Cum descarci fişiere de pe Google Drive

google drive Cum descarci fişiere de pe Google Drive

Cum descarci fişiere de pe Google Drive

Una dintre modalitatile de stocare online a fisierelor, este Google Drive. De o buna perioada de timp, am inceput sa folosesc Google Drive pentru stocarea anumitor fisiere … De ce Google Drive ? Deoarece am cat de cat siguranta ca fisierele incarcate pe Google Drive, nu vor dispare peste noapte asa cum se intampla pe majoritatea siteurilor de file hosting.

Bineinteles ca, fisierele incarcate trebuie sa fie “legale”, respectiv nu incarcati fisiere .mp3 sau programe cu licenta care intra sub incidenta legii dreptului de autor. Daca faceti asta, nu numai ca acele fisiere vor fi sterse ci este foarte probabil sa va treziti cu contul suspendat.

Eu cum folosesc Google Drive pentru a incarca diverse scripturi (facute de mine ori gratuie/open source), nu am astfel de probleme. De multe ori, am postat pe bloguri sau forumuri, link-uri catre fisierele mele de pe Google Drive, iar cei care vroiau sa descarce fisierul, imi spuneau ca “nu pot/ nu stiu sa descarce fisierul” …
Este atat de simplu … Trebuie doar sa casti ochii si sa dai cateva clickuri … Drept urmare, daca nu stiti cum sa descarcati fisiere de pe Google Drive, urmariti filmuletul de mai jos ….

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 24 martie 2013 in categoria Internet, Tutoriale video. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro