Cum faci un triunghi perfect in Adobe Illustrator

cum creezi un triunghi in adobe illustrator cs6 Cum faci un triunghi perfect in Adobe Illustrator

Cum creezi un triunghi perfect in Adobe Illustrator

Cum poţi face (cum poţi creea) un triunghi perfect în Adobe Illustrator ? Foarte simplu, nu este nimic complicat şi am să vă spun în acest articol …

Cei care sunt începători în acest domeniu, mai precis sunt la început de drum în utilizarea programului Adobe Illustrator, în mod sigur s-au lovit de această problemă, respectiv creerea unui triunghi perfect, cu laturi egale şi cu unghiuri egale.

Eu folosesc Adobe Illustrator CS6, însă puteţi utiliza această metodă în orice versiune de Adobe Illustrator. Pentru a creea un triunghi perfect în Adobe Illustrator, aşa cum puteţi vedea în tutorialul video de mai jos, am folosit unealta “Polygon Tool” la care i-am modificat proprietăţile, schimbând valoare default a opţiunii “Sides” care este “6″, în “3″, deoarece un triunghi are 3 laturi … Urmăriţi tutorialul.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 17 aprilie 2014 in categoria Grafica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite