Detectoare radar pentru noile radare

detectoare radar pentru noile radare Detectoare radar pentru noile radare

Detectoare radar pentru noile radare

Nu sunt nici pe departe un vitezoman, dar consider ca restrictiile de viteza impuse in multe locuri sunt pur si simplu aberante (mai ales pe “drum drept”) iar Politia procedeaza de fiecare data de asa natura incat sa te arda la buzunar chiar daca tu ai depasit viteza legala cu doar 10 km/h. Mi s-a intamplat si mie … depasisem viteza legala cu vreo 12 km/h si m-am trezit cu puncte si amenda …

Odata cu introducerea noilor radare, acestea nu mai pot fi detectate de aparatele clasice care detecteaza radarul. In ultima perioada insa, am tot vazut reclame si anunturi pe internet, cu noi detectoare radar, care potrivit descrierii aparatului, ar detecta si noile aparate radar cu care sunt echipate masinile de politie. Un exemplu de astfel de site care se lauda ca vinde astfel de detectoare radar este acesta.

Cel mai interesant mi s-a parut a fi detectorul de radar oglinda Yupiteru MRV-66R, care banuiesc ca se monteaza undeva pe oglinda centrala interioara a masinii ori in locul acesteia, n-am inteles exact ce si cum, am gasit ins chimb o poza pe net, unde detectorul respectiv arata cam asa:

detector radar oglinda yupiteru mrv 66r Detectoare radar pentru noile radare

Stie cineva, ceva, despre aceste detectoare radar ? Oare chiar sunt capabile sa detecteze noile aparate radar cu care sunt echipate masinile de politie ? Si-a cumparat cineva ? … Astept opiniile voastre si eventual recomandari pentru astfel de detectoare radar.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 2 iulie 2011 in categoria Auto / Moto. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Detectoare radar pentru noile radare”

RSS

Trackbacks

  1. Noile aparate radar ale poliţiei, au laser integrat şi cameră video HD

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro