Cum dezactivezi LightSaber-Sound de pe videoclipurile Youtube

Youtube disable lightsaber sound Cum dezactivezi LightSaber Sound de pe videoclipurile Youtube

Cum dezactivezi sunetul “LightSaber” de pe clipurile Youtube

În urmă cu ceva vreme, cei de la Google au avut “geniala” idee de a-și păcăli utilizatorii pentru a fi de acord (fără să știe) cu instalarea pe playerele Youtube a unui gunoi de efect special sub formă de sunet si imagine. Când deschideai pagina principală google.com, deasupra ferestrei de căutare apărea o imagine de promovare pentru filmul “Star Wars“. Curiozitatea m-a făcut să dau click pe gunoiul acela de imagine. Pentru că Google și pentru că încredere, nu? Încrederea ca, fiind “de la Google”, sigur nu e ceva rău și nici nu te aștepți să fii păcălit.
Evident, mi-a fost instalat un gunoi de sunet (fără să știu), care apare de fiecare dată când trec cursorul mouse-ului peste butonul de volum al playerului Youtube. Este extrem de enervat!

Am făcut un DEMO, să vedeți despre ce este vorba (trebuie să aveți boxele pornite ca să auziți sunetul!):


În prima fază, nici n-am știu ce se întâmplă, doar auzeam sunetul acela enervant … Până la urmă, mi-am dat seama și am început să caut soluții să-l elimin.
Deci, treaba e cam așa: Google îți instalează un gunoi (încă unul), pe urmă utilizatorul mai instalează încă un program sau o extensie care să blocheze gunoiul instalat anterior și tot așa. Pe urmă, ne mirăm că începe să meargă calculatorul tot mai greu. Evident, pentru că PC-ul e slab, trebuie altul mai performant … Și uite-așa, tot americanul mânca o pâine pe spatele celorlalți fraieri din lume …

Deocamdată singura soluție pe care am găsit-o (în afară, probabil, de “reinstall Windows”), a fost să instalez extensia Youtube disable lightsaber sound pentru Google Chrome. Am instalat-o și, da, funcționează, am scăpat de gunoiul ăla de sunet! Efectul vizual a rămas, însă acela nu mă deranjează chiar atât de mult …

Dacă v-ați lovit de aceeași problemă, atunci puteți instala și voi extensia Youtube disable lightsaber sound pentru Google Chrome, de aici: click aici!

Dacă aveți voi, vreo altă idee, vă aștept la rubrica de comentarii …

UPDATE: – mulțumită lui Francisc (care spune că și-a pierdut vreo 3 zile până a descoperit misterul), am reușit să dezactivez gunoiul ăla de sunet LightSaber, fără extensie de browser. DEMO, mai jos …


Link-ul de unde poate fi dezactivat LightSaber-Sound: google.com/starwars/

Youtube disable lightsaber sound Cum dezactivezi LightSaber Sound de pe videoclipurile Youtube

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 22 ianuarie 2016 in categoria Internet, Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Cum dezactivezi LightSaber-Sound de pe videoclipurile Youtube”

 1. Francisc

  https://www.google.com/starwars/

  si treci pe mijloc intre cele 2 parti. dai “reveniti la salvarile prestabilte” si ai terminat cu porcaria aia.
  mi-a luat 3 zile enervante ca sa gasesc asta

 2. Dan

  @francisc, merci mult pentru informație, într-adevăr a funcționat metoda ta, a fost dezactivat gunoiul ăla de LightSaber.

 3. francisc

  ma bucur. asa dezinstalezi si addonul ala pe care l-ai pus

 4. Nino

  Vai. Nici nu stiu cum sa-ti multumesc. Dau o bere ;)) :dancing:

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro