Declaratie soc a mamei Monicăi Columbeanu – VIDEO

mama monicai columbeanu Declaratie soc a mamei Monicăi Columbeanu  VIDEO

Declaratie soc a mamei Monicăi Columbeanu

Am scris intr-un articol mai vechi despre divortul dintre Monica si Irinel Columbeanu …

http://dan-blog.ro/monica-si-irinel-columbeanu-divorteaza.html

Subiectul continua sa tina prima pagina a ziarelor si apar informatii noi despre cursul evenimentelor.

Irinel Columbeanu a dat publicitatii o inregistrare video facuta cu camera ascunsa, inregistrare in care Irinel Columbeanu vorbeste cu soacra sa, mama Monicăi Columbeanu si in care aceasta face acuzatii grave la adresa fiicei sale, Monica Columbeanu, acuzand-o pe aceasta de faptul ca nu se comporta asa cum ar trebui sa se comporte o mamă cu Irina Columbeanu nepoata sa, fiica sotilor Irinel si Monica Columbeanu.

Irina despre mama sa


 

Veronica despre Monica si Irina Columbeanu (partea I)


 

Veronica despre Monica si Irina Columbeanu (partea a II-a)


 

Veronica despre Monica si Irina Columbeanu (partea a IV-a)


 

Filmul complet

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 4 martie 2011 in categoria Stiri mondene. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

10 comentarii la subiectul “Declaratie soc a mamei Monicăi Columbeanu – VIDEO”

 1. JoinT

  Nu ma mai surprinde nimic ce tine de fam. Columbeanu. Daca maine apare o stire prin care ni se spune ca Moni e barbat, nu voi tresari nici o clipa. Moni e un subiect perimat, desuet.

 2. Devoratoarea de muzica

  Ce va fi presa dupa Moni ? Ce va fi viata dupa Moni ? Ce va fi lumea dupa Moni ? Totul graviteaza in jurul ei, de parca ar fi fost prima care pleaca cu cada si frigiderul in spinare, zau asa. :-w

 3. Dan

  E un subiect mai important pentru romani, decat faptul ca dupa criza economica cel mai probabil va urma criza alimentara sau de faptul ca litrul de benzina/motorina este 60 RON si probabil va ajunge chiar 70 RON …

 4. JoinT

  Nu poti generaliza spunand romani. Tu te referi la publicatiile de scandal, someri, blazati, frustrati, pitipoance, moliste, maneliste, telenoveliste, oameni fara preocupari, paraziti, paduchi, snobi…etc. Asta e doar o mare categorie denumita @%!$^@ cu mai multe sub categorii.
  Romanii mai sunt si de alte facturi. Nu poti sa-i bagi pe toti in aceeasi oala.

 5. maria

  asta meriti zgripturoaico, daca ai uitat de unde ai plecat.

 6. 24monden

  nici masa nu tine cu ea :))

 7. Zina

  Hidoase lucruri :( Încă o confirmare a ideii că banii nu aduc fericirea. Aduc răsfăţul, îmbuibarea, fiţele, invidia unora, dar nu fericirea. Sau mulţumirea sufletească, dacă fericire e o vorbă prea mare.
  Mă refer la amândoi. Nici el nu e mai breaz, dacă s-a pretat să înregistreze copilul când spune toate astea.

 8. liviu.h

  dane nu vreau sa fiu impotriva ta. dar imi exprim si eu punctul de vedere. nu am privit decat primul filmulet. nu iau partea nimanui. nu imi pasa de nimeni din familia columbeanu decat de acest copil nevinovat care sper ca Dumnezeu sa ii dea ce crede El mai bine. nu cred ca acest filmulet este facut cu `camera ascunsa` se vede clar reactia copilului. sunt sigur ca toti stiau de camera. nu tre sa fii critic de cinema sa iti dai seama de unele lucruri. soacra lui irinel la fel. nu stiu cum a reusit sa o manipuleze pe soacra`sa impotriva fiicei sale. dar ma rog. unii pt bani fac orice. pacat. oricum este mai mult un subiect pt iubitorii de telenovele.de obicei postezi articole interesante. nu cred ca acest articol ajuta la `formarea unei gandiri sanatoase si la civilizarea acelor minti care au nevoie de putina coordonare` asa cum ai zis ca vrei sa faci prin acest blog. te rog nu te supara, doar imi exprim punctul de vedere. daca nu iti place nu tre sa il bagi in seama, cu toate ca e la tine pe blog. daca deranjeaza, sterge`l. multumesc si mult succes.

 9. Dan

  @ liviu.h: -- mi-am exprimat destul de clar opinia, aici:

  http://dan-blog.ro...u-divorteaza.html

  … cred ca nu mai este nevoie de alte “precizari” vis-a-vis de “formarea unei gandiri sanatoase … etc“. In rest, trafic sa fie, pe spatele “prostimii” (poate ca unii inteleg ce-am vrut sa spun…).

 10. jucarii

  Eu nu pricep de ce la tv toti ii iau apararea Monicai, de parca Irinel ar fi singurul vinovat.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale