Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea

Verdict: Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea

dan voiculescu 150px Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea

Verdictul Curtii de Apel Bucuresti: Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea.

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca, Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea, respingand contestatia acestuia fata de decizia CNSAS. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in recurs.

CNSAS a adoptat o decizie prin care afirma ca, Dan Voiculescu, actualul presedinte de onoare al PC (Partidul Conservator), a colaborat cu securitatea.
Dan Voiculesc a atacat decizia CNSAS in justitie, iar procesul se judeca deja de 4 ani.

Ce facea Dan Voiculescu ? Isi “turna” pur si simplu rudele si prietenii la Securitate. Cum poti sa afirmi in aceste conditii ca, nu ai colaborat cu securitatea ???

Sa nu uitam ca, desfiintarea CNSAS este “meritul” lui Dan Voiculescu !!!! CNSAS-ul a afirmat ca Voiculescu a colaborat cu securitatea. Ca replica, Dan Voiculescu a facut si-a dres in asa fel incat a desfiintat CNSAS, institutia care se ocupa cu studierea arhivelor fostei Securitati.

Procesul s-a judecat in instanta, si iata ca decizia instantei este aceeasi cu a CNSAS-ului. Ce mai urmeaza ? Sa desfiinteze Dan Voiculescu si Curtea de Apel ? Sa cumpere judecatorii ? Sa-i santajeze sau sa-i ameninte ? Si sa nu uitam ca Dan Voiculescu este in fruntea politicii romanesti, face parte din PARLAMENTUL ROMANIEI !!!! Ce cauta astfel de oameni in Parlamentul Romaniei ???? Astfel de oameni nu ar trebui sa aiba voie nici macar sa candideze la vreo functie politica !!!! Acesta este CANCERUL POLITICII ROMANESTI !!!!

Atata vreme cat oameni ca Dan Voiculescu, Ion Iliescu, Adrian Nastase, si multi altii de acest gen, fac parte din politica romaneasca, nu se va schimba nimic in politica din Romania si implicit in viata romanilor. Acestia perpetueaza in clasa politica romaneasca idei, comportamente si concepte din “epoca comunista” care la fel ca un cancer, cuprinde incet dar sigur si politicienii tineri care intra in politica. Exemple: Victor Ponta, Cosmin Gusa, etc …

Categorie articol [ Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea”

 • ... a scris la 8 februarie 2010, 16:35   [#1]

  Lasă că nici Băse nu a fost porumbelul alb înainte de ‘89. Doar nu crezi că ajungeai ditamai căpitanul de navă pe vremea lui Ceaşescu fără să fi primit verde de la Securitate…

 • ... a scris la 8 februarie 2010, 20:59   [#2]

  No fi fost nici Base’ usa de biserica, sunt convins de asta, dar nici n-am auzit sa-si “toarne” rudele la Securitate. Iti dai seama numai cum suna asta ? Ideea in sine … Sa-ti torni propriile rude la securitate. Cam ce caracter poate avea un astfel de om ?!? Si mai si sustine sus si tare ca … e nevinovat ! Ba a mai desfiintat si CNSAS-ul !!! Ce cauta astfel de oameni in politica ?

 • ... a scris la 8 februarie 2010, 21:48   [#3]

  Se spune că un popor are parte de conducătorii pe care-i merită şi este perfect valabil şi în cazul românilor.

 • yon ylicy ylyescovici
  ... a scris la 27 martie 2011, 20:34   [#5]

  Dan Voiculescu s-a ales cu o plangere penala. Cititi amanunte, in ziarul “Adevarul de Seara” din Tg-Jiu, editia din 25 martie a.c.

Trackbacks

 1. Silviu Prigoana

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?