Dezvăluiri şocante despre grupul Bilderberg

Bilderberg Group Dezvăluiri şocante despre grupul Bilderberg

Teoria Conspiraţiei, o realitate ?

Cine nu a auzit de grupul Bilderberg ? De ani de zile, exista diverse teorii sau informatii potrivit carora, lumea este condusa de catre un grup restrans de oameni, personaje invaluite de mister dar cu o putere financiara uriasa …

Potrivit acestor informatii, ei conduc cu adevarat lumea, ei rastoarna guverne, numesc presedinti, etc … Aceste idei si actiuni au fost numite generic, Teoria Conspiraţiei

Un bancher elvetian care a participat la intalnirile grupului Bilderberg, a acordat un interviu socant, redactorilor de la redactorilor de la publicatia online WeAreChange. Conform marturiei bancherului elvetian, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, temandu-se pentru viata sa, grupul Bilderberg se foloseste de bancile elvetiene pentru a finanta rasturnari de guvern, falimentarea unor tari, coruptia unor inalti oficiali si chiar uciderea unor persoane care au putere sa se opuna politicilor grupului.

Bancherul elvetian il acuza pe Josef Ackermann, executiv al Deutsche Bank si membru al comitetului de varf al grupului Bilderberg, afirmand ca Josef Ackermann orchestreaza o mare parte a acestor activitati si ca una dintre actiunile la care Josef Ackermann lucreaza asiduu, este cenzurarea internetului. Iata si o parte din interviu:

I: Ce puteti sa ne spuneti despre activitatile dvs ca bancher ?
R: Am lucrat in sistemul bancar elvetian ani indelungati, chiar si ca director al uneia dintre cele mai puternice banci. Atunci am fost implicat in plata pentru asasinarea unui presedinte de stat. Am participat la intrunirea directorilor bancii, in care s-a hotarat sa se plateasca pentru aceasta actiune. Asta m-a dat peste cap rau de tot. Un serviciu secret strain a trimis o cerere scrisa de mana prin care solicita plata unei sume pentru o persoana care lichidase un presedinte! Si nu a fost singurul caz de acest fel. Am primit o seama de astfel de cereri scrise de mana din partea unor servicii secrete , care aveau fonduri pentru organizarea de revolutii ori pentru ucideri la comanda. Eu confirm ceea ce a scris John Perkins in cartea sa „Confessions of an Economic Hit Man”. Exista un sistem financiar pentru astfel de operatiuni si unele banci elvetiene fac parte din el.

I: Ne poti spune despre ce banci este vorba si cine anume din aceste banci este implicat?
R: Este vorba de una dintre cele trei banci elvetiene din varf la timpul asasinarii acelui presedinte din lumea a treia. Mai mult, nu-mi risc viata. Eram mai multe persoane la adunare cand cineva a venit cu acea cerere si cum era vorba de o suma mare cash, a trebuit sa se faca o informare sumara a spetei. Dupa care directorii au zis „O.K!”

I: Ce fel de fonduri erau acestea?
R: Speciale! Codificate. Dezlegarile veneau odata cu cererile. Asa functionau, conform intelegerilor la varf. Cererile care deblocau cele mai mari sume erau scrise de mana! Trebuiau descifrate. Ele contineau sume de bani pentru asasinate, pentru organizarea de greve, de revolte si pentru finantarea unor partide de opozitie in diverse tari. Stiu membri ai grupului Bilderberg care sunt implicati in asa ceva.

I: Macar ne puteti spune in ce decada se intamplau astfel de operatiuni?
R: In anii ’80.

I: Aveati vreo problema sa lucrati cu astfel de fonduri?
R: O mare problema. Nu mai puteam sa dorm. De-asta am si parasit banca pana la urma. Erau implicatii periculoase. Cei care organizasera fondurile erau membri ai unor servicii secrete, cele mai multe din tari vorbitoare de limba engleza. Trebuia sa platim criminali care ucideau oameni ce se opuneau planurilor Bilderberg, FMI si Banca Mondiala, de exemplu.

I: De ce ne acordati acest interviu? Sau de ce ni-l acordati acum?
R: Pentru ca Bilderbergii se intrunesc anul acesta in Elvetia. Pentru ca situatia mondiala devine din ce in ce mai critica si pentru ca bancile elvetiene sunt implicate in actiuni lipsite de etica, dispunand de fonduri aflate in afara oricarui control financiar si e vorba de sume cu multe, multe zerouri.

I: Miliarde?
R: Mii de miliarde, in afara taxelor! Ceea ce se intampla este impotriva sistemului elvetian al valorilor, bazat pe incredere, bunavointa si neutralitate. Am asistat la discutii care sunt impotriva principiilor democratice. Directorii bancilor elevetiene nici nu mai sunt elvetieni, ci vin din afara, majoritatea anglo-saxoni, americani, britanici care nu respecta neutralitatea declarata a elvetienilor. Acestia distrug Grecia, Spania, Portugalia, Irlanda si Elvetia, care este tinta acum, cand nu mai au nevoie de ea. Josef Ackermann este cetatean elvetian, dar este in fruntea unei banci straine si se foloseste de putere ca sa distruga.

I: Oamenii despre care ne-ati vorbit vor fi prezenti anul acesta la intrunirea Bilderbergilor de la St. Moritz?
R: Categoric. Dispun de sume enorme de bani si au un plan. Vor distruge economia Europei si vor construi alta in China. Pana atunci, au deschis pietele europene pentru marfurile chineze. Sisteme de invatamant europene cad, iar noua generatie va sti din ce in ce mai putin. Asta va distruge Europa pe termen lung.

I: Credeti ca intalnirea din Elvetia de anul acesta are valoare simbolica? In 2009 s-au intalnit in Grecia, in 2010 in Spania, iar acum, aceste tari sunt pe marginea prapastiei. Credeti ca asa o sa se intample si cu Elvetia?
R: Este un obiectiv al lor. Elvetia nu este in UE, nici in „zona euro” si categoric nu este controlata de la Bruxelles. Vorbesc de Elvetia ca tara, nu ca sistem bancar, pentru ca acesta e deja al lor si-l manevreaza cum vor. Intalnirea de aici transmite acest mesaj, ca urmam!

I: Care sa fie telul lor? Vor sa creeze o dictatura globala controlata de mari corporatii, fara state suverane?
R: Exact. Iar suveranitatea statelor se consuma prin datoriile pe care le fac la aceste organizatii. Ei urmaresc falimentarea statelor de parca ar fi vorba de banci. Numai asa pot sa-si impuna interesele si sa dicteze. UE simte deja apasarea de fier a grupului Bilderberg.

I: Ce ar putea sa-i stopeze?
R: De aceea am acceptat sa dau acest interviu. Exista ceva la indemana tuturor care-i poate stopa: adevarul! Nu le place sa fie in lumina, deci puneti reflectoarele pe ei! Transparenta in politicile bancare si la toate nivelurile societatii i-ar stopa cu siguranta.

I: Care banci elvetiene sunt implicate?
R: Cele care-si antreneaza staff-ul dupa valori anglo-saxone, nu cele autentic elvetiene, care au cel mai corect sistem. E vorba de bancile care opereaza la nivel global.

I: Deci trebuie sa-i expunem public, sa aratam cine sunt Bilderbergii.
R: Cazul Strauss-Kahn este o oportunitate de a arata cine sunt si cum sunt. Sunt corupti, cu minti bolnave, plini de vicii pe care le ascund sub pulpana ordinului lor. Unii sunt ca Strass-Kahn, violatori, altii sunt sado masochisti, altii pedofili si multi sunt satanisti. Uitati-va la simbolurile sataniste pe care le afiseaza unele banci, inclusiv Rothschild Bank din Zurich. Oamenii acestia sunt santajabili din cauza slabiciunilor lor. Trebuie sa urmeze strict ordine si cine vrea sa iasa din rand, imediat sunt expusi, cu reputatia distrusa sau chiar ucisi. Strauss-Kahn, de exemplu –din cauza viziunilor lui socialiste – putea s-o pateasca si mai rau, putea sa fie ucis!

I: Daca Ackermann este un factor de decizie in comitetul Bilderbergilor, credeti ca e implicat in astfel de actiuni?
R: Da, dar nu numai el. Mai sunt multi altii, ca de exemplu Christine Lagarde, care va fi, probabil, viitoarea sefa a FMI. Si ea este membra Bilderberg, ca si Sarkozy si Obama. Planul lor actual este cenzurarea internetului, care este liber si prin care circula adevarul despre obiectivele lor. Pe motivul ca este utilizat de teroristi sa-si transmita mesaje, vor ajunge sa controleze si internetul. Sau cine stie ce atrocitate inventeaza ca sa realizeze acest plan.

I: De asta va e tema.
R: Nu e vorba doar de teama. Oamenii astia nu au scrupule in a da ordine de asasinare. Daca vor avea senzatia ca pierd controlul, asa cum se intampla din cauza opozitiei fata de FMI a populatiei din Grecia si Spania si posibil in curand si in Italia, nu vor ezita sa inventeze o noua „retea Gladio”. Am fost aproape si de aceasta retea. Instiga la terorism si sponsoriza grupuri teroriste, pentru a controla guvernele din state europene, precum Italia, unde uciderea lui Aldo Moro a fost platita prin sistemul pe care ti l-am descris.

I: Ackermann face parte dintr-un astfel de sistem?
R: Sunteti jurnalisti, urmariti-i cariera si mai ales cat de repede a ajuns in top. Dar sistemul functioneaza in toata lumea si implica o multime de oameni.

I: De ce credeti ca mass media occidentala nu trateaza acest subiect?
R: Pentru ca ori exista o intelegere cu patronii, ori, daca acestia sunt recalcitranti, le cumpara publicatiile.

I: Cati dintre participanti sunt avizati de planurile lipsite de etica ale grupului?
R: Exista un cerc interior in care ii gasesti pe satanisti. In afara acestui cerc, oamenii neinformati si chiar naivi sunt din ce in ce mai multi.

Bilderberg Group Dezvăluiri şocante despre grupul Bilderberg
Sursa: ne-cenzurat.ro

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Dezvăluiri şocante despre grupul Bilderberg”

 • ... a scris la 18 iunie 2011, 13:54   [#1]

  Astept ‘conspiratia mondiala’ care sa-i faca pe romani sa munceasca mai mult, sa nu mai fure, sa-si ajute aproapele, sa nu arunce gunoaiele peste tot, sa respecte legea, sa aiba un limbaj civilizat etc. Pana la urma, pe un ins oarecare din Romania nu problemele globale ii fac probleme ci problemele locale, de la gropile din sosea la justitia de cacao. Oare ce bancher elvetian a fost la originea mineriadelor din Romania, cele care ne-au scos definitiv din esalonul I al fostelor tari comuniste? Nu cumva acest ‘bancher’ se numeste KGB = FSB?

 • ... a scris la 18 iunie 2011, 18:27   [#2]

  Dacă unii dintre voi mai cred în egalitatea şanselor şi în succesul într-o carieră pe cont propriu, indiferent de ţară, vă doresc să ajungeţi ceea ce vă doriţi. Lăsând la o parte mediatizarea sumară a acestor grupuri de interese, gen Bilderberg, franc-masoneria, Ordinul Cavalerilor Iezuiţi, (Rothschild si familia lor sunt numiti “Gardienii tezaurului Vaticanului” provin dintr-o străveche familie evreiască), etc…, e clar că deciziile importante la nivel mondial sunt luate de un sistem unitar de conducere. Dacă mulţi dintre muritori ar reuşi să vadă şi adevărul nu doar manipularea susţinută prin intermediul mass-media, al consilierilor de imagine sau purtători de cuvânt, ar conştientiza că libertăţile sau restrâns şi drepturile sunt mai îngrădite. Încet dar sigur ne îndreptăm spre o nouă şi cred ultimă formă de guvernare cea a absolutismului (Sarkozy, Băsescu, Putin) sunt doar predecesorii viitorilor deţinători prestabiliţi ai puterii.

 • ... a scris la 19 iunie 2011, 1:24   [#3]

  Brava Dane. Felicitari pentru aria ta de interes. Esti pe un drum periculos nitel, dar de bun augur.
  Bafta in continuare.

 • psr9000
  ... a scris la 21 iunie 2011, 7:16   [#4]

  Urmariti seria”Zeitgeist” ! Acolo se expune pe larg subiectul, la care, din pacate, sintem si noi implicati prin ignoranta si dezinteres..!

 • Punisher
  ... a scris la 7 septembrie 2011, 15:49   [#5]

  Nu ma mai intereseaza ce va fi maine, Bilderberg, Noua Ordine Mondiala sau cum se mai numesc, am aflat un lucru si am urmarit evenimentele in timp si toate au avut loc criza mondiala, Generatorul din Geneva, Harrp, tentativa caderii bursei, etc, in curind destramarea UE si caderea monedei EURO…, va spun un lucru jocurile au fost facute si zajurile aruncate. Sa ne asteptam la ce este mai rau. Tot ce s-a intimplat pina in prezent, Romania si in lume, ce are loc acum, si va avea le stiu din 2001-2005 si nu ma mai intereseaza visati in continuare si vise frumoase sau va treziti la realitate.

  Poate asta va spune ceva: Sloganuri francmasonice

  “Prin haos la ordine”
  “Politica şi morala nu trebuie să aibă nimic comun”
  “Dreptul constă în forţă”
  “Toţi pentru unul şi unul pentru toţi”
  “Scopul francmasonic justifică întotdeauna mijloacele”
  “Democraţie, libertate, egalitate, fraternitate”
  “Dreptul trebuie să fie al celui mai tare”
  “Mulţimea este oarbă şi de aceea poate să fie uşor manipulată de francmasoni”
  “Creştinii sunt în general naivi, proşti şi mici”
  “Libertatea este o idee himerică”
  “Oamenii politici creştini sunt nişte păpuşi de paie în mâinile maeştrilor sionişti”
  “Nevoia pâinii zilnice îi dresează gradat pe oameni”

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?