De ce Romania este in urma Europei ?

melc De ce Romania este in urma Europei ?

Toata lumea stie ca, in Romania se munceste … prost. In multe locuri, se munceste mult, dar se munceste prost … Imaginati-va cam ce se intampla atunci cand, se munceste si prost si putin !? … Rezultatele ? … sunt previzibile: Romania este intotdeauna in urma Europei, si asa va si ramane.

Sau altfel spus, munca in Romania este in perfecta concordanta cu deja celebra zicala romaneasca:

Ei se fac ca ne platesc, noi ne facem ca muncim …

Pana la urma, aproape ca le dai dreptate, nu ?

muncitori romani de la spatii verzi De ce Romania este in urma Europei ?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 7 decembrie 2010 in categoria Alte subiecte. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

9 comentarii la subiectul “De ce Romania este in urma Europei ?”

 1. Peter

  Corect!

 2. Danu

  Macar are fiecare cite un fotoliu :d

 3. DrGs

  Atat timp cat nimeni nu pune piciorul in prag …nu o sa avem parte de nicio schimbare. Daca 90% din minunatul nostru popor e injectat mintal cu “criza financiara” cum naiba sa nu fim in urma Europei? Cand oamenii vor ajunge sa dea delete la informatiile eronate provenite din media si vor cauta alternative sau solutii in locul bocetelor si vaicarelilor, atunci cu siguranta ne vom ridica…dar mi-e teama sa nu fie prea tarziu :(

 4. ZoRoXxL

  cei ce conduc se gandesc numai la ei asa ca de ce i-ar interesa daca le merge bine romanilor sau nu. Traiam in Romania nu avem ce face :( pacat de tara noastra ca e frumoasa

 5. ionut borota

  tare aia cu roabele

 6. 24monden

  asa am fost intodeauna…dar pacat ca si in continuare o sa fie la fel

 7. Zina

  Eu nu le dau dreptate !:-w Si daca ar fi platiti mai bine, aia din poza ar face tot asa. In Romania nu exista cultul muncii.

 8. DarXyde

  Sunt in mare parte de acord cu Zina… acelor muncitori si nu numai, le lipseste motivatia de a lucra… banii in primul rand, dar nu numai. Trebuie sa si vrei sa muncesti ca sa pretinzi un ban in plus, nu doar sa astepti sa-ti arunce cineva in oala.
  Pe principiul “mai cu spor dorele” cand 2 muncesc si altii 4-5 stau si privesc, e normal sa nu fie productivitate, ca urmare imediata nici plata multumitoare. Sunt total de acord ca nivelul salarial din Romania este de mizerie, dar asta nu se va schimba tocmai datorita acestor oameni care o “freaca” in loc sa munceasca si dintre acesti oameni nu exclud nici politicienii.b-(

 9. bascula

  Muncitorii aceia lucreaza la un patron, dar atita timp cit patronul acela fura (contracte cu statul, lungeste lucrarea, incarca facturile, s.a.m.d) iar organele de control trec numai pe la sfirsit de luna sa-si ia comisionul, ce pretentii sa ai ? Tot inainte, flacai !

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale