Digi Mobil a fost interzis în Belgravistan

Digi Mobil Belgravistan Digi Mobil a fost interzis în Belgravistan

Digi Mobil a fost interzis în Belgravistan

Eheee … aţi crezut că e aşa de simplu de intrat pe alte pieţe? Evident că, “meciurile în deplasare” sunt “altfel” decât cele jucate “acasă”, pe teren propriu – asta ca să folosesc o exprimare din fotbal. În perfectă concordanţă cu cele menţionate anterior, au avut loc şi întâmplările din Belgravistan, unde Digi Mobil, serviciul de telefonie mobilă a celor de la RDS, a fost interzis.

Belgravistan a devenit republică independentă în 1996 şi în prezent este ţara cu cea mai bogată populaţie din lume. Zăcămintele imense de petrol, gaze naturale şi diamante recent descoperite, precum şi numărul relativ mic al populaţiei au făcut ca belgravii să devină cei mai bogaţi oameni de pe planetă. Practic nu există cetăţean al Republicii Belgravistan să nu deţină câteva puţuri de petrol şi gaze şi o mână de diamante. Şi foarte mulţi bani.

Siteul oficial al statului Belgravistan îl găsiţi aici: www.belgravistan.com
Digi Mobil Belgravistan Digi Mobil a fost interzis în Belgravistan

In 20 aprilie 2014, RCS & RDS a lansat in Belgravistan serviciul de telefonie mobila Digi Mobil. In data de 29 Mai 2014, in urma numeroaselor plangeri ale populatiei privind pretul prea mic la care acest serviciu de telefonie mobila era oferit, Parlamentul Belgrav ia decizia interzicerii abonamentelor Digi Mobil si infiintarea unei comisii care sa ancheteze modul in care acest pret a ajuns pe masa consumatorilor.

Consideram ca interzicerea ofertei Digi Mobil in Belgravistan a fost o decizie radicala si insuficient analizata. Speram sa ni se dea posibilitatea de a explica atat autoritatilor, cat si cetatenilor belgravi, ca nu am dorit sa aducem nicio ofensa prin preturile extrem de mici. Desigur, intelegem specificul culturii locale si, de asemenea, faptul ca preturile trebuie sa fie mari pentru a fi acceptate. Totodata, ii asiguram pe romani ca vor beneficia in continuare de cele mai bune oferte la abonamentele Digi Mobil.” a declarat Florin Nemes, Coordonator & Marketing Comunicare.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 31 mai 2014 in categoria Funny video, Stiri si noutati GSM. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

10 comentarii la subiectul “Digi Mobil a fost interzis în Belgravistan”

 1. Marvio

  Ce aiureală mai e şi asta? :( :-? :o Şi de când în Belgravis…..tralala-ul ăla, care de fapt nu există, se vorbeşte sârbeşte? Sau e vreo poantă cu iz de reclamă? ;) Şi dacă e reclamă, atunci e su-su-su-super ca idee !

 2. Marvio

  P.S. Fază tare ; cerşetorul, la costum, își primeşte pomana într-o servietă cu lanțuri de aur…şi doldora de bancnote de 200/500 de euro…=)) =))

 3. Hannover

  nu stiu cum pletosul vorbeste sarbeste iar pe site zice ca-i fluent in ruseste. poare SI in ruseste.
  oricuim, ideea asta de reclama e cea mai tare din cate am vazut in ultimii ani. totul e de aur acolo, numai masini de lux, baiatul cu pizza e cireasa de pe tort. superba reclama…

 4. Cosmin

  Cata imaginatie pot avea….imi place mult. Original…. :D

 5. bum

  beton asta:d

 6. Severus

  Cand am vazut prima data reclama, chiar am crezut ca e o stire…

 7. JoinT

  =))

 8. ion

  Vorbeste Bulgareste, nu sarbeste…

 9. Dan

  Digi Mobil = ieftin şi prost !!!

  Pentru că http://dan-blog.ro...e-toata-jena.html şi pentru că http://dan-blog.ro...lit-clientii.html

 10. Severus

  Eu nu am probleme, deci sunt multumit. La orange degeaba mergea mai bine reteaua[sa zicem] , daca nu aveam minute si internet decat picurate….

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite