Cum va fi noul Samsung Galaxy S3 ?

samsung galaxy s3 Cum va fi noul Samsung Galaxy S3 ?

Cum va fi noul Samsung Galaxy S3 ?

Este o intrebare care sta deja pe buzele multor amatori de gadget-uri … Nici bine n-a trecut valul urias creeat de Samsung Galaxy S2 si pasionatii deja isi pun intrebari despre cum va arata urmasul lui Samsung Galaxy S2.

Au aparut cateva informatii pe internet, potrivit carora noul Samsung Galaxy S3 va fi echipat cu un procesor dual-core de 1.8 GHz, 2 GB de memorie RAM, display HD de 4,6 inch si cameră de 12 megapixeli. A aparut inclusiv o poza despre care se spune ca a fost “scapata” pe internet. Imaginea a fost publicata pe siteul Phandroid.com. Iata si fotografia:

samsung galaxy s3 Cum va fi noul Samsung Galaxy S3 ?

Alte surse spun ca Samsung Galaxy S3 va fi echipat cu noul procesor Exynos 5250 care va rula la o frecventa nativa de 2 GHz. Performanta grafica va fi de 3 ori mai mare comparativ cu Galaxy S2 si va suporta rezolutii de 2560×1600, precum si Stereoscopic 3D. Impresionant …

Deocamdata sunt doar “barfe” pe internet, insa de cele mai multe ori “barfele” s-au adeverit …

samsung galaxy s3 Cum va fi noul Samsung Galaxy S3 ?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 4 decembrie 2011 in categoria Stiri si noutati GSM. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Cum va fi noul Samsung Galaxy S3 ?”

 1. Paul

  Destul de frumos

 2. JoinT

  Si probabil ca bateria lui o sa tina fix o zi. =))

 3. Dan

  S-a descoperit deja de approape un an de zile, bateria (acumulatorul) Litiu-Sulf, care tine de 3 ori mai mult decat cele Litiu-Ion sau Litiu-Polimer, nu stiu de ce naiba nu le “baga in productie” … ? :-w

 4. Gabriel

  Ar putea sa faca acumulatorul ca la iphone 4 aproape cat tot telefonul si ar tine mai mult! Eu am SGS2 si sunt foarte multumit de cat tine bateria, mai ales ca aceasta este una de dimensiuni nu foarte impresionante!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro