Cum dezactivezi îmbunătăţirea automată a imaginilor în Google Picasa

 Cum dezactivezi îmbunătăţirea automată a imaginilor în Google Picasa

How to disable Picasa automatically enhance new photos

De ceva vreme m-am lovit de problema asta şi mi-am bătut puţin capul până să găsesc cum pot dezactiva funcţia de “îmbunătăţire automată” a imaginilor încărcate pe Google Picasa. De ce? Pentru că aşa zis-a “îmbunătăţire”, de fapt strica imaginile încărcate de mine.

Folosesc frecvent câteva servicii de image-hosting, printre care şi serviciul “Picasa” de la Google. În ultima vreme însă m-am lovit de următoarea problemă: fiecare imagine pe care o încărcam în contul meu Picasa, era modificată automat, mai precis era “îmbunătăţită”, cică … Imaginea aşa zis “îmbunătăţită” însă, arăta mai rău decât imaginea originală pe care o încărcasem eu, drept urmare la fiecare imaginea dezactivam manual aceea aşa zis “îmbunătăţire” a imaginii. Evident că, imaginea originală încărcată de mine, era mult mai bună.

Şi într-un final, am reuşit să găsesc şi de unde pot dezactiva mizeria asta. Dacă sunteţi în aceeaşi situaţie şi vreţi să dezactivaţi funcţia “auto enhance” din Picasa, va trebui să mergeţi la https://plus.google.com/settings (evident, trebuie să fiţi autentificat în contul vostru Picasa sau Google Plus) iar undeva mai jos o să găsiţi zona “Fotografii și videoclipuri“, unde aveţi opţiunea “Ajustare automată“. Ea este setată pe “Normal“. Va trebui doar să bifaţi căsuţa de la “Dezactivează” şi gata … asta e tot, aţi scăpat de mizeria aia de “Îmbunătăţire automată“.

Dezactivare imagine imbunatatita Google Plus si Picasa 01 Cum dezactivezi îmbunătăţirea automată a imaginilor în Google Picasa

Dezactivare imagine imbunatatita Google Plus si Picasa 02 Cum dezactivezi îmbunătăţirea automată a imaginilor în Google Picasa

Categorie articol [ Diverse, Internet ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Cum dezactivezi îmbunătăţirea automată a imaginilor în Google Picasa”

  • Vasile
    ... a scris la 29 septembrie 2014, 9:15   [#1]

    Multumesc domnule Dan.

  • alfi
    ... a scris la 29 septembrie 2014, 9:19   [#2]

    Buna postare, chiar ma enerva chestia asta.:d

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?