Desfiinţarea Referendumului

Mihaita Calimente Desfiinţarea Referendumului

Desfiinţarea Referendumului

Încă o dată rămân stupefiat de “gândirea profundă” pe care o pot avea politicienii români !!! În cazul de faţă, este vorba de Mihăiţă Calimente, deputat al Partidului Naţional Liberal (PNL). Acesta a afirmat public (chiar in Parlamentul Romaniei) faptul că, în opinia sa referendumul ar trebui desfiinţat deoarece voinţa poporului se manifesta prin aleşii săi, respectiv parlamentarii români.
Cu alte cuvinte, “ştim noi (parlamentarii) mai bine ce şi cum trebuie să votăm, n-avem nevoie de opinia voastră, a prostimii …“.

Cine naiba l-a votat şi pe ăsta ? Cine naiba l-a trimis pe ăsta în Parlament ? Adică, noi “prostimea”, “boborul”, suntem prea idioţi pentru a ne exprima un punct de vedere referitor de exemplu la Constituţie ori la demiterea unui preşedinte ? Pentru că , de fapt, asta spune cu subiect şi predicat, deputatul PNL Mihăiţă Calimente !!! Adică, opinia noastră, a cetăţenilor acestei ţări, NU CONTEAZĂ !!! Las’ că au ei grijă să ia decizii în numele nostru, că doar “boborul” m-a înzestrat cu putere să iau decizii în numele lui !? De unde şi până unde gândirea asta de retardat ?

Iată-l aşadar pe deputatul PNL Mihăiţă Calimente, fost profesor de educaţie fizică, ajuns acum să facă legi pentru români … Halal deputat ! USL (PSD şi PNL) văd că ar face orice pentru a trece noua Constituţie “fără drept de apel” din partea poporului. Probabil că cei de la USL sunt deranjaţi de faptul că, la ultimul referendum care a avut loc, românii s-au exprimat favorabil pentru reducerea numărului de parlamentari, respectiv numărul parlamentarilor să fie de maxim 300 … pe când în acest moment, noi avem 600 de parlamentari, care … ce fac ? Vin cu astfel de aberaţii de-a dreptul revoltătoare, demne de o conducere comunistă, dictatorială !? AFARĂĂĂ BREEE DIN POLITICĂ, din cauza unor specimene ca tine a ajuns România unde a ajuns, la marginea Uniunii Europene şi unde poporul trăieşte în sărăcie iar politicienii nu răspund pentru furturile/faptele lor !!!

Mihaita Calimente Desfiinţarea Referendumului

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 30 mai 2013 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

8 comentarii la subiectul “Desfiinţarea Referendumului”

 1. Danut Muresan

  Sa-l manance racu pe nesimtitul asta…si pe inca o seama de deputati nesimtiti.

 2. Yamasha

  nu e vina lor, e vina celor care l-au votat si l-au trimis acolo!!!

 3. greencrv

  Ramanem “interzisi“ cand prin fata natiunii defileaza astfel de gunoaie. Se poate lua de mana cu Socaciu -- ala un alt derbedeu de parlamentar, cu iesiri identice. Locul lor este la 9, Balaceanca, Cula.

 4. Mihai Traian

  Mihaita Calimente, cel cu “Filanda” este exemplu tipic de nulitate votata de niste oameni fara constiinta si educatie elementara cetateneasca. Imi este groaza cand ma gandesc ca noul proiect de constitutie va fi votat de alegatorii prost informati de unele televiziuni aservite cum sunt Antenele, RTV si in unele cazuri de Realitatea. Eu, personal nu voi vota acest proiect fiindca este o porcarie.

 5. Ionel Zlate

  Trebuie sa fim foarte atenti la modificarile aduse constitutiei, mai ales in ceea ce priveste comunitatea maghiara care am inteles ca vor ca limba lor sa fie una regionala iar cei dela USL merg blat vad.

 6. catalin

  @mihai traian, care ar fi televiziunile care informeaza corect?

 7. Laurentiu

  Stii ca e chestia aia cu societatea, noi toti dam vina pe ea insa nu constientizam ca de fapt noi reprezentam societatea si noi suntem raspunzatori de ce se petrece in jur. Asa si cu politicienii…ne batem cu pumnii in piept ca ne fura dar noi ii punem in acele posturi :)

 8. Daniel

  @Laurentiu este adevarat ca noi ii punem pe posturi dar o facem prin neprezentare la vot sau prin vot contra (cum fac eu ). Si mai este o categorie de oameni (turme) care se lasa manati la urne .Turmele astea de oameni sunt mai numeroase decat restul votantilor si datorita lor avem in Parlament specii ca M.C.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale