Deblocare uşă metalică

deblocare usa metalica Deblocare uşă metalică

Deblocare uşă metalică

În urmă cu mulţi ani de zile, mi-am schimbat uşa de la intrare. Este vorba bineînţeles de uşa de la intrarea în apartament. Îmi aduc aminte că, uşile metalice apăruseră înainte cu câţiva ani de a face eu pasul acesta, respectiv înlocuirea uşii apartamentului, însă eu nu am făcut “trecerea” imediat deoarece plănuiam o renovare completă a apartamentului şi m-am gândit să le fac toate odată, pentru că nu-mi place “deranjul” … prefer să fac o dată tot şi să scap de “deranj”.

Cum între timp a trecut ceva vreme de când apăruseră uşile metalice şi pe piaţa din România, în magazine au început să apară şi uşi metalice “serioase”, adică uşi din acelea de ziceai că sunt pentru ceva sedii de bănci… Şi după ce am colindat magazinele împreună cu un specialist în treburi din acestea, în final am ales o uşa metalică “zdravănă” – făcută “din tot fierul” cum se spune, cu şase încuietori tubulare extrem de groase şi solide şi încă o încuietoare normală, clasică. Mai mult decât atât, avea o ditamai ramă metalică, extrem de solidă şi de grea, care mi-a fost prinsă în perete cu nişte bolţuri/şuruburi extrem de groase şi foarte lungi. Peste toate acestea, uşa avea o mulţime de “gheare” solide, din fier, care se îmbinau perfect în cadrul metalic al uşii. Deci, mi-am cumpărat o uşa metalică extrem de solidă, cu o mulţime de încuietori speciale (tip bare de oţel, ca la bănci) şi cu o mulţime de alte elemente de siguranţă, care împreună cu o montare efectuată de profesionişti, rezultă siguranţa totală a apartamentului.

Aţi văzut pe la ştiri, imagini cu “mascaţii” care sparg uşa cu un berbec special din fier? Ei bine, la ce model de uşa metalică am cumpărat şi la cum au montat-o meseriaşii, rezultatul este următorul: o uşă imposibil de spart, prin nici o metodă convenţională.

Bine bine, uşa este trăznet, este impenetrabilă, imposibil de spart ori deschis de către hoţi, dar … ce fac dacă-mi pierd cheile? Chestii din acestea se întâmplă mereu, nu? Îţi pierzi cheile, pur şi simplu … ori, le uiţi undeva, sau îţi fură cineva geanta ori poşeta în care erau şi cheile … Ce faci?
Ei bine, chiar dacă situaţia pare imposibilă, există totuşi soluţii: apelăm la o firmă specializată care exact cu asta se ocupă – deblocarea uşilor metalice. Da, există aşa ceva, mai ales în oraşele ceva mai mari … şi-ţi poţi rezolva probema elegant şi rapid.

deblocari usi metalice Deblocare uşă metalică

Deci, dacă v-aţi pierdut cheile de la casă ori de la apartament şi nu puteţi intra în casă, apelaţi la o astfel de firmă. Una dintre firmele care se ocupă cu deblocarea uşilor, este SC Opes Linea Prest SRL.
SC Opes Linea Prest SRL este una dintre primele firme din Bucureşti care au ca obiect de activitate deblocarea uşilor metalice. Sunt pe piaţa de peste 10 ani de zile, iar în toată această perioadă s-au ocupat cu montajul, repararea şi deblocarea uşilor. Bineînţeles că uşile metalice nu sunt singurele modele de uşi de a căror buna funcţionare ori – în situaţii de urgenţă – deblocare, se ocupă cei de la SC Opes Linea Prest SRL, aceştia montează, întreţin iar în caz de nevoie deblochează şi uşi termopan, uşi de lemn, uşi de interior (ţi-ai blocat de exemplu uşa de la cameră), uşi de seifuri (ha, haaaaa… tocmai ce ţi-ai uitat combinaţia de la cifru!), uşi de autoturisme (asta deja am păţit-o, chiar de două ori până acum!), uşi de garaj, uşi blindate, uşi securizate, uşi electrice, porţi metalice, yale, broaşte şi încuietori …

Deci, dacă vreodată va confruntaţi cu un “blocaj”, apelaţi la specialiştii în deblocarea uşilor. Cei de la SC Opes Linea Prest SRL au şi un site web, unde puteţi găsi mult mai multe informaţii despre acest domeniu, precum şi datele lor de contact pentru situaţiile în care aveţi nevoie.
Acesta este siteul web: www.deblocari-usi.net

Iar acum, un sfat: căutaţi datele lor de contact (telefon, email şi adresa) şi notaţi-le în agenda telefonului vostru, alături de alte adrese utile pe care bănuiesc că le aveţi prin telefon, ca de exemplu: numărul de telefon al dentistului, al instalatorului, al electricianului, al mecanicului auto, etc … Numărul de telefon al unor meseriaşi care deblochează orice fel de uşi (inclusiv cele de maşină), trebuie să facă parte din agenda telefonică a ficaruia dintre noi, pentru ca atunci când ai nevoie urgentă de serviciile lor, să nu cauţi înnebunit un “meseriaş”.

deblocari usi metalice Deblocare uşă metalică

Mie mi s-a întâmplat de două ori până acum, să am probleme cu uşa autoturismului: o dată am fost efectiv furat (mi-au furat inclusiv cheile care erau în borsetă) iar a doua oară cineva mi-a închis uşa din greşeală, cu blocajele uşilor armate şi cu cheile în contact – eu fiind la un magazin non-stop, să cumpăr ceva …
Soluţia cu “spartul geamului” nu este deloc una elegantă, iar până la urmă când faci calculul (comandă un geam nou, manoperă la mecanic, timp pierdut, etc), este SEMNIFICATIV mai ieftin să dai un telefon, în 20~30 de minute vine meseriaşul specialist în deblocarea uşilor, îţi deblochează uşa în 10 minute şi ai scăpat probabil cu doar câţiva zeci de lei cheltuială …

În concluzie, nu uitaţi că există şi acest gen de servicii pe piaţă: deblocarea uşilor. În cazul unor uşi metalice “serioase”, chiar n-ai nici o şansă să o deschizi ori să o spargi şi eşti obligat să apelezi la un specialist, însă cum spuneam, aceştia deblochează aproape orice fel de uşi, geamuri, etc … deci, un simplu telefon, te scuteşte de nervi mulţi.

“Alternativele” de mai jos, sunt bineînţeles cele mai proaste:

deblocari usi metalice Deblocare uşă metalică

Categorie articol [ Advertoriale ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

16 comentarii la “Deblocare uşă metalică”

 • severus
  ... a scris la 6 mai 2014, 18:46   [#1]

  Ha ha ha, aleg alternativele :)

  Glumesc, mercy Dane de info.

 • ... a scris la 6 mai 2014, 21:41   [#2]

  Sunt unele usi metalice care de fapt sunt de tabla si se indoie mai ceva decat vechile usi din placaj! Prin urmare nici prea greu de spart.

  Insa oricum, cei care si-au luat usi de metal nu cred ca le-au luat pentru protectie, ci mai mult din cauza ca “asa e moda”

 • ... a scris la 6 mai 2014, 21:46   [#3]

  Da, acelea sunt uşi turceşti … de toată jena.
  Există însă şi uşi metalice de calitate foarte bună.

 • 1qlee
  ... a scris la 6 mai 2014, 21:59   [#4]

  Oare poate sa deblocheze usa vecinului? Cand nu e acasa bineinteles. Eu doar le spun ca am pierdut cheile si ca e usa mea; ei o deblocheaza, , eu le platesc, dar la ce are vecinul, imi scot parleala insutit.
  Daca iese ceva nasol si se prind, le zic ca-s putin ametit si am incurcat usa…:)

 • ... a scris la 7 mai 2014, 6:55   [#5]

  :)) Interesant … Anyway, există legislaţie în privinţa asta şi până la urmă tot iese adevărul la iveală, deci … nu-ţi recomand.

 • craciun
  ... a scris la 7 mai 2014, 7:30   [#6]

  Usile din imaginea ta par a fi de la firma:MACO si bine zici sunt niste usi adevarate.mesterul care mi.a montat.o pe.a mea mi.a zis ca se descuie si astea dar ceva mai greu.

 • JoinT
  ... a scris la 7 mai 2014, 12:18   [#7]

  Toate usile se pot deschide. Tu crezi ca aia care vin sa-ti intre in casa vor incepe sa-ti loveasca usa cu diferite “scule” (ranga, topor, …). In primul rand pt asa ceva usa e impenetrabila daca e de calitate si mai usor tai peretele din jurul cadrului. Plus ca s-ar face o galagie ca ar suna vecinii din celalalt bloc la politie.
  Aia care vin sa sparga asa ceva, nu vin sa faca galagie. Adica o descuie, nu o sparg. Asa cum sunt firme care fac asta autorizat, sunt si indivizi care fac asta pe blat, poate chiar fosti angajati ai acestor firme. Experienta de la locul de munca. :))

 • ... a scris la 8 mai 2014, 11:25   [#8]

  O solutie mai simpla ar fi sa lasi o cheie “ascunsa” in masina si daca ai ramas pe afara si fara chei la masina cred ca e “deranjul” mai mic sa deschizi masina sau sa spargi un geam.

 • severus
  ... a scris la 9 mai 2014, 10:24   [#9]

  O echipa de ninja hoti, nu ar mai trebui sa intre pe usa :)

 • JoinT
  ... a scris la 10 mai 2014, 10:48   [#10]

  Da Severus, da tu nu stii ca Dan si-a pus gratii? Cred ca si-a pus un gratar mic si pe vizor. :))

 • ... a scris la 10 mai 2014, 10:59   [#11]

  @JoinT: le-am da jos, demult :) .. cand am anvelopat apartamentul. Dar, sincer, imi pare rau … dupa ce le-am dat jos am realizat ca nu mai pot lasa geamul deshis (vara) cand plec de acasa :|

 • JoinT
  ... a scris la 10 mai 2014, 11:07   [#12]

  Musca mai are nevoie de viza sa intre la tine?:)

 • ... a scris la 10 mai 2014, 11:12   [#13]

  Musca nu :)) … Că am rulouri cu plasă anti-ţânţari.

 • Florin Tase
  ... a scris la 9 iulie 2014, 15:46   [#14]

  Nu prea mai exista usi sigure. In ziua de azi, la ce echipamente exista pe piata, cu o oarecare pregatire in domeniu poti deschide foarte usor orice usa.

 • silvia
  ... a scris la 24 iunie 2015, 22:53   [#15]

  Buna, Dan! Tocmai am citit articolul tau si as vrea sa stiu de la ce firma ti-ai cumparat usa? Eu tocmai vreau sa imi cumpar si am nevoie de o usa serioasa, ca cea pe care ai descris o mai sus! Multumesc anticipat!

 • ... a scris la 14 octombrie 2019, 16:12   [#16]

  Din pacate, e aproape imposibil de gasit o usa 100% sigura :((

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?