De ce Romania este in urma Europei ?
Scris de Dan la 7 decembrie 2010
9 comentarii
Toata lumea stie ca, in Romania se munceste … prost. In multe locuri, se munceste mult, dar se munceste prost … Imaginati-va cam ce se intampla atunci cand, se munceste si prost si putin !? … Rezultatele ? … sunt previzibile: Romania este intotdeauna in urma Europei, si asa va si ramane.
Sau altfel spus, munca in Romania este in perfecta concordanta cu deja celebra zicala romaneasca:
“Ei se fac ca ne platesc, noi ne facem ca muncim …”
Pana la urma, aproape ca le dai dreptate, nu ?
Categorie articol [ Alte subiecte ]
9 comentarii la “De ce Romania este in urma Europei ?”
Corect!
Macar are fiecare cite un fotoliu
Atat timp cat nimeni nu pune piciorul in prag …nu o sa avem parte de nicio schimbare. Daca 90% din minunatul nostru popor e injectat mintal cu “criza financiara” cum naiba sa nu fim in urma Europei? Cand oamenii vor ajunge sa dea delete la informatiile eronate provenite din media si vor cauta alternative sau solutii in locul bocetelor si vaicarelilor, atunci cu siguranta ne vom ridica…dar mi-e teama sa nu fie prea tarziu
cei ce conduc se gandesc numai la ei asa ca de ce i-ar interesa daca le merge bine romanilor sau nu. Traiam in Romania nu avem ce face
pacat de tara noastra ca e frumoasa
tare aia cu roabele
asa am fost intodeauna…dar pacat ca si in continuare o sa fie la fel
Eu nu le dau dreptate !
Si daca ar fi platiti mai bine, aia din poza ar face tot asa. In Romania nu exista cultul muncii.
Sunt in mare parte de acord cu Zina… acelor muncitori si nu numai, le lipseste motivatia de a lucra… banii in primul rand, dar nu numai. Trebuie sa si vrei sa muncesti ca sa pretinzi un ban in plus, nu doar sa astepti sa-ti arunce cineva in oala.
Pe principiul “mai cu spor dorele” cand 2 muncesc si altii 4-5 stau si privesc, e normal sa nu fie productivitate, ca urmare imediata nici plata multumitoare. Sunt total de acord ca nivelul salarial din Romania este de mizerie, dar asta nu se va schimba tocmai datorita acestor oameni care o “freaca” in loc sa munceasca si dintre acesti oameni nu exclud nici politicienii.
Muncitorii aceia lucreaza la un patron, dar atita timp cit patronul acela fura (contracte cu statul, lungeste lucrarea, incarca facturile, s.a.m.d) iar organele de control trec numai pe la sfirsit de luna sa-si ia comisionul, ce pretentii sa ai ? Tot inainte, flacai !