Dacă totuşi există extratereştrii ?

extraterestrii Dacă totuşi există extratereştrii ?

Ziua de dinaintea dezvaluirii

V-ati gandit vreodata, ca macar de dragul teoriei sa luati in calcul si o astfel de posibilitate ? Respectiv, sa luati in calcul faptul ca ar putea existya totusi extraterestrii ? Daca totusi, cazul Roswell ascunde ceva real ?

Probabilitatea ca ei sa existe, este destul de mare si a fost oarecum demonstrata matematic. Pentru ca o planeta sa poata sustine viata, ar trebui sa fie oarecum asemanatoare cu Pamantul, adica sa aiba o atmosfera, sa existe apa, sa fie o anumita temperatura, etc … Avand in vedere sistemele solare cunoscute pana acum, ar putea exista planete asemanatoare cu Pamantul, doar ca respectivele galaxii sunt la distante foarte mari de sistemul nostru solar.

Daca ar fi sa luam in calcul faptul ca omenirea s-a dezvoltat intr-un ritm alert in ultimele cateva sute de ani, cam la ce nivel de dezvoltare tehnologica s-ar putea ajunge in cateva mii de ani ? Dar in cateva zeci de mii de ani ? … Teoretic, totul este posibil …

Va recomand sa urmariti documentarul urmator, in care veti gasi cateva raspunsuri la intrebarea: este posibil sa existe extraterestrii ?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 18 aprilie 2011 in categoria Documentare, Univers. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

12 comentarii la subiectul “Dacă totuşi există extratereştrii ?”

 1. Cristi

  Eu sper sa nu apara niciodata. Aparitia lor poate provoca panica si sa dea totul peste cap inclusiv afaceri, tot ce misca pe pamant in idea ca toata lumea va fi acaparata de subiect. Daca sunt mai avansati tehnologic sigur o sa se gandeasca la asta. Numai sa nu fie avansati tehnologic si ostili in acelasti timp. :)

 2. anca

  vin extraterestiiiii?

 3. JoinT

  Oare au femei bune? :d

 4. DarXyde

  Indiferent daca ar veni ostili sau nu… vor fi tratati ostil de catre oameni… si da, eu cred ca exista si ne-au vizitat in trecut.

 5. ana461

  cred ca exista extraterestri nu suntem singuri in univers!!! dar nu au ajuns pe pamant , s-ar putea sa existe in alta galaxie :o

 6. pclaudiu

  Miriam Delicado din acest documentar pare sa fi avut o intalnire cu extraterestrii , rapita fiind pe nava lor. Acestia spun ca au fost aici inca de la crearea omului ceea ce putem deduce ca acestia sunt adeptii Creatiei si ca exista Cineva superior lor, acel cineva care i-a creat chiar si pe ei. Sa fie tot aceleasi persoane extraterestre care au fost prezente la crearea omului dar si aceleasi care au rapit-o pe povestitoare? Sa fie oare ei nemuritori? Am mai apucat sa vad si alte secvente din spusele lui Miriam si am observat ca totusi comentariile ii sunt favorabile. E diferenta ca de la cer la pamant in felul cum comenteaza strainii fata de cum ar acomenta romanii. Daca si acelea ar fi traduse in romana la noi cu siuranta s-ar isca polemici de la care nu vor lipsi binecunoscutele injuraturi (bineinteles postate de cocalarii despre care scriai in articolul de mai devreme). Cand o sa am timp o sa mai urmaresc si alte documentare de acest gen cu relatari care poate ma vor ajuta sa fac legaturi intre anumite lucruri.

 7. sima

  Parerea mea:
  - nu cred ca exista extraterestri.Daca ar exista credeti ca nu ar fi venit pur si simplu la noi.Ce ii retine?
  - chiar daca ar exista sunt creati de mana umana (ex:clonarea umana + ceva modificari la ea).De ce sunt creati de mana umana:P entru contrazice pe cei ce nu cred,pentru a speria umanitatea,pentru a distrage atentia,ar fi multe motive.
  -Normal ca ar detine tehnologie avansata.Si cea pe care o detinem noi e avansata ,poate mai avansata decat am crede noi.Nu vi se pare ciudat in ultima vreme:d escoperiri la tot coltul,tehnologia parca a luat-o razna asa dintr-o data, de parca ar fi detinuta de ani buni si acuma ne dezvaluie cate ceva si noua….

  E doar o presupunere …
  Pentru mine nu exita,si nici daca as vedea acuma nu as crede ca exista… :|

 8. Bucur

  pana nu dau mana cu ei nu cred nimic :))

 9. psr9000

  Am vazut citeva documentare (… pe Filelist), care v-ar schimba perceptia asupra acestor lucruri.. ! Iar, mie cel putin, mi se pare lipsit de sens si bun-simt sa credem ca sintem buricul universului ! UNICI intr-o infinitate.. ? IMPOSIBIL! Respect insa, toate opiniile.. ! :-w

 10. mac gregor

  Eu cred ca exista, viata merge inspre inteligenta.
  Viata are un sens. Ziaristii nu :( .

  A doua vrajeala extraterestra:
  http://giorno24.bl...tra-ii-codul.html
  :d

 11. pabel

  Cum puteti crede asa ceva? “Extraterestri”, o prostie, Dumnezeu a creat pe om mai presus de orice fiinta, daca ar fi existat extraterestri Dumnezeu ar fi descoperit asta copiilor Sai, doar ne-a creat dupa chipul si asemanarea Lui…

 12. Smecherul

  eu spun sincer ca ar fi imposibil sa fim singurele fiinte din univers!ganditi-va doar.universul e infinit sau asa spun oamenii de stiinta.oricum,daca ar exista,si ne-au descoperit,ei au tehnologie mult mai avansata decat noi.recunosc,si noi suntem destul de avansati.eu cred ca exista si v-am spus si de ce;) :peace:

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro