Cum se asfaltează în România

asfaltare drum sosea Cum se asfaltează în România

Cum se asfaltează în România

Încă o dată, despre “cum se asfaltează în România”. Şi-apoi, ne mirăm că avem drumuri proaste sau că imediat după o reparaţie/reabilitare a unui drum, apar gropile în asfalt ca ciupercile după ploaie.

În ţara în care construim autostrăzi (pardon, bucăţi de autostradă) pe care mai apoi, la scurt timp, trebuie să le dărâmăm, se pare că felul acesta de a face lucrurile face parte din “normalitatea” naţională.

În cazul de mai jos, cetăţenii plătitori de taxe şi impozite au avut norocul ca unul dintre cei aflaţi la conducerea urbei, să verifice totuşi lucrările de astfaltare. Şi iată peste ce a dat:


Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 3 octombrie 2016 in categoria Alte subiecte, Stiri Auto. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Cum se asfaltează în România”

 1. Severus

  Nota 10 pentru domnul in camasa alba cu ochelari.
  Nota 2 pentru patron, ar trebui amendat cu multi bani.

 2. ciubotaru marc

  Regretabil ca aceasta joaca, se cam practica mai peste tot in Romania!Pana si legile,pe care tot noi le votam,au devenit…tot o joaca!Mai ales pentru cei alesi,pentru o parte din cei aflati ,prin rotatie,la putere.Ca o palida consolare,pentru unii dintre ei,joaca-i ,cate odata,cu…cantec!Dar cum ,,cantecul”,in multe cazuri,nu tine prea mult,dupa un scurt timp de odihna(banuiti Dv unde anume!),reiau ,,joaca”de la capat!Si uite asa, vrem sau nu vrem,se scurge timpul intr-o permanenta JOACA!…:dancing:

 3. Andrei D

  Asa se asfalteaza la noi, mai bine spus asa e la noi. Nu stiu ce domeniu public functioneaza mai bine. Toate sunt pe las ca merge!

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro