De ce vin imigranții sirieni în Europa?

refugiati imigranti sirieni musulmani barca De ce vin imigranții sirieni în Europa?

De ce vin imigranții sirieni în Europa?

Zilele acestea am văzut mai multe imagini cu musulmanii care vin către Europa. Ca să folosesc o celebră expresie românească, “sunt câtă frunză și câtă iarbă“!

Când văd astfel de imagini, parcă-mi imaginez un mușuroi acoperit în totalitate de furnici. Din păcate, pare-se că musulmanii (și în special sirienii) nu au vreo altă asemănare cu furnicile (despre care se spune că sunt foarte harnice), sirienii sunt exact pe dos, iar asta au început să o spună europenii care au intrat deja în contact cu musulmanii imigranți.

Peste tot pe unde umblă (prin Europa), lasă în urma lor tone de gunoaie și dezordine … iar asta deoarece educația și cultura lor sunt total divergente în comparație cu cele europene! Europenii (din țările civilizate) știu că, există tomberoane, există coșuri de gunoi și că locul gunoiului este în tomberon ori în coșul de gunoi! Ori, dacă nu există tomberoane în acel loc, măcar să adune toate mizeriile într-un singur loc, să nu le lase împrăștiate peste tot. Imigranții musulmani, nu știu asta, pentru că nu au fost educați așa, pentru că genul acesta de atitudine civică nu există în conștiința lor. Europenii au devenit civilizați în urma a zeci, sute de ani de educație și în urma unor legi care în țările europene civilizate, se aplică fără discuții. Aceleași legi însă, pare-se că nu se aplică și în cazul imigranților musulmani.

Dacă aproape zilnic sunt atâția sirieni care vor să urce pe nave, întrebarea firească este: de ce nu pun mâna pe arme, să-și apere țara? De ce vin în Europa? Mă gândesc că puhoaiele de sirieni care vor să vină către Europa, ar trebui să pună mâna pe arme și să lupte împotriva ISIS ca să-și apere țara, să-și apere orașele, să-și apere casele!? Uitați-vă câți sunt!!! Înmulțiți ceea ce vedeți, cu numărul porturilor care sunt luate cu asalt efectiv de către musulmani, apoi cu numărul navelor care aduc imigranți și pe urmă … cu numărul zilelor în care astfel de nave aduc imigranți musulmani către Europa! Rezultatul cred că vă va îngrozi!

Categorie articol [ Social ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

8 comentarii la “De ce vin imigranții sirieni în Europa?”

 • ioangeorgescu
  ... a scris la 10 septembrie 2015, 17:50   [#1]

  Asta ma intreb si eu , de ce nu lupta pentru tara lor si vin spre Europa …sunt oameni tineri buni de lupta Eu stiu ca se refugiaza din calea razboiului batrani , femei si copii nu handralai cu telefoane si tablete de ultima generatie si imbracati mai bine ca noi :(

 • ... a scris la 10 septembrie 2015, 18:52   [#2]

  Fiindcă ăștia nu sunt refugiați, ci invadatori. Nu fug din calea războiului, fug de muncă și de luptă. Vor să paraziteze, iar paraziții nu muncesc, doar se hrănesc pe seama altora și își lasă rezultatele digestiei peste tot. De-asta! :-w

 • Severus
  ... a scris la 10 septembrie 2015, 18:59   [#3]

  Bine spus, doamna Zina, adevarat 100 % !

 • Marand
  ... a scris la 12 septembrie 2015, 12:07   [#4]

  Este adevărat că gradul de civilizație al acestor musulmani este foarte redus…și ce civilizație au avut în antichitate…
  Decăderea lor se datorează în special religiei musulmane, despre care nu are rost să fac aici comentarii…
  Distractiv a fost discursul președintelui U.E., care pomenea de „șansa” care ni se oferă, primindu-i pe „refugiați”în țările europene (cf. loturilor repartizate fiecărei țări), de a profita de „talentele” ce există printre aceștia….talente vizibile în pozele de mai sus.
  De ce nu luptă? Păi împotriva cui? Că nici ei nu știu cine sunt… aaa, sunt niște …„talente”….=))
  Dacă totuși ar vrea să lupte, nu știu să facă asta…Azi un război se poate purta numai de o armată profesionistă, ori ei sunt o gloată profesionistă. Așa că au ales să nu mai lupte cu ….:- ..Au ales varianta cea mai puțin riscantă…adică, hai să le facem ălora o vizită…
  Ceeace am constatat eu, personal, este o anume asemănare pe care mi-a sugerat-o cuvântul „halal”(lb. siriană, cred!)=mâncare…Nu vi se pare că seamănă foarte mult cu un cuvânt al unei naționalitați conlocuitoare de pe la noi?
  /:)

 • Marand
  ... a scris la 12 septembrie 2015, 12:43   [#5]

  Aaaaaaaaaa….cum mi-au venit în minte niște întrebări…
  Va veni toamna…apoi iarna…ploi, vânt, zăpadă…Ce vor face? Ăștia au văzut vreodată așa ceva? :-?? :-&

 • Cerno
  ... a scris la 17 septembrie 2015, 16:42   [#6]

  Daca cineva ar rupe gardul si ar intra in curtea voastra cu o bata, spunand ca vrea sa stea in casa ta…si ati avea o arma cu gloante de cauciuc…ati ruga invadatorul sa vina sa stea la voi in casa??? Sa fim seriosi oameni buni..e trist…ok sa se refugieze e razboi..sunt tabere sa fie consultati medical hraniti si apoi inapoi acasuca…parerea mea..

 • Marand
  ... a scris la 18 septembrie 2015, 19:02   [#7]

  @Cerno
  Bine-nțeles că, dacă aș avea o armă cu gloanțe de cauciuc, l-aș ruga pe „invadator” să vină în casă, ba chiar l-aș ruga insistent!, (și tot eu aș repara și gardul), pentru că pe sub haine, invadatorul s-ar putea să aibă o centură cu C4!!!! :-& |-) =))

 • Iubesc Siria
  ... a scris la 28 februarie 2020, 21:38   [#8]

  Sirienii vin in Europa fiindca ce sa vezi Europa si mai ales SUA s-au dus peste ei sa le ia petrolul si ce bogatii mai au ei pe acolo … asa cum fac peste tot in lume … Am cunoscut intamplator o romanca refugiata din Siria …si cei care vin de acolo povestesc diferit de ceea ce citim in ziare si il apreciaza pe Bashar al Assad si considera ca infernul in Siria a venit de la americani si de la NATO … poate ca acesti oameni nu isi arunca gunoiul la cos …dar si natiunile de drogati si de miliardari care merg ca niste aNIMALE PE INSULE PRIVATE CU MINORE sunt la fel de jos ca si cei care arunca gunoi pe jos …sau poate cu mult mai prejos … sa jefuiesti planeta ca sa creezi o natiune jalnica de oameni fara DUMNEZEU si fara suflet si mai mici decat cei care arunca gunoiul pe jos si sunt napastuiti si furati in propria lor tara ….pai asta e micimea umana …

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?