Cu cine votează romanii …

gigi becali Cu cine votează romanii ...

Cu cine votează romanii …

De fiecare dată după finalizarea alegerilor, rămân cu un gust amar … când văd, cât poate fi de idiot acest popor, respectiv poporul român. Doar o foarte mică parte a acestui popor, reprezintă excepţia de la regulă, în rest …

Ani la rând am avut ca reprezentaţi ai poporului român, atât în Parlamentul European cât şi în Parlamentul României, indivizi precum Gigi Becali sau Corneliu Vadim Tudor, am avut la conducerea ţării foşti comunişti (Ion Iliescu şi mulţi alţii din actualul PSD) care s-au autoproclamat “revoluţionari” la evenimentele din 1989, foşti securişti, colaboratori cu fosta securitate ori turnători ca de exemplu Dan Voiculescu de la PC (Partidul Conservator), s.a.m.d.

Am să-l dau acum exemplu pe “celebrul” Gigi Becali, autodeclarat ca fiind un mare credincios şi un apropiat al Bisericii Ortodoxe Romane, către care a făcut milioane de euro donaţii… Poporul român l-a votat, o dată, de două ori, de trei ori … şi sunt convins că, după ce va ieşi de la puşcărie, romanii îl vor vota din nou, cu şi mai multă convingere. Deci, poporul român (şi mai idiot decât cei pe care i-a votat), în profunzimea gândirii lui a considerat că oameni ca Gigi Becali şi Corneliu Vadim Tudor sunt potriviţi pentru a ne reprezenta ţara … Aşadar, haideţi să vedem cât de “inteligent” votează poporul român:

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Cu cine votează romanii …”

  • ... a scris la 20 iunie 2013, 23:10   [#1]

    ăsta e și motivul pentru care țara asta se duce de râpă :) …la alegeri sunt votați doar idioți pentru că doar idioți candidează 8-|

  • ... a scris la 23 iunie 2013, 19:22   [#2]

    Partea proasta e ca se voteaza mult si prost. De ce mult? Pentru ca Romania este una dintre tarile europene cu o populatie ridicata. De ce prost? Pentru ca, din pacate, majoritatea votantilor nostri au o mentalitate destul de pricajita si un nivel educational extrem de scazut.

  • ... a scris la 24 iunie 2013, 12:29   [#3]

    Votati fratilor cu Becali! Suntem cu totii o tara de …

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?