Cum descarci fişiere de pe Google Drive

google drive Cum descarci fişiere de pe Google Drive

Cum descarci fişiere de pe Google Drive

Una dintre modalitatile de stocare online a fisierelor, este Google Drive. De o buna perioada de timp, am inceput sa folosesc Google Drive pentru stocarea anumitor fisiere … De ce Google Drive ? Deoarece am cat de cat siguranta ca fisierele incarcate pe Google Drive, nu vor dispare peste noapte asa cum se intampla pe majoritatea siteurilor de file hosting.

Bineinteles ca, fisierele incarcate trebuie sa fie “legale”, respectiv nu incarcati fisiere .mp3 sau programe cu licenta care intra sub incidenta legii dreptului de autor. Daca faceti asta, nu numai ca acele fisiere vor fi sterse ci este foarte probabil sa va treziti cu contul suspendat.

Eu cum folosesc Google Drive pentru a incarca diverse scripturi (facute de mine ori gratuie/open source), nu am astfel de probleme. De multe ori, am postat pe bloguri sau forumuri, link-uri catre fisierele mele de pe Google Drive, iar cei care vroiau sa descarce fisierul, imi spuneau ca “nu pot/ nu stiu sa descarce fisierul” …
Este atat de simplu … Trebuie doar sa casti ochii si sa dai cateva clickuri … Drept urmare, daca nu stiti cum sa descarcati fisiere de pe Google Drive, urmariti filmuletul de mai jos ….

Categorie articol [ Internet, Tutoriale video ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Cum descarci fişiere de pe Google Drive”

  • Adrian
    ... a scris la 29 iulie 2018, 20:56   [#1]

    Am incarcat fisiere mp3 si nu sa intamplat nimic

  • didi53
    ... a scris la 11 februarie 2019, 12:19   [#2]

    Folosesc si eu Google Drive si am intrat pe forum si majoritatea spun ca au pierdut fisiere si nu le mai regasesc sau nu le mai pot deschide! Cata incredere pot sa am si o alta problema… Eu doresc sa-mi mai eliberez PC de unele fisiere (poze, documente, facturi, etc) . In acest caz, daca le transfer pe Google Drive, pot sa le sterg din PC-ul meu? Va rog sa-mi raspundeti pe adresa mea de email ptr. altfel nu mai regasesc raspunsul. Va multumesc!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?