Cum dezactivezi îmbunătăţirea automată a imaginilor în Google Picasa

 Cum dezactivezi îmbunătăţirea automată a imaginilor în Google Picasa

How to disable Picasa automatically enhance new photos

De ceva vreme m-am lovit de problema asta şi mi-am bătut puţin capul până să găsesc cum pot dezactiva funcţia de “îmbunătăţire automată” a imaginilor încărcate pe Google Picasa. De ce? Pentru că aşa zis-a “îmbunătăţire”, de fapt strica imaginile încărcate de mine.

Folosesc frecvent câteva servicii de image-hosting, printre care şi serviciul “Picasa” de la Google. În ultima vreme însă m-am lovit de următoarea problemă: fiecare imagine pe care o încărcam în contul meu Picasa, era modificată automat, mai precis era “îmbunătăţită”, cică … Imaginea aşa zis “îmbunătăţită” însă, arăta mai rău decât imaginea originală pe care o încărcasem eu, drept urmare la fiecare imaginea dezactivam manual aceea aşa zis “îmbunătăţire” a imaginii. Evident că, imaginea originală încărcată de mine, era mult mai bună.

Şi într-un final, am reuşit să găsesc şi de unde pot dezactiva mizeria asta. Dacă sunteţi în aceeaşi situaţie şi vreţi să dezactivaţi funcţia “auto enhance” din Picasa, va trebui să mergeţi la https://plus.google.com/settings (evident, trebuie să fiţi autentificat în contul vostru Picasa sau Google Plus) iar undeva mai jos o să găsiţi zona “Fotografii și videoclipuri“, unde aveţi opţiunea “Ajustare automată“. Ea este setată pe “Normal“. Va trebui doar să bifaţi căsuţa de la “Dezactivează” şi gata … asta e tot, aţi scăpat de mizeria aia de “Îmbunătăţire automată“.

Dezactivare imagine imbunatatita Google Plus si Picasa 01 Cum dezactivezi îmbunătăţirea automată a imaginilor în Google Picasa

Dezactivare imagine imbunatatita Google Plus si Picasa 02 Cum dezactivezi îmbunătăţirea automată a imaginilor în Google Picasa

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 28 septembrie 2014 in categoria Diverse, Internet. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Cum dezactivezi îmbunătăţirea automată a imaginilor în Google Picasa”

  1. Vasile

    Multumesc domnule Dan.

  2. alfi

    Buna postare, chiar ma enerva chestia asta.:d

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro