Dacă zodiile ar locui împreună

zodiac Dacă zodiile ar locui împreună

Dacă zodiile ar locui împreună

Fecioara se trezeşte la ora 6:00 şi se apucă să facă curăţenie în baie, apoi intră la duş. După ce se spală pe dinţi, îşi pune periuţa de dinţi într-o pungă sterilă, departe de colegii de casă.

La 6:15 se trezeşte şi Capricornul şi opreşte apa caldă, ca să facă economie. ÎI urmează Vărsătorul, care la 6:20 iese la alergat. Balanţa şi Leul stau în faţa oglinzii şi se ceartă pe o cremă hidratantă. Taurul mănâncă Nutella la micul dejun, direct din borcan, iar Săgetătorul se trezeşte la 6:45 şi da drumul la apă caldă.

La 7:00, Racul ajunge în bucătărie şi începe să facă sandwich-uri pentru toată lumea. Între timp, Fecioara prepară sucul proaspăt de fructe. Gemenii sunt încă în pat, verificându-şi Facebook-ul şi contul de Instagram.

La ora 7:05, Scorpionul sparge uşa de la baie şi îi dă afară pe Leu şi pe Balanţă. La 7:10 se dă jos din pat şi Berbecul, care în 10 minute face duş, se îmbraca, mănâncă şi iese pe uşă. La 7:15, Taurul a terminat borcanul de Nutella. La 7:20, Leul şi Balanţa sunt încă în faţa unei oglinzi, admirându-se pentru ultima dată, înainte să iasă din casă. La 7:30 se aud înjurăturile Vărsătorului, care trebuie să facă duş cu apă rece, după ce Capricornul a oprit din nou apa caldă.

La 7:40, toată lumea iese din casă. La 7:45, se întorc Gemenii, care şi-au uitat portofelul. La 7:50, se întorc din nou, pentru că şi-au uitat telefonul. La 8:00 se trezesc şi Peştii şi îşi dau seama că au rămas singuri, încuiaţi în apartament.

zodiac 1 Dacă zodiile ar locui împreună

Categorie articol [ Alte subiecte, Umor ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Dacă zodiile ar locui împreună”

  • jpm
    ... a scris la 28 mai 2015, 9:06   [#1]

    Mi-a placut.

  • ... a scris la 29 mai 2015, 12:35   [#2]

    Mă gândeam eu că unde-s peștii :))

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?