Cum copiezi numele fişierelor dintr-un folder

cum copiez numele fisierelor dintr un folder Cum copiezi numele fişierelor dintr un folder

Cum poţi copia numele fişierelor dintr-un folder

Revin cu un scurt tutorial despre copierea numelor (titlurilor) unor fişiere pe care le avem într-un anumit folder. Sunt convins că sunt persoane care la un moment dat s-au lovit de această problemă şi probabil nu au ştiut ce trebuie să facă pentru a copia toate numele fişierelor dintr-un folder, într-un fişier text (de exemplu…).

Există mai multe metode, eu am prezentat în acest tutorial metoda care mi se pare cea mai rapidă şi cel mai simplu de utilizat, nu avem nevoie decât de un program care se numeşte Total Commander şi care poate fi descărcat gratuit de pe internet. Pentru a descărca programul Total Commander, vizitaţi pagina oficială: download Total Commander

Sper să vă fie de folos … dacă v-a plăcut, vă aştept pe rubrica de comentarii yahoo smiley Cum copiezi numele fişierelor dintr un folder

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 14 martie 2013 in categoria Software, Tutoriale video. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Cum copiezi numele fişierelor dintr-un folder”

 1. Ilie

  Imi plac foarte mult tot ce prezinti intr-un mod asa de explicit, mi-a ajutat mult.
  Totusi, daca se poate, la aplicatile pe care le prezinti daca ai putea mentiona daca se aplica si la calculatoarele Apple…mi-ar fi de mare ajutor pentru ca nu ma prea pricep la IT.
  Multumesc:)

 2. ombrados

  Ok tutorialul! Foarte buna prezentare si la cat mai multe tutoriale! Imi plac mult acest gen de explicatii si sunt foarte utile si usor de asimilat!
  Mersi!

 3. Laurentiu

  Ok tutorialul. Chiar imi era dor sa revin la Total Commander, aplicatia mea de suflet.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale