Cum se imprastie materialul antiderapant, iarna

 Cum se imprastie materialul antiderapant, iarna

Cum se împrăştie materialul antiderapant, iarna

Se pare ca peste tot in lume exista cate un “Dorel”, cu idei care mai de care mai nastrusnice … “Dorel” al nostru din Romania, are frati peste tot, si se pare ca seamana intre ei, ca picaturile de apa …

Daca pana acum nu stiati cu trebuie imprastiat nisipul sau materialul antiderapant, iarna, atunci urmariti filmuletul urmator:

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 24 ianuarie 2011 in categoria Umor. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

11 comentarii la subiectul “Cum se imprastie materialul antiderapant, iarna”

 1. Bucur

  vand tractor de imprastiat nisip. :d

 2. danutz

  nu ai de ce sa razi, asa se face pentru a nu zgaria masinile parcate, voi de ce credeti ca nu foloseste aia de nisip, deci nu aveti de ce sa va radeti..

  ceva inteligent au facut. bv lor

 3. ana461

  scopul scuza mijloacele bine ca mai exista ceva vointa asta au cu asta defileaza…:dancing:

 4. Dan

  Am inteles, dar … folosesti nene o lopatica din aia mica, o galetuta, ceva …

 5. Zina

  Dane, la mine pe blog gasesti o nominalizare la concursul Cel mai bun blog din anul 2010 si leapsa respectiva. :)

 6. Jak Karter

  După părerea mea asta este bătaie de joc ca să mai treacă timpul și nenea ăla sa ajungă mai repede acasă și să împraștie cât mai puțin antiderapant, nu are nici o legătură zgâriatul mașinilor și metoda folosită de nenea acolo, dacă și în occident sa-r împrăștia antiderapant cu mâna ar însemna să ne întoarcem cu toți în epoca de piatră ,este o metodă “personalizată” de români nu există această metodă în secolul 21 decât în România. b-( Sigur acuma am văzut filmarea este făcută la ruși, dar metoda pare a fi din România.

 7. 24monden

  vai de steaua noastra… suntem in 2011 cu atata tehnologie si noi folosim oamenii pentru a face acest lucru

 8. Dan

  Well… depinde care parte a paharului o privesti: cea plina sau cea goala. Inchipuie-ti cum o sa arate “viitorul“, cand in incercarea de a-ti cauta un loc de munca, patronul va spune: “Sorry, dar am 10 roboti, care ma costa mai putin decat salariul tau…

 9. 24monden

  :)) nu cred ca apucam “noi” sa ne zica patronii asa ceva.

 10. Jak Karter

  Deci filmarea a fost făcută cu telefonul mobil într-un oraș din RUSIA de data aceasta nu-i mai înjurași pe ai noștri că nu e de la noi… e de la eii :d , de data asta îi sărim pe ai noștri. Și la mine în cartier se dă cu antiderapant dintr-o remorcă de tractor pe străduțele mai mici dar se folosește o lopată mare dar din plastic.
  Deci filmarea este din Rusia, iar metoda ciudată pe care o folosește nenea acolo reprezintă o problemă a autorităților locale din acea zonă. :d

  Orice asemănare cu obiecte, tractoare sau persoane, obiceiuri de pe la noi sau se apropie de realitatea de pe la noi din țară este pur întâmplătoare…=))

 11. 24monden

  @ Jak: noi suntem mai avansati :)) am trecut la lopata

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite