Cristina Anghel si greva foamei

Cristina Anghel greva foamei Cristina Anghel si greva foamei

Am citit la un moment dat niste documente referitoare la regimul de detentie politica de pe vremea comunismului … Ramai pur si simplu stupefiat cand realizezi ce se putea intampla in fostele puscarii comuniste, cu detinutii politici. Detinutii politici erau chiar mai aspru tratati decat violatorii, hotii sau criminalii.

Greva foamei intr-o puscarie comunista, era ceva … SACRU ! Era un ultim pariu cu viata, facut de detinutul politic care nu mai suporta tratamentul la care era supus de catre autoritatile comuniste… Intra in greva foamei iar asta insemna un ultim act pe care-l mai poate face detinutul pentru a protesta impotriva tratamentului absolut barbar la care era supus. Greva foamei presupunea refuzul total al alimentatiei, refuzul alimentatiei pe absolut orice cale si prin orice alte mijjloace, iar detinutul castiga sau pierdea pariul cu … viata. In unele situatii, autoritatile “se sesizau” si aparea cate-o schimbare “in bine”, sa nu se auda pe la “Partid” ca “a mai crapat unul” … Au fost insa multi care… au pierdut pariul.

Daca in Romania pe timpul comunismului, greva foamei era ceva “sacru”, care exprima si inspira respect, vointa de fier si curaj dus la extrem, ei uite ca romanii au reusit sa pangareasca pana si acest “gest final” de protest.

Televiziunile, au “servit frumos” populatiei, povestea lacrimogena si gestul “altruist” al invatatoarei Cristina Anghel. In ultima perioada, Cristina Anghel aparea zilnic pe Realitatea TV, iar moderatorii Realitatii TV aproape ca dadeau in lacrimi si se minunau cum de mai rezista invatatoarea Cristina Anghel fara sa … manance.

Cristina Anghel greva foamei Cristina Anghel si greva foamei

O intrebare simpla, banala: Ati mai auzit voi de cineva care sa reziste 70 de zile fara mancare ? E am auzit de indianul care nu mananca nimic de 70 de ani, dar acesta, din ultimele informatii, e deja transat de catre savantii americani care vor sa “implementeze” aceste capacitati, armatei americane si astronautilor …

N-am facut altceva decat sa ne batem joc de conceptul in sine de “greva a foamei”. Protestul Cristinei Anghel nu a facut decat sa “pangareasca” acest act sacru, sa duca in derizoriu supremul gest uman care ar trebui sa impuna respect. Au inceput sa apara deja informatii in presa (inclusiv pe posturi TV), ca invatatoarea Cristina Anghel este o “profesionista” ! Ea a mai facut greva foamei in urma cu ceva timp pentru faptul ca nu i s-a repartizat un apartament dorit de ea. In urma grevei de atunci, a primit apartamentul …

Mai mult decat atat, a anuntat ca “ia o pauza” si ca “vrea sa se refaca”, dupa care intra iar in “greva foamei” …

Greva foamei presupune refuzul total al alimentatiei. Cristina Anghel a fost tot timpul hranita artificial, in spital… Stiti cum ar fi trebuit sa arate dupa 70 de zile in care sa nu fost alimentat deloc ? Numai piele si os ! In situatia fericita si improbabila in care totusi n-ar fi decedat, dupa 70 de zile ea nici macar n-ar fi putut sa articuleze cateva cuvinte, nu sa dea interviuri la presa, sa apara in emisiuni TV, pe la Realitatea TV, si mai mult, sa se deplaseze singura, pe picioarele ei, fara nici un sprijin …

Cristina Anghel Cristina Anghel si greva foamei

Stiti ce inseamna asta ? In limbajul comercial modern, asta se numeste cel putin FAKE !

Invatatoarea Cristina Anghel a reusit sa duca in derizoriu unul dintre ultimele gesturi supreme ale omului, GREVA FOAMEI !

Categorie articol [ Social ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

10 comentarii la “Cristina Anghel si greva foamei”

 • ... a scris la 1 noiembrie 2010, 23:25   [#1]

  pur si simplu mie imi este mila de ea…dar si-o face cu mana ei. Traim intr-o tara de tot rahatul, chiar daca moare nu o sa se faca nimic. O tara de lenesi si de mafioti

 • ... a scris la 1 noiembrie 2010, 23:27   [#2]

  Se pare ca nu esti “la curent” cu noutatile … Cristina Anghel nu mai este in “greva foamei”. Deocamdata “ia o pauza”, si se pregateste pentru o noua “greva a foamei” …

 • ... a scris la 2 noiembrie 2010, 10:52   [#3]

  Nu, nu trebuie sa ne fie mila de ea. Tot ceea ce a scris Dan este corect. Greva foamei nu inseamna sa mananci prin perfuzii si nu pe gura. Iar tot acel circ mediatizat la a3 si realitatea, si de care cica, presedintele nostru nu avea cunostinta, e bun pentru infantili cu 2 clase ca trenu’
  Si declaratiile de la finalul reprizei de greva ca, “el presidente” este inconjurat de oameni deosebit de buni si competenti te face sa pici!
  Vezi exemplul cu Iulian Fota.
  Si chiar asa, asa arata o persoana care n-a mancat 70 de zile?

 • ... a scris la 2 noiembrie 2010, 14:18   [#4]

  :d fiecare cu parerea lui, eu cred ca totusi nu trebuia sa intre in greva foamei.

 • ... a scris la 2 noiembrie 2010, 18:48   [#5]

  De ce? O dieta de dezintoxicare profesionista, supravegheata de specialisti la un spital din Capitala, si pe banii multor fraieri care platesc impozite. Si nici nu cred ca a fost in concediu fara plata !!!

 • ... a scris la 26 decembrie 2012, 20:00   [#7]

  Acum, la sfarsitul lui 2012, s-a vazut scopul acestei femei.
  Evident, nu a facut nimic ilegal. Dar imoral? Unii nu vad nimic anormal in evolutia “doamnei”. Fiecare judeca in functie de standardele morale la care a aderat de-a lungul vietii.
  Rusine, Cristiana Anghel!

 • ... a scris la 17 aprilie 2013, 14:43   [#8]

  Aceasta femeie, este antruchiparea a tot ce este mai urat antr-un om. Fatarnica, obraznica, gata de orice marlanie pentru a-si atinge scopurile personale. Iar faptul ca face parte din asa zisul partid al unui securist care a turnat pana si neamurile securitatii, Dan Voiculescu, spune multe despre profilul moral al acestetei “doamne” de cacat.

Trackbacks

 1. Nulitati, promovate de catre televiziuni, pentru rating
 2. Cum a castigat USL-ul, alegerile …
 3. Cristina Anghel – Senator PC

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?