.
Să o mărească, cum? Să o DUBLEZE! Şi fără să ceară nici un leu în plus, pentru asta!!! Lucru extrem de rar pentru vremurile acelea! De fapt, ce vorbesc!? Nu rar, ci UNICAT, de neimaginat, ca o companie să-ţi dea gratis, DUBLUL serviciilor!!!
Şi uite-aşa, de la bandă de 128 Kbps, m-am trezit GRATIS cu bandă de 256 Kbps.

După aproximativ un an de zile, banda de 256 Kbps a devenit bandă de 512 Kbps. Tot GRATIS!
Apoi, după încă un an şi ceva, banda de 512 Kbps a devenit bandă de 1 Mbps! Tot GRATIS!
Apoi, banda de 1 Mbps a devenit bandă de 2 Mbps! Tot GRATIS!
Şi tot aşa … până în zilele noastre, când banda mea de internet a ajuns la 100 Mbps. Tot gratis, evident. Iar dacă nu m-ar durea lenea şi aş fi dispus să-mi mişc hoitul până la un punct de lucru RCS&RDS, aş putea primi bandă de 300 Mbps + fibra optică până-n casă. Evident, tot GRATIS!

Da, în trecut i-am înjurat, i-am ponegrit, i-am făcut cu ou şi cu oţet pe cei de la RDS. Între timp însă, şi-au rezolvat cele mai multe dintre probleme, şi-au diversificat serviciile, le-au îmbunătăţit EXTREM de mult, iar asta fără ca prin facturile primite să-mi dea vreodată impresia că mă jecmănesc, aşa cum de altfel am senzaţia de fiecare dată când plătesc vreo altă factură la utilităţi, alta decât cea de internet/TV/telefon de la RCS&RDS.
Iar prin asta, RCS&RDS a câştigat respectul meu, al clientului care plăteşte lunar factura către RCS&RDS!!! De aceea sunt înţelegător când vine vorba de semnalul ceva mai slab de telefonie mobilă de la RCS&RDS, respectiv Digi Mobil. Am convingerea că, vor rezolva şi această problemă.
Şi credeţi-mă, nu lucrez la RCS&RDS, nu am fost plătit să le fac reclamă şi nici nu am absolut nici o legătură cu cei de la RCS&RDS în afară de faptul că sunt de ani de zile clientul lor!

Pe parte de telefonie mobilă, evident am un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat. Am trecut cu telefonia mobilă la Digi Mobil, după ce, deşi am fost client Orange încă de pe vremea când a apărut compania Dialog în România, cei de la Orange nu au ţinut cont de asta, m-am simţit “păcălit” de multe ori de către cei de la Orange. Dar, nu am să intru în detalii …

La abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat din dotare, am un volum de trafic de date mobile de 5 GB lunar inclus în pachet. Bine, traficul este de fapt nelimitat, doar că după cei 5 GB consumaţi în mai puţin de o lună de zile, viteza scade foarte mult.
Ei bine, de la 01 iunie 2016, volumul de trafic de date mobile de 5GB/lună, devine automat 10GB/lună. Evident, tot GRATIS!

Începând cu 01 iunie 2016, Digi Mobil creşte volumul de trafic de date mobile în reţeaua 3G, inclus în abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5 şi Optim Nelimitat, precum şi Avantaj 2, Avantaj 3, fără costuri suplimentare pentru clienţii noi şi existenţi, persoane fizice şi juridice.

Astfel, abonamentul Optim Nelimitat, cel mai atractiv şi de succes din oferta Digi Mobil, va avea cea mai mare creştere a volumului de trafic la viteză maximă, de la 5 GBytes/lună la 10 GBytes/lună. În acelaşi timp, abonaţii Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 siAvantaj 3 vor beneficia de o creştere de până la 2 GB, ajungând astfel la trafic lunar de date mobile inclus de până la 5 GBytes.

În plus, toate pachetele de servicii din portofoliul Digi Mobil includ internet NELIMITAT, clienţii putând naviga pe internet chiar şi după terminarea traficului inclus în abonament, însă la viteze de acces mai scăzute.

Cum drecu să nu fii mulţumit, când vezi că o companie furnizoare de servicii, are genul acesta de “politică” ???

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Digi Mobil creşte volumul de trafic de date mobile”

  • Severus
    ... a scris la 3 iunie 2016, 11:22   [#1]

    Adevar graiesti.
    Foarte tare frate! Deci no comment. Jos palaria.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?