Cum se parcheaza masina in Ungaria

Parcare automatizata in Ungaria

parcare Cum se parcheaza masina in Ungaria

In timp ce in Romania, nu avem nici macar parcarile clasice facute pe marginea strazilor, iata cam ce fel de parcari sunt in Ungaria … Totul este automatizat … In acest fel, ungurii au reusit sa scape de aglomeratia din oras, masinile fiind parcate subteran.

O sa vedeti in filmuletul de mai jos, cum arata orasul fara nici o masina parcata pe marginea trotuarelor, cat de “aerisit” si linistitor pare totul, fara aceea imbulzeala stresanta a masinilor parcate claie peste gramada in fiecare coltisor de trotuar unde s-a gasit putin loc …

 

In timp ce ungurii au invatat repede ce inseamna civilizatie si bun simt, iata un exemplu de “cum se parcheaza in Romania“:

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 31 august 2010 in categoria Auto / Moto. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Cum se parcheaza masina in Ungaria”

  1. sorin_fzr

    iata inca o dovada care demonstreaza ca suntem cam la marginea europei

  2. siloxy

    Aouleo! SI tu zici ca ai avea curaj sa iti lasi masina plimbata printr-o parcare proiectata sau cel putin manevrata de romani, asa cum arata cea din video-chip?:) daca mai ai norocu sa pierzi si fisa cu pricina, iti ia o saptamana sa-ti mai gasesti masina. Si in plus, parcarea va fi amplasata sigur la doi km de casa ta, exact langa vila primarului:)

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale