Decăderea moravurilor! oare, numai?!

iumor 13septembrie tb730 Decăderea moravurilor! oare, numai?!

Categoric, nu! În România de azi aproape totul se duce de râpă. Acum însă va propun să vorbim doar de ce ne oferă, fără nici-o jenă, o parte din televiziunile noastre. La capitolul “divertisment” (unde-ți mai trebuie și nițel talent, nu?), asistăm cu sau fără să vrem la o cumplită și penibilă lupta numai și numai pentru audiență. Dar spre regretul celor care încă mai au o măsură a bumului simt, lupta, disputa jenantă și nocivă, se duce până-n și… pielea goală! Nu credeți? Urmăriți, dacă n-aveți altceva mai bun, “divertismentul” de la PRO-tv și de la Antena 1, și va veți convinge că pe acolo disputa a ajuns la un așa nivel încât s-a renunțat până și… la haine! Bunăoară, edițiile de vineri ale emisiunilor “iUmor” și “Vocea României”, cică ne recomandate minorilor, producătorii au ales să dea pe post momente jenante, penibile și total indecente!…


Probabil că v-ați dat seama că la “ne mai pomenita emisiune”cum i se tot spune c-ar fi “Vocea României” cel care a renunțat la haine, este nimeni altu’ decât Tudor Chirilă. De data aceasta ‘mnealui a lăsat obisnuitu-i fluierat și s-a lăsat… despuiat! Da, a rămas doar în lenjerie intimă și “la călărit” pe colegul sau, Horia Brenciu! Totul se spune că a pornit de la o serie de glume (cum notează presa) debitate de un concurent (probabil amator de publicitate) care a mărturisit că, în afară de muzică, este pasionat de cai și de pictură. Scena a fost atât de, să zic, ne la locul sau, încât până și Smiley, jenat de așa ceva, a declarat “Ba, nu se poate așa ceva”, după care s-a ridicat de la locul sau din juriu, iar în culise a mărturisit că i s-a părut un moment penibil. Subscriu în totalitate!

De cealaltă parte, la Antena 1, s-a pus în scenă un număr de contorsionism în… pielea goală presărat și cu aluzii sexuale (?!), dar împotriva oricaror norme morale, juriul de acolo a decretat că… nimic n-a fost vulgar”! Bravos, domnilor jurați! Ce mai, “educatori”adevărați! Contorsionista, în mare formă, a solicitat să fie acompaniată de “un bărbat puternic”, găsit… la fix, chiar în persoana d-lui Mircea Badea, “boxeorul” și prezentatorul emisiunii “iUmor”! Fac abstracție de ce și cum s-au desfășurat “ostilitățile”senzuale, amintesc și de câteva remarci de genul “ești așa de fierbinte”, “îți place mai dur? “, ” îmi place tot ce-i dur”, “ce mărime ai? ” etc și mă întreb: până unde vom ajungem, fraților, cu asemenea “minuni” greu de văzut, de tolerat și acceptat? Aceste “dezinhibari”n-au totuși o limita? Dar CNA-ul ce face, le acceptă? Poate că, mai știi?!, le și… premiază pentru “calitatea”lor! Altă (ultima) întrebare: divertismentul de data viitoare ce ne mai oferă oare? Tot ceva… tare? Tare-s curios pentru a mă convinge că întradevăr, în România totul e, cam pe dos!

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)


Categorie articol [ Guest Post, Televiziune, Radio, Presă ]
Tagged with: [ , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Decăderea moravurilor! oare, numai?!”

  • Magna Moralia
    ... a scris la 5 octombrie 2019, 7:09   [#1]

    “Nemaipomenita”-i ideea de libertate a romanului, si atunci cand il aplauda pe “distrusul” de Chirila, care se lasa-n chiloti pe scena, si atunci cand consimte la afirmatia, facuta de la cel mai inalt nivel, ca trivialitatea “mu.e psd” este acceptabila in exercitarea dreptului la protest, si atunci cand priveste cu nepasare la eforturile unor semeni ai lui, care se straduiesc sa mentina valorile morale fundamentate pe institutia familiei. Vorba aia, “fiecare pasare pe limba ei piere”!

  • EU, Magna Moralia
    ... a scris la 7 octombrie 2019, 19:40   [#2]

    Tot EU.

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?