Cum se parcheaza masina in Ungaria

Parcare automatizata in Ungaria

parcare Cum se parcheaza masina in Ungaria

In timp ce in Romania, nu avem nici macar parcarile clasice facute pe marginea strazilor, iata cam ce fel de parcari sunt in Ungaria … Totul este automatizat … In acest fel, ungurii au reusit sa scape de aglomeratia din oras, masinile fiind parcate subteran.

O sa vedeti in filmuletul de mai jos, cum arata orasul fara nici o masina parcata pe marginea trotuarelor, cat de “aerisit” si linistitor pare totul, fara aceea imbulzeala stresanta a masinilor parcate claie peste gramada in fiecare coltisor de trotuar unde s-a gasit putin loc …

 

In timp ce ungurii au invatat repede ce inseamna civilizatie si bun simt, iata un exemplu de “cum se parcheaza in Romania“:

Categorie articol [ Auto / Moto ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Cum se parcheaza masina in Ungaria”

  • sorin_fzr
    ... a scris la 1 septembrie 2010, 15:06   [#1]

    iata inca o dovada care demonstreaza ca suntem cam la marginea europei

  • ... a scris la 4 septembrie 2010, 15:50   [#2]

    Aouleo! SI tu zici ca ai avea curaj sa iti lasi masina plimbata printr-o parcare proiectata sau cel putin manevrata de romani, asa cum arata cea din video-chip?:) daca mai ai norocu sa pierzi si fisa cu pricina, iti ia o saptamana sa-ti mai gasesti masina. Si in plus, parcarea va fi amplasata sigur la doi km de casa ta, exact langa vila primarului:)

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?