Dieselgate

masina electrica incarcare 150x150 Dieselgate

Dieselgate si masina electrica

Scandalul uriaș din industria auto internațională, numit și “Dieselgate“, ar trebui să fie startul pentru lansarea pe piață a automobilului cu propulsie electrică. Iar când spun “automobil electric”, mă refer la un automobil care să fie accesibil tuturor! Cele care se vând acum, sunt “degeaba”. La prețurile extrem de mari la care se vinde acum un astfel de automobil electric, nu vor exista nici vânzări. Va mai fi “pe ici pe colo” câte un excentric care va cumpăra … așa răzleț, câte o bucată și cam atât. Ori, în acest fel, acest sector nu se va dezvolta niciodată suficient de mult încât să devină o alternativă serioasă la mașinile propulsate de motoare termice.

Cei din industria petrolului ar trebui să dea startul, prin dezvoltarea infrastructurii actuale. Însă nu vor, pentru că actualul sistem este o “vacă bună de muls”.
Pe de altă parte, există și implicații politice. Țările care controlează în acest moment piața petrolului (printre care USA, Rusia, etc) vor pierde “controlul” iar petrolul nu va mai putea fi utilizat ca factor de presiune și șantaj în politică!

Iar ceea ce au făcut cei de la Volkswagen, e cu dus și întors… În primul rând, este extrem de urât! N-aș fi crezut vreodată că o companie germană poate coborâ atât de jos!… Până în mocirlă!
Mă număram printre cei pentru care “Made în Germany” însemna extrem de mult! Pentru majoritatea celor care au crezut în corectitudinea germană, Dieselgate a dărâmat acest “mit”.

incarcare masina electrica Dieselgate

Categorie articol [ Auto / Moto ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Dieselgate”

 • ... a scris la 1 octombrie 2015, 8:34   [#1]

  Tesla scoate mașini electrice accesibile. Si toyota are niste hibriduri bune si naccesibile

 • ... a scris la 1 octombrie 2015, 8:45   [#2]

  80.000 de euro zici tu că e “accesibil” ?

 • ... a scris la 1 octombrie 2015, 11:01   [#3]

  O sa fie un mare fas. S-a intamplat ceva cu Toyota care a rechemat cateva masini? …. Nu multe, doar cateva milioane… cu probleme tehnice la air-bag sau sistemele de franare. Si Ford a avut ceva probleme de genul, in urma cu niste ani. Dar oamenii au continuat sa cumpere aceleasi tipuri de masini, ba chiar marcile respective nu au avut de suferit. La VW imi pare mai degraba o facatura din partea concurentei si un scandal amplificat artificial. Chiar crezi ca e singura marca care fenteaza testele?

 • ... a scris la 1 octombrie 2015, 14:15   [#4]

  Păi, până la urmă se pare că mulți producători de mașini au folosit acest tip de software, nu doar Volkswagen.

 • ... a scris la 1 octombrie 2015, 23:16   [#5]

  Iulian M. are perfecta dreptate si am gindit de prima oara cind am auzit aceasta Stire si anume ca ceva nu este correct in aceasta Poveste murdara care stiu de unde pleaca evident au pus Ochii pe Volkswagen de invidie ca acestia vind bine ale lor masini in toata lumea , evident aceasta mare massa de stupizi or ”Brain Washed ” pina acuma vad ca cinta in ”Struna” la acesti care au inscenat toata povestea , sper ca intro zi sa iasa l lumina aceasta sarlatanie din ”Noul Babillon”:-?

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?