Cum a castigat USL-ul, alegerile …

sigla usl psd pnl pc Cum a castigat USL ul, alegerile ...

Cum a castigat USL-ul, alegerile …

În urmă cu aproximativ un an şi jumătate, USL-ul a câştigat detaşat alegerile parlamentare, ajungând ca în urma acelor alegeri să deţină peste 70% din fotoliile Parlamentului României. Pe vremea când erau în opoziţie, promiteau “marea şi sarea”: că vor reduce TVA-ul, că vor mări pensiile, că vor mări salariile, că nu vor efectua schimbări pe criterii politice în instituţiile statului, că vor creea un milion de locuri de muncă, etc … Ce au făcut? Au făcut exact opusul a ceea ce promiteau …

Cum au câştigat însă alegrile parlamentare cei de la USL ? Simplu, prin manipularea opiniei publice, exact aşa cum au învăţat toţi cei din PSD, de la “tătucul” lor de sorginte comunistă, Ion Iliescu, preşedintele fondator al PSD, cel care tot prin manipularea opiniei publice şi prin controlul mijloacelor de informare (televiziune, radio, ziare, etc…) a confiscat Revoluţia Romana din 1989 !!!
La fel au făcut şi cei de la USL, urmând metodele fostului preşedinte comunist Ion Iliescu: prin diverse mijloace au acaparat câteva televiziuni (Antena 3, Realitatea TV, România TV), radiouri, ziare şi au împroşcat cu noroi în fosta guvernare PDL, zi şi noapte, 24 de ore din 24. Zi de zi i-au făcut troacă de porci, criticând aspru absolut toate măsurile ori deciziile luate de guvernul PDL.

Vă mai amintiţi cum cei de la USL strigau în gura mare, protestând împotriva exploatării gazelor de şist în România? Ba chiar au răsturnat un guverd PDL pe acest motiv … respectiv guvernul Ungureanu. Odată ajunşi la guvernare, cei de la USL au uitat subit că înainte cu doar câteva luni erau împotriva gazelor de şist … acum spun că … de fapt, exploatările acestor resurse sunt necesare.
Câtă ipocrizie, cât tupeu, câtă nesimţire poate încăpea în această hidoasă Uniune Social Liberală ?

Scriam mai demult, despre profesoara Cristina Anghel, cea care a făcut greva foamei: http://dan-blog.ro/cristina-anghel-si-greva-foamei.html … Unde sunt “idealurile ei măreţe” ? Nicăieri … Profesoara a ajuns nici mai mult nici mai puţin decât senator al României, după ce a candidat pe listele USL la alegerile parlamentare din 2012. Odată ajunsă în Senatul României, şi-a băgat adânc mâna în buzunarul public, cheltuind banii pentru un birou senatorial care de fapt nu există … Ce mai, este reprezentativă pentru USL, în fond aşa procedează mulţi din USL.

Cum au ajuns cei de la USL la guvernare? Au plătit oameni pe care i-au scos în stradă, punându-i să scandeze “Jos PDL, jos portocaliii!“, au mediatizat excesiv aşa numitele proteste, iar populaţia a pus botul … drept urmare, avem astăzi în parlament, o majoritate USL de peste 70%, majoritate prin care pot trece fără absolut nici o problemă, absolut orice legi, orice proiecte, opoziţia nu poate să facă absolut nimic. Ei bine, atunci de ce nu vin cu nişte măsuri care să scoată România din impas? Pe vrema când erau în opoziţie, asta spuneau cei din USL: că dacă vor veni ei la guvernare, vor şti ce să facă pentru a creşte nivelul de trai al romanilor şi pentru a creea locuri de muncă!

Uitaţi ce mărturisiri fac cei care au fost la aşa numitele “proteste” din 2012, proteste în urma cărora USL-ul a ajuns la guvernare şi are acum 70% din Parlamentul României:

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Cum a castigat USL-ul, alegerile …”

 • lee
  ... a scris la 2 iulie 2013, 17:36   [#1]

  ce-a mai veche meserie din lume pe 30 lei…..

 • ... a scris la 3 iulie 2013, 11:10   [#2]

  Despre alegeri si politica (la modul general) puteti vedea un interviu interesant aici

 • ... a scris la 19 iulie 2013, 2:07   [#3]

  Se perinde astia la guvernare si lucrurile o iau la vale din ce in ce mai grav :) Eu sunt echidistant, tocmai de aia nici nu merg la vot! O sa ma duc atunci cand am pe cine vota!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?