Cum ascunzi un folder – Hide Folder

How To Hide Folder Cum ascunzi un folder   Hide Folder

Cum ascunzi un folder – Hide Folder

S-a intamplat vreodata sa vreti sa ascundeti un folder de pe calculatorul vostru, pentru a nu putea fi gasit de catre oricine ? Sunt convins ca multi dintre voi ati avut la un momnet dat nevoie de asa ceva … Pot exista anumite fisiere care poate nu dorim sa poata fi accesate de catre toti utilizatorii calculatorului … de exemplu, pe calcualtorul de acasa poate avem fisiere care nu ar trebui sa poata fi accesate de catre copii ori daca vorbim de calculatorul de la birou, poate vrem sa avem un foolder al nostru, care sa nu poata fi accesat de catre colegi.

Modalitati de a ascunde un folder, exista chiar in Windows, insa pentru cineva care cunoaste cat de cat “tainele calculatorului”, accesarea acelui folder nu este o problema. Asadar, una dintre solutiile propuse pentru a ascunde un folder din calculator, pentru c aacesta sa nu poata fi accesat, este aplicatia Free Hide Folder.

Free Hide Folder este un program gratuit, pe care puteti sa-l descarcati de aici:

Download Free Hide Folder

Instalati programul, iar la instalare va cere sa faceti o mica donatie, daca insa nu aveti disponibilitatea financiara sa faceti o donatie, apasati butonul “Skip” si veti trece la pasul urmator. Aplicatia Free Hide Folder este un program gratuit si poate fi utilizat fara nici o problema. Imediat dupa instalare, va cere sa stabiliti o parola:

Free Hide Folder 01 Cum ascunzi un folder   Hide Folder

Pe baza acestei parole, veti putea “ascunde” orice folder de pe calculatorul vostru, iar folderul sau folderele “ascunse” nu vor putea fi accesate decat de catre cei care cunosc parola de deblocare.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 25 iunie 2011 in categoria Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Cum ascunzi un folder – Hide Folder”

  1. Bucur

    daca uit parola ce fac? :d

  2. ana461

    pai tu asa p…t esti???:((

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale