Cum va arăta harta Ucrainei, în curând …

ucraina Cum va arăta harta Ucrainei, în curând ...

Cum va arăta harta Ucrainei, în curând …

După anexarea Peninsulei Crimeea de către Rusia, Vladimir Putin priveşte cu poftă către teritoriul de sud-est al Ucrainei. Probabil una dintre frustrările sale este aceea că nu are o legătură terestră directă cu proaspăt anexata peninsulă Crimeea, fiind nevoit să folosească legăturile maritime din estul peninsulei Crimeea pentru a face legătura între Rusia şi peninsula Crimeea.

Cucerirea zonei de sud şi sud-est a Ucrainei, i-ar asigura lui Vladimir Putin şi Rusiei, dominaţia categorică a Mării Negre şi cel puţin accesul direct la anexarea Transnistriei, dacă nu şi a Republicii Moldova.

Uitaţi-vă bine la harta actuală a Ucrainei … este foarte probabil ca în viitorul foarte apropiat aceasta să nu mai arate aşa cum o cunoaştem cu toţii astăzi, ci să arate identic sau cel puţin asemănător cu imaginea/harta de mai jos …

Click pe imagine, pentru a mări harta!
ucraina rusofona 450px Cum va arăta harta Ucrainei, în curând ...

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 5 mai 2014 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

9 comentarii la subiectul “Cum va arăta harta Ucrainei, în curând …”

 1. DumitruCaruntu

  Din pacate pentru KGB-istul Putin, un criminal din ordinul caruia au fost ucisi ziaristi si bagati la puscarie liderii Opozitiei ruse, nu mai suntem in Evul Mediu. Deocamdata au trecut 2 luni si sanctiunile impotriva Rusiei nu-si arata efectele, dar sa mai asteptam. Pe termen lung, imperiul taristo-sovietic va avea mari probleme. Cheltuielile militare inseamna bani care secatuiesc orice buget. Niciun dictator n-a rezistat pe termen mediu si lung la presiunile poporului. Rusii isi vor invinge teama si se vor elibera de clica KGB-ista care, in loc de un trai decent, le ofera razboi. Ucraina are o sansa sa ramana intreaga, fie si numai pentru faptul ca, atunci cand a renuntat la armele nucleare, SUA si restul posesorilor de armament nuclera i-au garantat securitatea.

 2. Dan

  Da, da … se vede cât de bine i-au garantat securitatea.

 3. severus

  Asa e Putin ca si femeile gravide, cu poftele astea, sper sa nu trebuiasca sa astepte rusii ca el sa moara de batranete ca sa scape de asuprire.
  Sper sa nu trebuiasca sa moara mii de oameni din cauza lui.

 4. Dan

  Oare cum se traduce Lee Harvey Oswald în limba rusă ?
  Poate se află vreun rus dornic să rămână în cărţile de istorie …

 5. Dan

  Gata, am găsit traducerea ! Ли Харви Освальд :D

 6. DumitruCaruntu

  Pana una alta, rusii nu au intrat (oficial) inca in Ucraina. Dupa asta, putem vorbi daca Ucraina este protejata sau nu de Occident. De altfel, cred ca rusii nici nu vor intra in Ucraina. Ei sunt buni doar la trimis criminali deghizati in formatiuni paramilitare proruse.

 7. frunzila

  Ucraina este un stat artificial care nici macar nu trebuie sa existe

 8. Dan

  La fel ca Republica Moldova ?

 9. sono

  Totul a plecat de la lovitura de stat organizata de javrele de amerlicoci impreuna cu slugile lor europene.
  Nimeni nu spune nimic de extinderea agresiva a NATO spre est.Parca NATO era o alianta defensiva[am vazut asta in Siria,Irak,Afganistan,Serbia,Libia].Au lasat in urma lor doar moarte si haos.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite