Cum n-au fost lăsaţi să voteze, românii din diaspora

vot alegeri prezidentiale 2014 romanii din germania Cum n au fost lăsaţi să voteze, românii din diaspora

Cum n-au fost lăsaţi să voteze, românii din diaspora

În pofida celor afirmate recent de către Victor Ponta care spunea că haosul de la ambasadele române din Europa ar fi fost un simplu “accident”, realitatea din teren ne arată că situaţia a stat cu totul altfel decât spune Victor Ponta şi anume, reiese destul de clar faptul că împiedicarea românilor aflaţi în străinătate să-şi exercite dreptul la vot a fost un act premeditat!

La una din ambasadele române, respectiv cea din Germania, un cetăţean român a înregistrat întâmplările petrecute şi le-a publicat pe internet. Iar din acestea reiese clar faptul că totul a fost premeditat. Peste 3000 de cetăţeni români au aşteptat ore întregi la coadă (unii chiar de dimineaţă) să ajungă să voteze. Erau cinci cabine de vot şi doar trei ştampile, rezultă că două cabine de vot erau puse doar “de ochii lumii”. Pe urmă, măcar trei cabine ar fi trebuit să aibă un flux constant de votanţi, însă nu a fost aşa. S-a folosit o singură cabina de vot, iar asta evident a însemnat că procesul de votare a decurs extrem de încet.

De fapt, asta s-a şi dorit! Cât mai puţini cetăţeni români din străinătate trebuiau să ajungă să voteze. Pentru că, românii din străinătate au votat de fiecare dată anti-PSD. Drept urmare, aceştia trebuiau să fie împiedicaţi sub orice formă să voteze!

Responsabil pentru toate acestea, este evident guvernul condus de Victor Ponta şi în special ministrul de externe Titus Corlățean care este direct răspunzător pentru aceste fapte! Victor Ponta însă îl susţine, declarând că “Titus Corlățean şi-a făcut treaba cum trebuie şi nu are nici o vină” !!!


Categorie articol [ Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Cum n-au fost lăsaţi să voteze, românii din diaspora”

  • Vasile
    ... a scris la 6 noiembrie 2014, 7:26   [#1]

    Nimic nou in atitudinea si practica mincinosului ponta. Daca Ponta ar fi un democrat autentic si sincer ar fi demis imediat pe cei vinovati de sabotarea alegerilor in frunte cu clantaul Corlatean.

  • ... a scris la 6 noiembrie 2014, 18:42   [#2]

    „Politica” asta….
    Sper că se vor îndrepta lucrurile în turul 2 și nu vom distruge de tot viitorul țării. :d

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?