Deezer – Ascultă gratis muzică pe internet

deezer Deezer  Ascultă gratis muzică pe internet

Deezer – Ascultă gratis muzică pe internet

Vrei să asculţi gratuit, muzică pe internet? Să ai acces la absolut orice muzică doreşti, fără să fii nevoit să cauţi piesele pe internet, fără să le descarci? Atunci, ai nevoie de Deezer.

Ce este Deezer ?
Deezer este un serviciu de streaming audio prin intermediul căruia poţi asculta muzică online, trebuie doar să ai un calculator conectat la internet. Dacă până acum cei care doreau să asculte muzică pe calculatorul de acasă, căutau melodiile preferate pe internet, le descărcau (ilegal) după care îşi făceau un playlist într-un program pentru ascultat muzica (de obicei Winamp), ei bine, asta s-a schimbat acum, odată ce Deezer a devenit gratuit pentru calculatoare (sau laptopuri).

În mod normal, Deezer era un serviciu cu plată … şi acum este un serviciu cu plată (abonament lunar), numai că în acest moment au venit şi cu o ofertă gratuită, cu alte cuvinte există trei tipuri de abonamente, dintre care două sunt cu plata şi unul este gratuit.

Înregistrarea pe site este foarte simplă: specifici adresa ta de email, stabileşti o parolă cu care ulterior te vei loga în contul tău de pe Deezer, click … şi gata, ai acces la o bază de date uriaşă, cu o mulţime de albume din toată lumea. Şi da, pentru cei care ascultă aşa ceva: sunt şi manele, e plin de ele. Am dat o căutare rapidă după “Florin Salam” să văd ce-mi găseşte … m-am speriat! Efectiv e plin de manele … sau “şi de manele”. La mine nu este cazul, deoarece eu am cu totul alte preferinţe muzicale, însă ştiu că românii vor fi interesaţi de acest aspect.

deezer florin salam Deezer  Ascultă gratis muzică pe internet

Deci, uitaţi de Winamp, uitaţi de căutat muzică pe internet, uitaţi de downloadul ilegal de pe siteurile de file-sharing, toată muzica o găseşti într-un singur loc. Căutarea este foarte uşoară, practic scrii ce vrei în căsuţa de căutare din dreapta-sus (de exemplu, numele artistului) şi o să-ţi afişeze toate albumele disponibile.

Ar fi de menţionat un singur aspect: fiind gratuit, conţine reclame. Însă reclamele nu sunt foarte deranjante, ceva de genul “ca la radio”, diferenţa faţă de radio este că pe Deezer asculţi ce vrei tu, îţi poţi creea şi salva propriile tale playlisturi, poţi creea liste cu artiştii favoriţi, cu albumele favorite ori cu melodiile favorite.

Deci, cei care doriţi să ascultaţi gratis muzica pe internet, creeaţi-vă cont pe Deezer: www.deezer.com

deezer Deezer  Ascultă gratis muzică pe internet

Categorie articol [ Muzica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Deezer – Ascultă gratis muzică pe internet”

 • severus
  ... a scris la 16 aprilie 2014, 10:01   [#1]

  Aveam aplicatia pe mobil, dar nu am folosit-o niciodata, nu ma pasioneaza nici acum.
  Dar tot ce e gratis e bun de ceva :)

 • ... a scris la 16 aprilie 2014, 10:23   [#2]

  Nu-i mai ok youtubul?
  Cred că doar la vreo 3-4 melodii nu am gasit pe youtube. Ba intr-un caz nu am gasit deloc melodia pe net.
  Dacă tu o găsești acolo, dă-i nun share
  Jes’ter -- bring it on

 • severus
  ... a scris la 16 aprilie 2014, 10:54   [#3]

  Apropo de youtube , daca vreti sa va delectati cu ceva

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?