Cum manipulează presa din România, opinia publică!

emaramures ro psd Cum manipulează presa din România, opinia publică!

Cum manipulează presa din România, opinia publică!

Am scris de multe ori despre faptul că presa din România este aservită politic şi că într-o democraţie adevărată, acest lucru este de neacceptat! Presa ar trebui să informeze corect cetăţenii, să fie imparţială şi să nu judece cu două unităţi de măsură. Din acest motiv, ar trebui să existe o lege care să interzică oricărui politician să deţină ori să controleze un trust de presă, indiferent că vorbim de presa scrisă, radio ori televiziune.

Pentru că, eu, cetăţeanul, plătesc taxe şi ipozite către stat, plătesc abonament de televiziune, plătesc ziarul pe care-l cumpăr de la chioşcul de ziare, iar cei care fac presă pur şi simplu îşi bat joc de banii noştri, de banii cetăţenilor, de banii cititorilor, de banii telespectatorilor. Este inadmisibil ca în anul 2014, presa să manipuleze în asemenea hal, aşa cum doar pe vremea comunismului o făcea!

Apogeul a fost evident atins (şi este deja un fapt demonstrat) de către televiziunile Antena 3 şi România TV. Ceea ce fac ei se numeşte PROSTITUŢIE, nu PRESĂ! Mă întreb de multe ori: oare chiar nu realizează cât de penibili sunt? Nu le crapă obrazul de ruşine?

Şi vin cu un exemplu, din multele exemple pe care le-aş putea da: protest anti-Ponta la Baia Mare. Iată ce scrie ziarul electronic eMaramures.ro:

emaramures ro protest anti ponta baia mare Cum manipulează presa din România, opinia publică!

Şi iată cu era de fapt realitatea din teren:

Categorie articol [ Politica, Televiziune, Radio, Presă ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

8 comentarii la “Cum manipulează presa din România, opinia publică!”

 • Francisc
  ... a scris la 14 noiembrie 2014, 23:49   [#1]

  Știi ce e interesant, Dane? Toți cei cu care stau de vorbă sunt împotriva lui Ponta, în timp ce toate sondajele îl dă castigator. Manipularea e la ea acasă…

 • Francisc
  ... a scris la 15 noiembrie 2014, 0:19   [#2]

  Antena 3 și România Tv sunt „demonstrația” de care era nevoie ca să pricepem ce înseamnă libertatea cuvântului. Poți spune orice la aceste „televiziuni”, atâta vreme cât o grămadă de ignoranți se înghesuie să te aplaude…

 • ... a scris la 15 noiembrie 2014, 8:17   [#3]

  În cercul meu de cunoştinţe, prieteni, colegii de serviciu, etc … toţi sunt, cu mic cu mare, împotriva lui Ponta.
  Însă, oltenii, muntenii, moldovenii, sunt de altă părere …

 • JoinT
  ... a scris la 15 noiembrie 2014, 21:30   [#4]

  Mi-ar fi placut sa fiu acasa sa am cu cine sa merg sa protestez.
  Am fost si aici de 2 ori, prima data la inceput de saptamana. Au fost in jur de 100-120 de persoane. Am apucat sa urlu si eu. Ieri am fost iar dupa ce am terminat ce aveam de facut. De data asta mi-am luat si 2 fluiere. A fost jalnic. Am fluierat cu amandoua deodata pt ca au fost in jur de 60-70 persoane din care active jumate. Restul stateau acolo fara sa faca nimic. Au iesit si ei la plimbare cu nevestele, amantele ….etc. Am plecat acasa dupa 40 de min scarbit de toata opozitia facuta in Constanta.
  Ba mai mult de atat, ca sa fie si mai mica importanta protestului inexistent erau si 2 pui de tigan culesi de pe marginea drumului care scandau si suflau in 2 mini vuvuzele, complet pe dinafara si nestiind de fapt de ce sunt acolo. Ei se jucau sau doar au fost pusi sa-si bata joc de mana de oameni (mana la propriu).

 • Severus
  ... a scris la 25 noiembrie 2014, 10:42   [#5]

  Bulangiii astia de la eMaramures sunt la mana PSD-ului si primarului din Baia Mare, dar iata ca intre timp Ponta a pierdut ! Victorie !

 • Valentina
  ... a scris la 21 ianuarie 2015, 4:42   [#6]

  Ce-mi place mie cand voi, care in imaginatia voastra va inchipuiti un fel de super bloggeri, folositi si intelegeti GRESIT termenul de manipulare. Presa, inclusiv in Romania (unde-i de cacat, ce-i drept) NU A MANIPULAT NICIODATA in toata istoria asta. Presa INFLUENTEAZA. Sa crezi ca presa manipuleaza dai dovada de un privitivism intelectual si o lipsa acuta de cunostinte teoretice.

 • flaviu
  ... a scris la 21 ianuarie 2015, 10:17   [#7]

  sa mori tu ca nu esti de la PSD? :))

 • JoinT
  ... a scris la 22 ianuarie 2015, 15:50   [#8]

  Si care e diferenta intre manipulare si influentare in contextul dat???
  Astept raspuns doar de la Valentina care inainte sa vina sa emita judecati mai bine ar ramane la cratita.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?