Digi Film

Digi Film Digi Film

Digi Film – RDS Tv

Am gasit in posta un pliant de la RCS & RDS, prin care respectivii isi faceau reclama la un “nou” canal TV cu filme, pompos intitulat: “Noul canal de filme al Romaniei“.

Am dat de curiozitate o “cautare” pe televizor, si am dat peste mult trambitatul canal de filme de la RDS, Digi Film
Prima observatie: “se vede” ca porcu’ … Nu conteaza faptul ca pretul acestui canal este modic, respectiv 3 RON/luna, avand in vedere ca este totusi un canal de filme, calitatea imaginii este sub orice critica. Ca un exemplu, 10 TV de la RDS este mult peste Digi Film (d.p.d.v al calitatii imaginii), ori si 10 TV are lipsuri serioase cand discutam de calitatea imaginii si a sunetului, comparativ cu alte canale de televiziuni din Romania.

Probabil ca pe televizoarele CRT imaginea este acceptabila, dar pe un televizor LCD lipsa calitatii imaginii iese foarte mult in evidenta. In opinia mea, nu mai ai ce transmite pe un canal specializat pentru filme, imagini intr-un alt format decat Full HD (1080p) sau macar HD (720p)… Totusi, suntem in 2011 …

RCS RDS Digi Film Canal TV Filme Digi Film

Pana la urma, nici macar n-as putea spune ca pretul acestui canal (3 RON/luna) este “modic”, avand in vedere ca este doar un singur canal TV iar calitatea imaginii este sub orice critica … Daca as putea vedea filme la calitatea la care este transmis de exemplu TVR HD, atunci da, as fi dispus sa dau 3 RON pe luna, altfel, nicidecum …

Informatii mai multe despre acest canal de filme, gasiti pe siteul RCS & RDS

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 31 ianuarie 2011 in categoria Filme. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Digi Film”

  1. Peter

    In vechime, pe cand era Nagra2 la putere, mai intram din cand in cand, dar este un canal slabut, nu merita banii.

  2. Bucur

    nu mersi, pas [-(

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro