Desfiinţarea Referendumului

Mihaita Calimente Desfiinţarea Referendumului

Desfiinţarea Referendumului

Încă o dată rămân stupefiat de “gândirea profundă” pe care o pot avea politicienii români !!! În cazul de faţă, este vorba de Mihăiţă Calimente, deputat al Partidului Naţional Liberal (PNL). Acesta a afirmat public (chiar in Parlamentul Romaniei) faptul că, în opinia sa referendumul ar trebui desfiinţat deoarece voinţa poporului se manifesta prin aleşii săi, respectiv parlamentarii români.
Cu alte cuvinte, “ştim noi (parlamentarii) mai bine ce şi cum trebuie să votăm, n-avem nevoie de opinia voastră, a prostimii …“.

Cine naiba l-a votat şi pe ăsta ? Cine naiba l-a trimis pe ăsta în Parlament ? Adică, noi “prostimea”, “boborul”, suntem prea idioţi pentru a ne exprima un punct de vedere referitor de exemplu la Constituţie ori la demiterea unui preşedinte ? Pentru că , de fapt, asta spune cu subiect şi predicat, deputatul PNL Mihăiţă Calimente !!! Adică, opinia noastră, a cetăţenilor acestei ţări, NU CONTEAZĂ !!! Las’ că au ei grijă să ia decizii în numele nostru, că doar “boborul” m-a înzestrat cu putere să iau decizii în numele lui !? De unde şi până unde gândirea asta de retardat ?

Iată-l aşadar pe deputatul PNL Mihăiţă Calimente, fost profesor de educaţie fizică, ajuns acum să facă legi pentru români … Halal deputat ! USL (PSD şi PNL) văd că ar face orice pentru a trece noua Constituţie “fără drept de apel” din partea poporului. Probabil că cei de la USL sunt deranjaţi de faptul că, la ultimul referendum care a avut loc, românii s-au exprimat favorabil pentru reducerea numărului de parlamentari, respectiv numărul parlamentarilor să fie de maxim 300 … pe când în acest moment, noi avem 600 de parlamentari, care … ce fac ? Vin cu astfel de aberaţii de-a dreptul revoltătoare, demne de o conducere comunistă, dictatorială !? AFARĂĂĂ BREEE DIN POLITICĂ, din cauza unor specimene ca tine a ajuns România unde a ajuns, la marginea Uniunii Europene şi unde poporul trăieşte în sărăcie iar politicienii nu răspund pentru furturile/faptele lor !!!

Mihaita Calimente Desfiinţarea Referendumului

Categorie articol [ Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

8 comentarii la “Desfiinţarea Referendumului”

 • Danut Muresan
  ... a scris la 30 mai 2013, 12:26   [#1]

  Sa-l manance racu pe nesimtitul asta…si pe inca o seama de deputati nesimtiti.

 • ... a scris la 30 mai 2013, 22:16   [#2]

  nu e vina lor, e vina celor care l-au votat si l-au trimis acolo!!!

 • greencrv
  ... a scris la 31 mai 2013, 7:29   [#3]

  Ramanem “interzisi“ cand prin fata natiunii defileaza astfel de gunoaie. Se poate lua de mana cu Socaciu -- ala un alt derbedeu de parlamentar, cu iesiri identice. Locul lor este la 9, Balaceanca, Cula.

 • Mihai Traian
  ... a scris la 31 mai 2013, 8:39   [#4]

  Mihaita Calimente, cel cu “Filanda” este exemplu tipic de nulitate votata de niste oameni fara constiinta si educatie elementara cetateneasca. Imi este groaza cand ma gandesc ca noul proiect de constitutie va fi votat de alegatorii prost informati de unele televiziuni aservite cum sunt Antenele, RTV si in unele cazuri de Realitatea. Eu, personal nu voi vota acest proiect fiindca este o porcarie.

 • ... a scris la 1 iunie 2013, 17:35   [#5]

  Trebuie sa fim foarte atenti la modificarile aduse constitutiei, mai ales in ceea ce priveste comunitatea maghiara care am inteles ca vor ca limba lor sa fie una regionala iar cei dela USL merg blat vad.

 • catalin
  ... a scris la 9 iunie 2013, 11:56   [#6]

  @mihai traian, care ar fi televiziunile care informeaza corect?

 • ... a scris la 9 iunie 2013, 20:28   [#7]

  Stii ca e chestia aia cu societatea, noi toti dam vina pe ea insa nu constientizam ca de fapt noi reprezentam societatea si noi suntem raspunzatori de ce se petrece in jur. Asa si cu politicienii…ne batem cu pumnii in piept ca ne fura dar noi ii punem in acele posturi :)

 • ... a scris la 13 iunie 2013, 15:38   [#8]

  @Laurentiu este adevarat ca noi ii punem pe posturi dar o facem prin neprezentare la vot sau prin vot contra (cum fac eu ). Si mai este o categorie de oameni (turme) care se lasa manati la urne .Turmele astea de oameni sunt mai numeroase decat restul votantilor si datorita lor avem in Parlament specii ca M.C.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?