Cum se face nodul la cravată?

nod cravata 150x150 Cum se face nodul la cravată?

Cum se face nodul la cravată?

Majoritatea dintre bărbații din ziua de azi preferă îmbrăcămintea “casual” (dacă-mi permiteți să folosesc un termen din moda zilelor noastre), însă există situații când trebuie să scoatem costumul de la naftalină și să-l îmbrăcăm. Cel mai adesea se întâmplă atunci când bărbații trebuie să participe la un anumit eveniment.

Unul dintre accesoriile vestimentare care nu poate lipsi din garderoba unui bărbat, este evident, cravata. Care cravată, necesită un “nod” pentru a putea fi “utilizată” (purtată).
Există bineînțeles și bărbați care zilnic, ori aproape zilnic, îmbracă “uniforma” (eu așa o numesc), iar pentru aceștia, cel mai probabil realizarea unui nod la cravată este un lucru obișnuit. Însă pentru cei care (din diverse motive) nu îmbracă foarte frecvent costumul complet accesorizat, realizarea unui nod la cravată înseamnă de cele mai multe ori, bătaie de cap.

În acest articol, am să vă arăt o metodă absolut senzațională pentru a face nod la cravată, respectiv “metoda rapidă”! Este (cred) cea mai rapidă metodă pentru a face nod la cravată!
După ce “exersați” suficient și căpătați îndemânare, vă puteți chiar uimi colegii, prietenii, cu metoda aceasta de realizare a unui nod la cravată!
Urmăriți demonstrația …

Metoda “rapidă” pentru a face nod la cravată


Și pentru a face diferența între metoda rapidă și metoda clasică, în filmulețul de mai jos puteți urmări metoda clasică …

Metoda “clasică” pentru a face nod la cravată


Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 13 octombrie 2015 in categoria Alte subiecte, Hobby. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Cum se face nodul la cravată?”

 1. jpm

  Buna ziua! Mi-a placut articolul.:)

 2. francisc

  Când eram mic îmi plăcea cravata la nebunie. Acum n-o suport, sa ma stranga de gat.
  Însă metoda aia de faci nod in 5 secunde e geniala. Foarte tare!

  Eu nu stiam cum se face nod la papion, deoarece avea forma aia ciudata, apoi am scris un material pe tema asta:

  http://francisc.or...ci-nod-la-papion/

 3. Severus

  Foarte tare procedeul !

 4. Francisc întâiul

  Ai noștri tineri la Paris învață
  La gât cravatei cum să-i lege nodul..
  .”

  Citatul e dintr-o poezie a lui Eminescu. Mă întreb: câți dintre absolvenții diverselor „universități” ce au împânzit România ultimilor 25 de ani știu să-și înnoade cravata?…

 5. JoinT

  Nodurile prezentate mai sus sunt diferite. Primul este un nod simplu de cravata, al doilea nod dublu de cravata. Asta din ce am vazut eu. Daca sapati mai mult o sa vedeti cate tipuri de noduri pentru cravata exista. Unele complicate si foarte frumoase. Altele speciale, care ies din tiparul unui nod clasic.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite