Un deputat PSD propune alungarea protestatarilor cu tunurile de apă!

Catalin Radulescu deputat PSD cu AKM pistol pusca mitraliera AK 47 Un deputat PSD propune alungarea protestatarilor cu tunurile de apă!

Ce părere aveți? Un deputat PSD propune alungarea protestatarilor din Piața Victoriei, cu… tunurile de apă!

Nu, nu-i nimic exagerat sau neadevărat! Pentru că, așa cum aflu dintr-un interviu publicat în ziarul Adevărul (și postat pe internet), deputatul PSD Cătălin Rădulescu – unul dintre politicienii care susțin procesul de modificare a Codului Penal – spune tare și clar că demonstranții ar trebui alungați cu… tunurile de apă! Și că “De ce mai stau acolo? N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii?

Mai mult, ‘mnealui amenință că și-a păstrat mitraliera AKM cu care – se laudă dansul – a… luptat atunci, în ‘89, la Revoluție!
Cum să nu trag? Trăgeam și eu, așa, la întâmplare…“! Întâmplare care – spunem noi – i-a adus drept… recompensă(!?), atât o frumușică indemnizație (pe viață) de revoluționar cât și un locușor călduț de deputat în primul Parlament de după Revoluție. Plus alte numeroase “mici avantaje”!

Dealtfel domnul deputat PSD, Cătălin Rădulescu s-a lansat, în timp, și-n prospere afaceri, dar și-n fel de fel de injurii, conflicte și amenințări, fie la adresa jurnaliștilor, a polițiștilor, etc, în urma cărora s-a ales și cu o condamnare cu suspendare! O nimica toată, nu(?), dacă ținem seama că tot el, adică domnul deputat PSD, Cătălin Rădulescu, mânuitorul de arme, e și membru fondator la două asociații de vânătoare, iar, din câte aflăm din aceeași sursă (ziarul Adevărul, internet), replica preferată în disputele avute, a fost (și se pare că încă este): “suge-o!“…
Fără comentarii!

În fond, ce-am mai putea spune în asemenea împrejurări?! Doar că iată, cum percep unii dintre români, democrația adevărată! Iată cu câtă dezinvoltură și infatuare găsesc ei, calea de stopare a unui drept constituțional (cel de liberă exprimare) și de rezolvare (înlăturare) a unor grave nereguli, cu influențe nefaste pentru un stat de drept! Dealtfel, lesne de înțeles, domnul deputat PSD a și făcut-o publică: tunul cu apă!…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 16 martie 2017 in categoria Guest Post, Politica, Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Un deputat PSD propune alungarea protestatarilor cu tunurile de apă!”

 1. Severus

  Cum ar fi invers, sa-l alungam noi pe el ?
  Ce oameni obraznici ne conduc !

 2. ciubotaru marc

  Aveti grija cum comentati! Domnul deputat este cam nevricos!
  https://goo.gl/mAjaiE

 3. Dan

  Și-a găsit și ăsta o poreclă pe cinste: “deputatul cu mitralieră” o să-i rămână “numele de scenă”.

 4. Severus

  Si totusi imi pare rau ca acest individ nu este dupa gratii, dar nu avem ce face, suntem prea mici. Oare cati oameni nevinovati a omorat la revolutie? Cam cate gloante a tras si in cine?

  Propun sa i se confiste toate armele de foc.
  Nu se stie cand se supara Rambo si trage in noi. Incepe usor cu tunul cu apa si apoi trece pe armament mai greu…

 5. ciubotaru marc

  Stati linistit! Asta n-a tras in nimeni. Doar se lauda! E un gargaragiu notoriu, in conflict cu toata lumea. Probabil ca si cu el insusi! Deschideti clipul de mai sus si o sa va lamuriti….

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite