Deputatul PSD Eugen Nicolicea, invitat afară din emisiune – Digi24

Eugen Nicolicea deputat UNPR Deputatul PSD Eugen Nicolicea, invitat afară din emisiune   Digi24

Deputatul Eugen Nicolicea, invitat afară din emisiunea „Jurnalul de Seară” după ce l-a jignit pe Moise Guran

După ce a făcut parte din UNPR, partidul generalului doctor “interes naţional”, Eugen Nicolicea s-a întors la “origini”, respectiv la PSD, singurul partid din România care-şi “apără” cu îndârjire, membrii ce fac parte din acest partid şi care sunt “certati cu legea”. Motiv pentru care, indivizii mânaţi de intenţii nu tocmai “nobile”, simt o “atracţie” deosebită faţă de acest partid şi astfel se explică şi de ce PSD-ul este cel mai mare partid “politic” (ca să nu zic “penal”) din România.

Iar partidul, probabil, i-a dat o sarcină deputatului PSD Eugen Nicolicea: aceea de a “rezolva” problema penalilor din PSD – şi nu numai, doar ştim bine că furtul din banul public şi corupţia, sunt transpartinice – motiv pentru care, în timp ce prostimea … ăăă, pardon, poporul, este ocupat să înjure guvernul – care guvern, cică, este “tehnocrat” şi fără vreo legătură cu un partid politic, iar opoziţia este formată din … aţi ghicit, toată clasa politică(!?!) -, politicienii să poată “modifica” legea ce incriminează corupţia şi furtul din banul public, astfel că, potrivit afirmaţiilor făcute de Moise Guran în timpul emisiunii cu pricina, parlamentarii care sunt cercetaţi şi/sau condamnaţi pentru fapte de corupţie şi care, doar anul trecut au prejudiciat statul român cu peste 600 de milioane de euro, ar putea scăpa de pedeapsă. Pentru că, în sistemul juridic românesc, funcţionează chestia cu “legea mai favorabilă”. Favorabilă pentru infractor, evident.

Mă întreb (din nou), oare cum “arată” cetăţenii care l-au votat şi l-au trimis în parlament, pe Eugen Nicolicea?

Şi “argumentele” cerute de Eugen Nicolicea şi prezentate de Moise Guran

Categorie articol [ Politica, Televiziune, Radio, Presă ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Deputatul PSD Eugen Nicolicea, invitat afară din emisiune – Digi24”

  • Severus
    ... a scris la 16 iunie 2016, 8:26   [#1]

    Pur si simplu acest individ Eugen Nicolicea nu are ce cauta in politica Romaniei ! E mai mincinos ca mincinosul, e de genul lui Ponta.

    Doresc sa se dea o lege impotriva celor ca el care vor sa insele legea prin alte legi.

    Foarte tare Moise Guran, Felicitari !

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?