Cum n-au fost lăsaţi să voteze, românii din diaspora

vot alegeri prezidentiale 2014 romanii din germania Cum n au fost lăsaţi să voteze, românii din diaspora

Cum n-au fost lăsaţi să voteze, românii din diaspora

În pofida celor afirmate recent de către Victor Ponta care spunea că haosul de la ambasadele române din Europa ar fi fost un simplu “accident”, realitatea din teren ne arată că situaţia a stat cu totul altfel decât spune Victor Ponta şi anume, reiese destul de clar faptul că împiedicarea românilor aflaţi în străinătate să-şi exercite dreptul la vot a fost un act premeditat!

La una din ambasadele române, respectiv cea din Germania, un cetăţean român a înregistrat întâmplările petrecute şi le-a publicat pe internet. Iar din acestea reiese clar faptul că totul a fost premeditat. Peste 3000 de cetăţeni români au aşteptat ore întregi la coadă (unii chiar de dimineaţă) să ajungă să voteze. Erau cinci cabine de vot şi doar trei ştampile, rezultă că două cabine de vot erau puse doar “de ochii lumii”. Pe urmă, măcar trei cabine ar fi trebuit să aibă un flux constant de votanţi, însă nu a fost aşa. S-a folosit o singură cabina de vot, iar asta evident a însemnat că procesul de votare a decurs extrem de încet.

De fapt, asta s-a şi dorit! Cât mai puţini cetăţeni români din străinătate trebuiau să ajungă să voteze. Pentru că, românii din străinătate au votat de fiecare dată anti-PSD. Drept urmare, aceştia trebuiau să fie împiedicaţi sub orice formă să voteze!

Responsabil pentru toate acestea, este evident guvernul condus de Victor Ponta şi în special ministrul de externe Titus Corlățean care este direct răspunzător pentru aceste fapte! Victor Ponta însă îl susţine, declarând că “Titus Corlățean şi-a făcut treaba cum trebuie şi nu are nici o vină” !!!

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 5 noiembrie 2014 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Cum n-au fost lăsaţi să voteze, românii din diaspora”

  1. Vasile

    Nimic nou in atitudinea si practica mincinosului ponta. Daca Ponta ar fi un democrat autentic si sincer ar fi demis imediat pe cei vinovati de sabotarea alegerilor in frunte cu clantaul Corlatean.

  2. Cosmin

    „Politica” asta….
    Sper că se vor îndrepta lucrurile în turul 2 și nu vom distruge de tot viitorul țării. :d

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale