Dacia Citadine

dacia citadine 1 Dacia Citadine

Dacia Citadine

Cei de la Renault-Nissan, intentioneaza sa lanseze in urmatorii cinci ani, mai multe modele de masini, cate un model in fiecare an. Printre viitoarele modele pe care Renault intentioneaza sa le scoata pe piata, se afla si o masina care va purta sigla Dacia si va o masina de mici dimensiuni, asa zisa “de oras”.

Noua masina va fi numita Dacia Citadine si se vrea a fi un model concurent direct pentru modelele de masini mici ca de exemplu VW UP. Se presupune ca Dacia Citadine va fi scoasa pe piata in anul 2015. Dacia Citadine va avea o lungime de 3.5 m, patru locuri, un pret de pornire de 6.500 de euro pentru piata europeana si aproximativ 5.000 de euro pentru piata interna.

dacia citadine Dacia Citadine

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 26 noiembrie 2011 in categoria Stiri Auto. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Dacia Citadine”

 1. Bucur

  mai bine spuneau Dacia-Golf :))

 2. Dan

  Mdeah … Doar ca, brandul “Golf” e al Volkswagen-ului :)

 3. pclaudiu

  Sper ca pe viitor sa arunce in portbagaj si cauciucurile de iarna daca tot e obligatoriu la noi. Daca trusa medicala e obligatorie, iar la cumpararea unei masini aceasta vine echipata cu aceste accesorii, sa ne dea si cauciucuri de iarna :))

 4. starchim01

  Și de vară și de toamnă :d Faină mașina.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite