Desecretizarea contractului Bechtel

Dan Sova Desecretizarea contractului Bechtel

Desecretizarea contractului Bechtel

Va mai aduceţi aminte de fostul ministru (incompetent este puţin spus) Dan Şova, cel care ar fi trebuit să facă lumină în cazul dispariţiei contractului Bechtel, cel mai păgubos contract încheiat vreodată de statul român cu o companie străină? Uite contractul Bechtel, nu e contractul Bechtel !?

Cum este posibil ca în anul 2013, într-o ţară a Uniunii Europene, să dispară efectiv dintr-o instituţie a statului roman, un contract atât de important cum este contractul Bechtel ? Odată ce “s-a dat liber” la desecretizarea contractului Bechtel, subit şi dintr-o dată contractul Bechtel “dispare” din clădirea unei instituţii a statului român !?!

Pentru că, desecretizarea acestui contract ar fi făcut să cadă multe capete, de pe la mai toate partidele care s-au perindat pe la putere … în frunte cu Adrian Năstase, cel care a semnat contractul cu Bechtel şi care cel mai probabil s-ar fi ales cu o nouă condamnare. Şi acelaşi contract cred că i-ar fi creeat neplăceri extrem de mari chiar ministrului de la aceea vreme, Dan Şova, care la vremea semnării contractului a reprezentat statul român în timp ce mama lui Dan Şova a reprezentat compania Bechtel. Frumos, nu? Şi toate acestea, sub semnătura şi cu “binecuvântarea” infractorului Adrian Năstase, actualmente aflat în închisoare pentru alte fapte săvârşite.

Deci, cine este răspunzător pentru dispariţia contractului Bechtel ? Unul dintre cele mai mari jafuri efectuate asupra bugetului de stat ! Aţi auzit să fie cineva cercetat/condamnat pentru dispariţia contractului Bechtel ???


Între timp, Dan Şova a devenit şeful de campanie a lui Victor Ponta, în vederea viitoarelor alegeri prezidenţiale din toamnă … Halal politichie, halal politicieni… O adevărată cloacă de escroci, şarlatani, hoţi şi mincinoşi! Pentru că, asta e … România.

contractul bechtel Desecretizarea contractului Bechtel

Categorie articol [ Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Desecretizarea contractului Bechtel”

 • Vasile
  ... a scris la 3 august 2014, 7:24   [#1]

  De la bun început am realizat ca Sova,in afara ca este de o incompetenta si o impertinenta perfecta este si un snapan lacom si nesatul.

 • 1qlee
  ... a scris la 3 august 2014, 12:45   [#2]

  Ce nu inteleg eu din toata minciuna asta este urmatoarul lucru:
  Cum poti afirmi ca nu gasesti originalul pentru desecretizare, dar totusi s-a putut face/gasi originalul pentru reziliarea contractului cu Bechtel, la care platim toti de ne ustura c*** cativa ani buni.
  Sa nu creada cineva ca se poate rezilia un contract fara “original”.

  PS: S-a reziliat tot cu semnatura lui SOVA

 • Severus
  ... a scris la 8 august 2014, 15:56   [#3]

  Credeati ca doar Ponta este un mincinos notoriu? mai sunt si altii.
  Sunt curios daca cineva o sa plateasca pentru aceste gauri la bugetul de stat.
  Sper ca acel cineva [sau grupul respectiv] sa nu scape si sa faca puscarie. Cineva trebuie sa plateasca pentru combinatia asta neagra care ne afecteaza pe toti.

  Parca statul roman ar fi miliardarul Europei si arunca cu banii de parca ar detine lampa lui Aladin !

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?