Cum deblochezi un clip video Youtube, blocat cu Share on Facebook, Facebook Like

deblocare clip video youtube share on facebook like Cum deblochezi un clip video Youtube, blocat cu Share on Facebook, Facebook Like

Deblocare clip video Youtube

Aţi găsit pe Facebook sau pe un site web oarecare, un clip video blocat cu un buton “Share on Facebook” sau “Like Facebook” şi pe care nu-l puteţi viziona decât dacă daţi click pe “Share on Facebook” sau dacă daţi click pe “Like” ? Vrei să vizionezi acel clip fără să dai “Share” sau “Like” ? Soluţia o găseşti în articolul acesta …

O mulţime de proprietari de siteuri web, au ales să-şi promoveze siteurile aşa cum n-ar trebui să o facă, respectiv îi obliga pe vizitatori/citiori să dea click pe un buton “Share on Facebook” sau “Like” pentru a debloca conţinutul video publicat pe pagina respectivă. Urăsc genul acesta de a face promovare, genul acesta de siteuri web şi genul acesta de webmasteri.
Proprietarii de siteuri web care procedează astfel, ar trebui taxaţi drastic de către vizitatori, ori prin a nu mai vizita niciodată acel site web, ori măcar prin A NU DA SHARE SAU LIKE la pagina lor! Vizitatorul ar trebui să dea “Share” sau “Like” dacă într-adevăr îi place un anumit articol de pe site şi nicidecum să fie forţat să dea click pe “Share” sau “Like”!

Drept urmare, am să vă prezint una dintre metodele cu ajutorul căreia puteţi viziona clipurile video de pe Youtube, postate pe pagina care te obliga să dai click pe “Share on Facebook” sau “Facebook Like”, fără să dai click pe acele butoane pentru a debloca conţinutul!

Prin urmare, dacă pe o pagină web găsiţi un filmuleţ Youtube postat de către autorul articolului şi nu puteţi viziona clipul deoarece apare o fereastră de “deblocare” asemănătoare cu asta:

deblocare clip video youtube share on facebook like Cum deblochezi un clip video Youtube, blocat cu Share on Facebook, Facebook Like

… urmăriţi tutorialul de mai jos pentru a vedea cum puteţi debloca un clip Youtube, fără să daţi click pe “Share on Facebook” sau “Like“:

Deblocarea unui filmuleţ Youtube, o puteţi face aici: www.shareunlocker.com

LATER EDIT: A apărut o variantă de deblocare mult mai bună, mai comodă şi mai rapidă! Vezi aici: SOCIAL LOCKPICKER

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 25 aprilie 2014 in categoria Internet. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

8 comentarii la subiectul “Cum deblochezi un clip video Youtube, blocat cu Share on Facebook, Facebook Like”

 1. Marius

  Un lucru cu care sunt 100% total de acord. E o metoda de promovare care ar trebui descurajata, dar multi cad in capcana curiozitatii si dau ”like” inainte de a vedea linkul. Mi s-a intamplat deja de 3 ori si pur si simplu am iesit de pe siteul respectiv, indiferent cat de interesant mi s-ar fi parut articolul. Nu are nimeni dreptul sa conditioneze vizitatorii sa voteze un link inainte de a-l vedea. Unii poate ca ar sari si in foc pentru a le creste traficul. E o metoda neloiala de ati creste traficul si de ati promova siteul/blogul. Intai vad despre ce e vorba si pe urma am libertatea de a decide daca merita sau nu ”like”. Altfel categoric nu!

 2. Cosmin

  Mai nou, langa butonul de share obligatoriu a aparut si un butonul X care in loc sa inchida acel pop-up te face sa dai like fara sa stii la vreo pagina de-a lor. :-w

 3. Alin

  Chiar functioneaza, multumesc pt. info! :)

 4. Marius

  Buna informatie, multumesc!
  Exista o solutie si pentru pagini blocate?
  Spre exemplu aceasta: http://goo.gl/PQXOIG

 5. Florin Dr.

  Functioneaza ok. Mersi pt tip, este de un real ajutor. In 99% din cazuri nu dau like sau share. Sunt din ce in ce mai multe mesaje de acest tip, unele chiar interesante, dar nu merita share pt ca nu este corect.

 6. Dan

  A apărut o metodă MULT mai bună pentru deblocarea clipurilor Youtube, mai rapidă şi mai comodă!!!
  Citiţi aici: http://dan-blog.ro...l-lockpicker.html

RSS

Trackbacks

 1. Social lockpicker
 2. Imagini APOCALIPTICE cu vapoare surprinse de furtuni de gradul 0 !

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite