Oare-i vorba de o… dictatură medicală?

De-a lungul anilor, noi, românii, am avut… “norocul” sa suportam numeroase dictaturi de diverse sorginte. Iata ca acum, de aproape un an de zile, s-a abatut asupra noastra… dictatura medicala! Asadar, o dictatura noua, generata de noul Coronavirus, cum i se tot spune, ceea ce volens-nolens ne-a implicat in asazisa pandemie. Cum am suportat-o si o suportam, cu totii stim! Dar tot ca o noutate e si dictatura biometrica dar si cea mediatica care, iarasi stim, amplifica non-stop efectul nocivitatii, starea actuala a vietii pe care (inca ) o traim. Parerile cetatenilor de rand, dar si a specialistilor difera. Unii o aplauda, altii nu. Fiecare cu gandirea si argumentele lui. Astfel, mai multi medici romani sau straini isi spu deschis parerle. Intre acestia si dr. Razvn Constantinescu, cel care refuzand sa incalce juramantul medical, combate vehement actuala mascarada si, drept urmare, spune adevarul:
– Mortalitatea data de acest virus este inferioara gripei din 2017-2018
– Este nociva inhalarea dioxidului de carbon prin obligativitatea folosirii mastii
– Psihoza este amplificata si intretinuta cu buna stiinta de mass-media
– Pe filiera OMS s-au primit indicatii de a raporta toate decesele care au suspiciune, nici macar confirmate prin test, ca fiind Covid. Spitalele beneficiaza de decontare suplimentara de la casa de asigurari.
– In spitale sunt 10%din numarul bolnavilor. Spitalele sunt goale!

Mai mult, zile trecute, medicul oftalmolog, Monica Pop, a avut o intervenție la Antena 3, unde a făcut anumite dezvăluiri cutremurătoare cu precădere la situația spitalelor COVID din România. În cadrul intevenției aceasta a susţinut că are informaţii potrivit cărora în spitalele de campanie nu ar fi internaţi bolnavi COVID la ATI.
Eu întreb de câteva zile şi nimeni nu mi-a răspuns. Ce se întâmplă cu spitalele de campanie, pentru că acolo sunt şi secţiuni mici de Terapie intensivă. Câţi bolnavi sunt acolo, dacă sunt bolnavi? Eu am informaţii, sigur, pe surse, că nu există bolnavi internaţi acolo. Atunci, pentru care motiv au fost făcute spitalele de campanie şi a costat fiecare dintre ele câteva milioane de euro? (… ) aş fi pus toţi bonavii asimptomatici sau cu simptome uşoare numai în spitalele de campanie. Lăsam spitalele cu aparatură performantă să fie pentru cazurile grave.” Monica Pop se întreabă: “De ce au stat goale?

Monica Pop dezvaluiri cutremuratoare despre spitalele de campanie COVID Sunt goale 840x500 Oare i vorba de o... dictatură medicală?

Aceste dezvăluiti vin în condițiile în care guvernanții anunță de câteva luni că nu mai sunt locuri în spitale și că există riscul de a se ajunge la trieri masive. Autoritățile române parcă nu mai fac față nici măcar minciunilor spuse de ei până acum. cel puțin asta reiese din declarațiile medicului. “M. P. De ce au stat goale? Şi acum sunt goale, eu aşa ştiu. Trimiteţi pe cineva la Otopeni, să vedem câţi bolnavi sunt acolo. Mi se pare inadmimisibil. Nu ştiu sigur, dar dacă e adevărat. Și ştiu de la medici că nu sunt bolnavi acolo, nici acolo, nici în altă parte, atunci de ce au fost construite? Toată lumea cred că vrea să ştie cum au fost gândite. Pentru că trebuia o pregătire din start, nu trebuia să aşteptăm să fie numărul acesta impresionant de infectaţi. Dar vreau să ştiu cum sunt gestionate aceste spitale de campanie, care au fost plătite din banii acestui popor, deci din banii noştri. Şi avem dreptul să ştim ce se întâmplă cu ele şi de ce nu sunt bolnavi acolo şi din care motiv nu se folosesc secţiile de ATI din aceste spitale de campanie“, a spus medicul

Dealtfel si chirurgii de la Institutul Karolinska din Suedia, dar nu numai, recunoscând lipsa datelor științifice în favoarea purtatului de măști au renunțat la obligativitatea acesteia. La randu-i dr. Eva Sellden, afirma ca “DOVEZILE CARE SĂ SPRIJINE ACEASTă PRACTICĂ (n. n, purtarea mastii), NU EXISTĂ!

Cele sus scrise de specialisii din domeniu, publicate si pe net, au avut si au un ecou deosebit in randul multor concetateni. Iata si cateva pareri ale unor cititori:
“Bravooo… Dottore – Să zici mereu adevărul!!! “; (Vasile Frasinescu) ;
“Felicitari… ati reusit sa ramaneti om intre oameni… aveti coloana vertebrala… si nu va poate nimeni manipula… jos palaria!! (”Lucia Gradinaru);
“Sa vedeti lichelele cum il ataca pe medicul neinfricat si de neinduplecat… ”
Psd-ist, ca are interese… “Niste mizerii de oamenii, care s-au vandut sarpelui, se umfla cu nerusinare sa-l pateze cu minciuni! Dar este prea destept ca sa se puna cu prost… Acest medic a lasat loc de “buna ziua” si la televiziunile vandute si ele talharilor teroristi, atunci cand a fost invitat. ” (Ionut Nicolae)

Oare ce-am mai putea spune?! O fi vorba de o noua… normalitate?!! Până la presupusul si mult asteptatul vaccin anti-COVID-19, artizanii întunericului, cei care vin zi de zi cu noi date inspamantatoare si restrictii pe masura, vor ține lumea captivă în măști, înfricoșată, îmbotnițată, pentru ca, la momentul lansării vaccinului “salvator”, toți să își dorească să îl ia, pentru a se întoarce la… “normalitate”. Însă, nu va fi acea normalitate pe care o știam, ci “Noua normalitate”… Cu pașaport medical biometric, permis de muncă special, card unic al cetățeanului. Orice-i posibil! Pana una alta, oare noi ce sa mai credem? ?!!
(una din surse: internetul)

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Monica Pop dezvaluiri cutremuratoare despre spitalele de campanie COVID Sunt goale Oare i vorba de o... dictatură medicală?

Categorie articol [ Guest Post, Sanatate / Familie, Social ]
Tagged with: [ , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Oare-i vorba de o… dictatură medicală?”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 14 noiembrie 2020, 16:21   [#1]

  Despre ce „dictatură medicală” aduci vorbire, bătrâne prieten Marc? Trăim o eră a ticăloșiei de când ne-am născut. Dacă-ți sugerez să nu te mai uiți la Antena 3 iar te superi pe mine, așa că nu o fac…

  Citind comunicatul de astăzi al GDS (Grupul de Comunicare Strategică), am reținut următoarele cifre:

  • teste efectuate: 3.667.896
  • cazuri confirmate: 353.187
  • persoane vindecate: 239.051
  • persoane internate: 12.919
  • persoane decedate: 8.813
  • izolați la domiciliu: 48.129
  • izolați instituționalizat: 13.207
  • carantină la domiciliu: 79.532
  • carantină instituționalizată: 23

  Cârcotaș cum sunt și neavând ce face am pus mâna pe creion și am făcut niște socoteli, crezând că numărul celor vindecați, internați, decedați, izolați și „carantinați” ar cam trebui să fie egal cu numărul cazurilor confirmate, dar nu e deloc așa…

  Din datele prezentate de GDS reiese că mortalitatea este de 2,5%, se vindecă 67,7% dintre molipsiți, 3,7% sunt pacienți în spitalele patriei (dintre care 9,8% în secțiile ATI) și 39,9% sunt izolați sau carantinați. Nu știu de ce cred că autoritățile nu sunt în stare nici măcar să „aducă din condei” niște biete numere, darmite să oprească pandemia.

  Mă poate lămuri cineva unde e sminta?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 14 noiembrie 2020, 21:25   [#2]

  Văz că nimeni nu vrea să mă lămurească de „eroarea” în care îmbătrânesc.

  Nu-i nimic, mai beau o bere sperând că mâine sau poimâine am parteneri de discuție…

 • marc
  ... a scris la 15 noiembrie 2020, 6:52   [#3]

  De ce m-as supăra amice?!Că-i dictatura medicală?La acea televiziune(?!) nu ma uit ABSOLUT niciodata…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 15 noiembrie 2020, 7:45   [#4]

  Hai că m-ai ucis, Marcele! Citez din articolul tău: „medicul oftalmolog, Monica Pop, a avut o intervenție la Antena 3”.

  Uneori și absolutul e relativ…

 • EU, Civi Lezatu'
  ... a scris la 16 noiembrie 2020, 3:44   [#5]

  Domnule Francisc, sunteți nedrept infirmându-i buna-credință domnului Marc atunci când susține că nu se uită la Antena 3, doar pentru faptul că a menționat o intervenție în direct a cuiva la respectivul post de televiziune. Având în vedere mențiunea din finalul postării, “…una din surse: internetul…”, e cât se poate de probabil ca domnul Marc să fi preluat respectiva știre de oriunde din internet, nu vizionând Antena 3! Nu vă întreb care să fie legătura între sfatul adresat domnului Marc de a nu se mai uita la Antena 3 și restul comentariului dvs., însă, observând că nu v-ați limitat îndemnul doar la emisiunile de dezbatere politică, vă întreb dacă nu cumva problema să fie în legătură cu frecvența pe care este distribuit canalul TV respectiv, pe care poate o considerați dăunatoare sănătății?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 17 noiembrie 2020, 17:46   [#6]

  Am tot așteptat să scrii niște rânduri despre incendiul de la spitalul din Piatra Neamț, Marc. Poate că le-ai scris și Dan nu a fost destul de prompt ca să le facă publice…

  Explozia asta fără aviz („cu aviz sau fără, cred că explozia tot se producea” - am citat din declarația lui Radu Firăstrău -- director DSP Neamț) e încă o tragedie ce zguduie societatea noastră cea atât de „democratică”.

  A trecut un deceniu de când la maternitatea Giulești au fost carbonizați 6 bebeluși, un cincinal de la „pârjolul” Colectiv în care s-au ars la propriu 64 de români și, iacă-tă, avem încă o dată aceeași situație…

  După ce ne-am incinerat ca la crematoriu bebelușii și tinerii, acum a venit rândul să ne ardem și bătrânii. Doar ei sunt „vinovați” că se aflau în acel salon de spital, nu și cei care sunt plătiți să aibă grijă de sănătatea lor.

  Colac peste pupăză vine și directorul ăsta să ne spună că „explozia” se întâmpla oricum, chiar și fără avizul „domniei” sale.

  Pe ce lume trăim, prieteni? Vă întreb pe bune…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?