Dacă zodiile ar locui împreună

zodiac Dacă zodiile ar locui împreună

Dacă zodiile ar locui împreună

Fecioara se trezeşte la ora 6:00 şi se apucă să facă curăţenie în baie, apoi intră la duş. După ce se spală pe dinţi, îşi pune periuţa de dinţi într-o pungă sterilă, departe de colegii de casă.

La 6:15 se trezeşte şi Capricornul şi opreşte apa caldă, ca să facă economie. ÎI urmează Vărsătorul, care la 6:20 iese la alergat. Balanţa şi Leul stau în faţa oglinzii şi se ceartă pe o cremă hidratantă. Taurul mănâncă Nutella la micul dejun, direct din borcan, iar Săgetătorul se trezeşte la 6:45 şi da drumul la apă caldă.

La 7:00, Racul ajunge în bucătărie şi începe să facă sandwich-uri pentru toată lumea. Între timp, Fecioara prepară sucul proaspăt de fructe. Gemenii sunt încă în pat, verificându-şi Facebook-ul şi contul de Instagram.

La ora 7:05, Scorpionul sparge uşa de la baie şi îi dă afară pe Leu şi pe Balanţă. La 7:10 se dă jos din pat şi Berbecul, care în 10 minute face duş, se îmbraca, mănâncă şi iese pe uşă. La 7:15, Taurul a terminat borcanul de Nutella. La 7:20, Leul şi Balanţa sunt încă în faţa unei oglinzi, admirându-se pentru ultima dată, înainte să iasă din casă. La 7:30 se aud înjurăturile Vărsătorului, care trebuie să facă duş cu apă rece, după ce Capricornul a oprit din nou apa caldă.

La 7:40, toată lumea iese din casă. La 7:45, se întorc Gemenii, care şi-au uitat portofelul. La 7:50, se întorc din nou, pentru că şi-au uitat telefonul. La 8:00 se trezesc şi Peştii şi îşi dau seama că au rămas singuri, încuiaţi în apartament.

zodiac 1 Dacă zodiile ar locui împreună

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 28 mai 2015 in categoria Alte subiecte, Umor. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Dacă zodiile ar locui împreună”

  1. jpm

    Mi-a placut.

  2. Francisc

    Mă gândeam eu că unde-s peștii :))

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite