Cum instalăm Team Viewer pe Zorin OS sau Linux Ubuntu

ZorinOS logo Cum instalăm Team Viewer pe Zorin OS sau Linux Ubuntu

Cum instalăm Team Viewer pe Zorin OS sau Linux Ubuntu

Pe parcursul testelor efectuate cu sistemul de operare Zorin OS 6.4 (versiunea pe 32 de biţi), am întâlnit anumite probleme la care am încercat să găsesc rezolvare. Instalarea programelor pe Zorin OS este asemănătoare cu instalarea programelor pe Microsoft Windows, dar totuşi diferită. Cu puţină bunăvoinţa însă, se poate învăţa şi Linux-ul varianta desktop şi puteţi utiliza fără probleme sistemul de operare Zorin OS la birou sau oriunde altundeva aveţi nevoie de un sistem de operare gratuit, fără să mai trebuiască să cumpăraţi un sistem de operare Microsoft Windows, care după cum bine ştiţi costă destul de mult, mai ales când avem nevoie de mai multe sisteme de operare, pentru mai multe calculatoare – cum este în cazul unui sediu de firma cu mai multe birouri, PC-uri, etc …

În tutorialul de astăzi, am să vă arăt cum puteţi instala Team Viewer pe sistemul de operare Zorin OS. Operaţia este asemănătoare cu instalarea programului Team Viewer pe Windows, doar că va trebui să descărcaţi versiunea pentru Linux a programului Team Viewer.
În momentul în care descărcaţi Team Viewer (sau orice alt program pentru Linux), va trebui să fiţi atenţi la versiunea programului, respectiv dacă sistemul vostru de operare Linux este pe 32 de biţi, atunci va trebui să descărcaţi vresiunea pe 32 de biţi a programului pe care vreţi să-l instalaţi.

La fialul instalării, va fi necesar să mai dăm vreo două sau trei clickuri în plus comparativ cu instalarea pe Windows, însă … discutăm de un sistem de operare gratuit, drept urmare trebuie să trecem cu vederea aceste mici inconveniente.
Urmăriţi tutorialul de mai jos …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 8 noiembrie 2013 in categoria Linux. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro