Depăşire pe linie continuă

BH 59 FLO Depăşire pe linie continuă

Depăşire pe linie continuă – BH 59 FLO

Fără îndoială, depăşirea pe linie continuă într-o curbă fără vizibilitate, este una dintre cele mai condamnabile fapte, care pot cauza accidente rutiere grave. În principiu, există o singură variantă în această situaţie: dobitocul de şofer care se angajează într-o depăşire pe linie continuă într-o curbă fără vizibilitate şi maşina care circulă regulamentar pe banda din sensul opus. Dacă şoseaua nu permite ca maşina care circulă regulamentar să iasă cât mai mult în afară carosabilului, ori dacă şoferul maşinii care circulă regulamentar este începător sau ceva mai fricos, atunci există toate şansele ca cele două maşini să se ciocnească frontal.

O situaţie ca cea prezentată mai sus, s-a întâmplat în data de 04 octombrie 2013, în localitatea Roşiori din judeţul Bihor.
Un şofer absolut inconştient, care conducea un VOLVO cu numărul de înmatriculare BH 59 FLO, s-a angajat în depăşirea unui camion, depăşind pe linie continuă într-o curbă fără vizibilitate. Dacă şoferul care circula regulamentar din sens opus n-ar fi avut prezenţa de spirit să iasă cu roţile din dreapta în afara carosabilului, categoric s-ar fi lăsat cu un accident urât în care puteau fi implicate şi celelalte maşini din coloana aflată în spatele şoferului care circula regulamentar din sens opus.

BH 59 FLO VOLVO Depăşire pe linie continuă

loc.Rosiori jud.Bihor Depăşire pe linie continuă

BH 59 FLO VOLVO depasire linie continua Depăşire pe linie continuă

Urmăriţi imaginile filmate cu un dashcam:

Categorie articol [ Auto / Moto ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Depăşire pe linie continuă”

 • Severus
  ... a scris la 8 octombrie 2013, 20:29   [#1]

  Mai sunt şoferi inconştienţi,sper sa nu—i întâlnesc in trafic!
  Off topic:veşti bune de la RDS, noi abonamente fiberlink din luna noiembrie, de 500 şi 1000,față de cel de 100 actual, cu banda de până la 500 şi 1000 Mbps.Necesita router.Ar fi bun un articol mai detaliat.

 • ... a scris la 21 octombrie 2013, 14:26   [#2]

  Asta se intampla zilnic si nu doar in Romania…Ma rog, ideal ar fi sa fie mai multe camere si sa se acorde amenzi in masa, doar asa pot fi potoliti soferii imprudenti.

 • Mrgadget
  ... a scris la 18 februarie 2015, 16:31   [#3]

  De aceea este recomandat sa ai in orice moment o camera auto care filmeaza si inregistreaza tot ce se intampla pe carosabil. :peace:

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?