Cum se asfaltează în România

asfaltare drum sosea Cum se asfaltează în România

Cum se asfaltează în România

Încă o dată, despre “cum se asfaltează în România”. Şi-apoi, ne mirăm că avem drumuri proaste sau că imediat după o reparaţie/reabilitare a unui drum, apar gropile în asfalt ca ciupercile după ploaie.

În ţara în care construim autostrăzi (pardon, bucăţi de autostradă) pe care mai apoi, la scurt timp, trebuie să le dărâmăm, se pare că felul acesta de a face lucrurile face parte din “normalitatea” naţională.

În cazul de mai jos, cetăţenii plătitori de taxe şi impozite au avut norocul ca unul dintre cei aflaţi la conducerea urbei, să verifice totuşi lucrările de astfaltare. Şi iată peste ce a dat:


Categorie articol [ Alte subiecte, Stiri Auto ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Cum se asfaltează în România”

 • Severus
  ... a scris la 3 octombrie 2016, 11:46   [#1]

  Nota 10 pentru domnul in camasa alba cu ochelari.
  Nota 2 pentru patron, ar trebui amendat cu multi bani.

 • ciubotaru marc
  ... a scris la 3 octombrie 2016, 12:33   [#2]

  Regretabil ca aceasta joaca, se cam practica mai peste tot in Romania!Pana si legile,pe care tot noi le votam,au devenit…tot o joaca!Mai ales pentru cei alesi,pentru o parte din cei aflati ,prin rotatie,la putere.Ca o palida consolare,pentru unii dintre ei,joaca-i ,cate odata,cu…cantec!Dar cum ,,cantecul”,in multe cazuri,nu tine prea mult,dupa un scurt timp de odihna(banuiti Dv unde anume!),reiau ,,joaca”de la capat!Si uite asa, vrem sau nu vrem,se scurge timpul intr-o permanenta JOACA!…:dancing:

 • ... a scris la 3 octombrie 2016, 13:32   [#3]

  Asa se asfalteaza la noi, mai bine spus asa e la noi. Nu stiu ce domeniu public functioneaza mai bine. Toate sunt pe las ca merge!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?