Cum faci sa nu se mai opreasca hard disk-ul in Windows 7

hard disk Cum faci sa nu se mai opreasca hard disk ul in Windows 7

Turn Off Hard Disk After

Cei care lucrează mult pe calculator şi folosesc sistemul de operare Windows 7, probabil că s-au lovit de această problemă: după 20 de minute de inactivitate, hard diskul calculatorului se opreşte (intră în stand-by). Asta nu se va întâmpla dacă aveţi un singur hard disk pe calculator, pe care rulează şi sistemul de operare ci se va întâmpla atunci când de exemplu aveţi două sau mai multe hard diskuri montate în calculator.

Eu de exemplu, am un SSD pe care este instalat sistemul de operare şi mai am trei hard diskuri pe care-mi ţin stocate informaţiile. Se întâmplă de multe ori când lucrez pe anumite proiecte grafice, ca hard diskurile mele “să ia pauză” … asta depinde bineînţeles de “sesiunea mea de lucru”. În momentul în care vreau să salvez ce am lucrat, mă trezesc că la salvarea proiectului grafic, trebuie să aştept până binevoieşte “Maria Sa Hard-Diskul” să pornească …

Asta s-a întâmplat pentru că hard diskurile mele erau setate să se oprească după o perioadă de 20 de minute de activitate. Am schimbat setările pentru hard diskuri, şi am scăpat de problemă … Drept urmare, dacă vi s-a întâmplat şi vouă asta şi nu ştiţi ce aveţi de făcut, urmăriţi tutorialul de mai jos …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 16 martie 2013 in categoria Diverse, Tutoriale video. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Cum faci sa nu se mai opreasca hard disk-ul in Windows 7”

  1. Laurentiu

    Eu mai am problema asta chiar si pe un laptop care are un singur hard disk…nu am incercat vreo solutie, cred ca in curand o sa renunt la W7.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite