Cum afli dacă eşti român ?

steag romania Cum afli dacă eşti român ?

Cum afli dacă eşti român ?

Comportamentul şi caracterul unui individ, pe lângă moştenirea genetică se cizelează ori se degradează în timp, în funcţie de educaţie, de cercul de prieteni şi cunoştinţe din care face parte ori pe care-l frecventează mai des. Categoric perioada comunistă şi-a pus foarte puternic amprenta pe comportamentul romanilor, însă au trecut peste 20 de ani de la căderea comunismului iar românii … încă nu şi-au revenit.

Este clar faptul că tot românii sunt cei care au ales ca după Revoluţia din 1989 să fie conduşi … tot de către un comunist, respectiv Ion Iliescu, omul care stătea “în dreapta” lui Nicolae Ceauşescu în perioada comunistă de dinainte de 1989. Astfel că, în loc să evoluăm suficient de rapid ca popor pentru a-i ajunge din urmă pe cei din vest, am fost “ţinuţi” în frâu de ideile şi practicile post comuniste pe un aşa numit drum al democraţiei socialiste, cu grijă trasat de către cel care şi-a făcut şcolile pe la Moscova …

Dacă am sperat ca generaţiile care vor veni, vor avea o altă atitudine, un alt fel de gândire … m-am înşelat. Din păcate, doar o mică parte dintre tineri au suficientă inţeleciune pentru a realiza că, romanii trebuie să-şi schimbe categoric comportamentul şi gândirea.
Vrei să afli dacă eşti roman ? Urmăreşte filmuleţul de mai jos …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 9 noiembrie 2013 in categoria Alte subiecte. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

8 comentarii la subiectul “Cum afli dacă eşti român ?”

 1. JoinT

  Haios! Mi-au placut. :))

 2. Severus

  Ăștia de la emisiunea ,,cenzurat,, sunt super haioşi !

 3. Silvia Dan

  FILMULETUL HAIOS. Cum sa afli daca esti roman? ai acest sentiment in inima, in samge, este necesar doar sa stii acest lucru si sa nu ai dubii in privinta asta niciodata.

 4. McNae

  Din nefericire, sunt roman. Pacat!

 5. JoinT

  McNae, din nefericire pacat ca esti.

 6. Adrian

  Hahaha :) Sincer nu ma asteptam la asta: Daca mergi la un restaurant si din sutele de feluri de mancare iti alegi ceafa de porc cu cartofi prajiti…atunci esti roman :))

  Am facut-o de multe ori :)) )

 7. Dan

  Esti roman :))

 8. constantin D C

  Filmuletul,dincolo de amuzament,poate fi un bun mijloc de a corecta . unele tare pe care le-am..capatat prin educatie sau prin lipsa acesteia.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite