Întâmpinăm câteva dificultăţi tehnice… Yahoo Mail

yahoo mail error Întâmpinăm câteva dificultăţi tehnice… Yahoo Mail

Întâmpinăm câteva dificultăţi tehnice…

Băi fraţilor, eu deja m-am săturat de tonele de erori peste care dau atunci când încerc să-mi accesez contul de email de pe Yahoo Mail. Şi nu, nu este problema de la mine, este de la ei. Garantat 100% (cum era şi titlul unei emisiuni TV). Şi nu, nu sunt singurul, o grămadă de prieteni, inclusiv colegi de muncă mi-au spus nu o dată că nu-şi pot accesa contul de email !

Şi uite-aşa se duce dracului şi Yahoo, care a reuşit să devină un mare rahat după ce înainte cu ani de zile fusese unul dintre cei mai mari jucători din piaţă în domeniul internetului şi în special al serviciilor de email. Adică, un serviciu care le aduce totuşi ceva venit chiar dacă serviciul în sine este oferit gratuit utilizatorilor.
Pentru că noi, utilizatorii, suntem “cobaii” lor şi în acelaşi timp suntem cei cărora Yahoo le afişează reclamele, reclame plătite de diverse companii.

Când încerc să accesez contul de email, apare asta:

yahoo mail error 1 Întâmpinăm câteva dificultăţi tehnice… Yahoo Mail

Întâmpinăm câteva dificultăţi tehnice…
Ne pare rău, dar Yahoo Mail nu se poate încărca din cauza unei probleme temporare. Puteţi să reveniţi în scurt timp sau să vizitaţi paginile noastre de ajutor pentru a afla modalităţi de depanare a problemei.
Eroare temporară: 14
Vizitaţi secţiunea Ajutor pentru instrucţiuni de depanare

Deci, este foarte probabil ca cei de la Yahoo o să-şi piardă în scurt timp şi ultimii “clienţi” pentru că nu sunt capabili să furnizeze un serviciu funcţional. Iar milioanele de utilizatori care încă mai folosesc Yahoo Mail, se vor plictisi într-o bună zi de toate problemele tehnice ale celor de la Yahoo. Pentru că se întâmplă ca exact când ai mai mare nevoie de un mail, să nu-ţi poţi accesa contul de Yahoo Mail! Este inacceptabil pentru o companie mamut ca Yahoo … No problem, migrăm încet şi sigur, către Gmail.

Categorie articol [ Internet ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

10 comentarii la “Întâmpinăm câteva dificultăţi tehnice… Yahoo Mail”

 • ... a scris la 12 februarie 2015, 7:06   [#1]

  Eu am migrat demult pe Gmail. Totuși, ce ar fi de făcut cu acele conturi pe care le-am creat în baza adresei de Yahoo.mail ? Ai vreo idee ?

 • Vasile
  ... a scris la 12 februarie 2015, 8:14   [#2]

  Zina, desfiinteaza-le. Dar mai intai anunta-i pe cei pe care ii ai in vcontacte.

 • jpm
  ... a scris la 12 februarie 2015, 12:10   [#3]

  Buna ziua!Am si eu niste nemultumiri fata de Yahoo Mail:
  -- 1). Pe siteul lor am facut niste comentarii acide, dar in limita bunului simt,in sensul ca am criticat, ca specialist si in cunostinta de cauza, unele nereguli in domeniul financiar-bancar (bugetul de stat) si politic. Am propus si niste solutii.
  Rezultatul: cei de la yahoo mi-au modificat pagina lor cand o accesez.
  -- 2). Mai este si bancul ca avem 1 Tera pentru mesaje.

  Concluzie : cei de la Yahoo Romania cred ca au fost politizati si sunt aserviti politic. Am sa trimit un mesal celor de la Yahoo-Mama sa le spun aceste lucruri.

  PS:ca sa nu mai spun ca au niste redactori AGRAMATI.

 • ... a scris la 12 februarie 2015, 13:55   [#4]

  M-am obisnuit cu yahoole însa ma scot si pe mine din sarite zecile de erori. mai nasol e cu mailurile pe care le primesti pe acea adresa, ca ar trebui redirectionate catre una de gmail…

 • Severus
  ... a scris la 12 februarie 2015, 18:11   [#5]

  Nu stiu ce sa zic, eu in fiecare zi intru in mail yahoo, de pe PC si telefon, dar nu patesc asa ceva. Pe telefon folosesc o aplicatie, iar pe PC intru direct din browserul Chrome.

 • neludana2000
  ... a scris la 4 martie 2015, 21:18   [#6]

  Severussss……….la cum arati (daca ce se vede,este al tau) e normal sa nu ti se-nporiveasca nimeni….cine-ar da error la asa ceva…!!!

 • Brain Man
  ... a scris la 7 martie 2015, 12:18   [#7]

  Nici Gmail nu mai e ce era. Google a devenit un gunoi si o scursura mai ceva ca Yahoo. Spre exemplu: tocmai au distrus Gtalk, daca daca esti in alta tara si incerci sa te loghezi de acolo, nu o sa poti pt ca cica esti un posibil hacker… ca ce ei stiu ca tu ai alt IP… pe scurt daca stii raspunsul la security question poate ca reusesti sa te loghezi, altfel PA! Daca ti-ai facut contul acum nu stiu cati ani, cine naibii mai stie raspunsul la sequrity question????? Mai ales ca mai e si case sensitive. Si ca sa fie treaba treaba mai te freaca si cu un nr de tel. Acum jigodiile de la Google iti vor nr de tel! Ai dreq handicapati mai sunt… pai 1-poate nu am tel mobil, ce e obligatoriu sa ai? Si 2-poate nu am incredere in ei si nu vreau sa le dau lor nr meu de tel…

  Daca stiu userul si parola ce dracu mai vor???? Nu stiu dar serviciile astea americane devin din ce in ce mai de rahat!

  Nu mai exista nici un mail romanesc ca m-am saturat de americani si de porcariile lor???

 • Brain Man
  ... a scris la 7 martie 2015, 12:22   [#8]

  Ahh si inca ceva… asta mi se pare chiar bomba :)) )) atata vai “security” si cand colo tocmai EI te spioneaza si trimit tot la NSA. Deci americanii astia sunt chiar patetici-idioti!

 • ... a scris la 7 martie 2015, 12:24   [#9]

  Există şi mail românesc: http://email.ro/

 • ... a scris la 25 martie 2015, 20:18   [#10]

  25 martie 2015 -- Din nou eroare, nu-mi pot accesa contul de email Yahoo …

  eroare yahoo

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?