Criza refugiaților sirieni

criza refugiati sirieni imigranti sirieni gara budapesta ungaria 02 Criza refugiaților sirieni

Imigranții musulmani care vin în Europa

Nu-mi place absolut deloc ce se întâmplă în Europa, iar ceea ce vedem că se întâmplă demonstrează (încă o dată) că europenii sunt cel puțin naivi … ca să mă exprim totuși elegant! Efectul imigrației din țările musulmane se va vedea peste ani de zile, când Europa este foarte probabil să devină ținta atacurilor teroriste ale unora dintre cei care au intrat ilegal în Europa odată cu valul uriaș de refugiați.
Că or fi existând refugiați “pe bune” printre cei care au “invadat” statele europene în ultimele luni de zile? Probabil … însă la fel de probabil este și ca mulți dintre acești “refugiați” să nu fie altceva decât teroriști musulmani deghizați în refugiați. Iar dovezile în acest sens, au început să apară deja pe internet – vezi imaginile de mai jos.

Refugiații spun că s-au săturat de război, că s-au săturat să trăiască sub amenințarea armelor și că nu vor nimic altceva de la Uniunea Europeană decât să trăiască în pace, să-și găsească un loc de muncă, etc. Și că, mulți dintre ei sunt profesori, ingineri, medici, etc … Adică, oameni cu școală, dom’le…
Bla, bla-urile de rigoare, pentru că: refugiații intervievați, au declarat sus și tare că ei vor în Germania, Suedia, eventual Marea Britanie sau Danemarca. Adică, în țările cele mai bogate ale Europei și unde statul oferă ajutoare sociale consistente. Păi dacă nu vor altceva decât o viață liniștită într-un loc fără război, atunci de ce vor să ajungă doar în una dintre cele patru țări enumerate mai sus? De exemplu, de ce nu au rămas în Grecia sau Italia, ori de ce nu vor să meargă în Spania, Portugalia, Polonia, România, Bulgaria, etc !? Că doar nici în aceste țări nu este război, oamenii sunt pașnici, sunt tot europeni, țările fac parte din Uniunea Europeană!? Asta este prima chestiune care miroase de la 1000 de km a ipocrizie și minciună!
Aaaa, în aceste țări, statul nu este chiar atât de “darnic” cu paraziții sociali… nu? Iar ipotetica muncă pe care refugiații susțin că ar dori să o presteze, nu este chiar atât de bine plătită pentru un musulman… Las’ că muncesc românii pe rupte, o lună de zile, pentru bani mai puțini decât primește un refugiat musulman în Germania…

A doua chestiune extrem de importantă, ține de tot ce înseamnă religie, cultură, educație. Musulmanii sunt educați în ultimele sute de ani, într-un anume fel care este total divergent cu gândirea europenilor, cu cultura europenilor, cu valorile europene! Valori europene construite și cizelate de-a lungul a sute de ani de istorie și care a dus Europa acolo unde este ea astăzi, respectiv unul dintre cele mai civilizate locuri de pe planetă… chestiune care s-a dovedit acum, a fi călcâiul lui Ahile pentru europeni!

Imagini din Ungaria… Polițiștii maghiari sunt pur și simplu depășiți de situație, însă sunt condamnați de către mulți dintre europeni pentru faptul că au încercat să-i oprească pe imigranți!

Următoarea imagine, cred că spune tot…
Nu degeaba zice proverbul că: “O imagine spune cât o mie de cuvinte“. Tânărul sirian din fotografia de mai jos, în urmă cu puțin timp se mândrea cu Kalashnikovul din dotare… iar acum, se mândrește cu un tricou verde pe care scrie: “Mulțumesc“.
Tupeul sirianului este absolut incomensurabil…

imigrant sirian refugiat europa terorist kalashnikov ak47 Criza refugiaților sirieni

Altul:

imigrant musulman refugiat sirian Criza refugiaților sirieni

Categorie articol [ Alte subiecte, Social ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

5 comentarii la “Criza refugiaților sirieni”

 • Costi
  ... a scris la 2 septembrie 2015, 1:33   [#1]

  Nu ai cum sa-i triezi cand vin toti la gramada

 • ... a scris la 2 septembrie 2015, 5:30   [#2]

  Cica nu-i poti tria… Ii mitraliezi pe toti si p-aia buni ii salveaza Allah. ailalti, teroristii, mor si ajung la cele 70j de virgine

 • ... a scris la 2 septembrie 2015, 15:59   [#3]

  Musulmanii, ucigasi de copii crestini! Cum pot fi ei primiti in Romania crestina?

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 3 septembrie 2015, 13:28   [#4]

  Oare cui îi place, Dane, să-i fie călcată în picioare „bătătura” doar în virtutea faptului că toți avem dreptul la liberă circulație? Fiecare are dreptul să facă ce vrea în curtea lui, dar când iese pe stradă e musai să respecte regulile. Chestia asta cu valul de refugiați ce se revarsă peste Europa seamănă al naibii de mult cu năvălirea tătarilor. Singura diferență este că atunci cei asaltați s-au apărat cu arcurile-n mână și acum încearcă să-i primească cu brațele deschise fiindcă (nu-i așa?) drepturile omului nu pot fi încălcate. Părerea mea e că un nou conflict mondial ne-așteaptă la ușă. Sper să mă-nșel…

 • Emil
  ... a scris la 13 noiembrie 2017, 16:42   [#5]

  https://www.facebo...1870935433197175/

  O pagina in ajutorul tuturor.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?