E normal, nu-i așa?

LGBT lesbiene gay E normal, nu i așa?

Încă o dată despre normalitate…

Scriam, în urmă cu vreo doi ani, despre normalitate. Revin asupra subiectului, obligat de articolul amicului virtual Marc…

Nu există „autoritate” care să stabilească ce e normal și ce nu. Pentru mine „normalul” e exact așa cum îl definește dicționarul explicativ al limbii române (știți voi, aia dulce și frumoasă!) : „așa cum trebuie să fie, potrivit, obișnuit, firesc, natural”.

Nu e deloc firesc ca soțul să-și bată soția sau că Ion și Vasile au pretenția să se numească familie. Nu e normal (din punctul meu de vedere) ca societatea să se divizeze pe motiv că unii înțeleg „normalul” altcumva decât îl pricep ceilalți.

Comunitatea impune „regulile” normalității, domnilor! Dacă majoritatea spune că e bine-merci să stai în cur pe scaunul din tramvai în timp ce un/o bătrân/bătrână abia respiră lângă tine (stând în picioare) atunci „majoritatea” are dreptate. Dacă aceeași majoritate spune că e bine să nu mergi la vot, atunci e și mai bine. E atât de „normal” să crezi că ai învins fără să-ți spui părerea… Oamenii de omenie sunt educați, Marcele. Își văd de treaba lor, deși îi deranjează asaltul imposturii și hoției. Corifeii minciunii fac parte (oare) din „normal”?

„Normalitatea” prezentului, așa cum o văd eu, e asta:
– Ion și Vasile pun de-o căsătorie, că au dreptul;
– Ixulescu nu merge la vot (e dreptul lui, n‘-așa?) și face gură că e majoritar;
– „Omenoșii” își văd de treaba lor: adună biletele de tramvai aruncate pe stradă, plimbă câinii vecinilor și aruncă pisica moartă în curtea cârcotașilor…

Abia de mai pot tasta un P.S.: trăiască și înflorească scumpa noastră patrie, în frunte cu secretarul ei general, tovarășul de nădejde Dragnea!

Autor: Francisc Bouda – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Social ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “E normal, nu-i așa?”

  • Orban
    ... a scris la 14 octombrie 2018, 19:52   [#1]

    Ieri Bășcălie, azi Johanila și Dragnila, mâine vreun liberal de doi bani. E normal, nu-i așa?

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?