Crin Antonescu explică absenţele din Parlament

crin antonescu Crin Antonescu explică absenţele din Parlament

Crin Antonescu explică absenţele din Parlament

Iată deci, pe cine avem în funcția de președinte al României: Crin Antonescu, cel mai mare chiulangiu. Acesta are mai multe absențe din Parlament decât Cătălin Voicu care a fost în pușcarie 1 an și vreo șase luni!

Se pare că, acesta este “modelul” de președinte dorit de către cei de la USL: un președinte care să nu facă nimic. Eventual să dea din gură atunci când “partidul” o cere, în rest … să “doarmă”, să nu-i “încurce” pe cei din USL.

În opinia lui Crin Antonescu, statutul de parlamentar este o demnitate care nu-l obligă la nimic, este doar o “funcție onorifică” și nicidecum un “serviciu”, drept urmare parlamentarul are dreptul să facă ce dorește, nu este obligat să fie prezent în Parlament. Dar salariul de mii de euro, indemnizațiile lunare pentru chirie, pentru deplasări în țara și în străinătate, cazări în străinătate, facturile de telefonie de sute de euro lunar, șofer și limuzină la dispoziție, ei bine, toate acestea sunt OBLIGATORII … nu?

Păi, mă întreb atunci: dacă parlamentarii nu sunt obligați să fie prezenți la ședințele din Parlament, atunci … ce nevoie mai avem de parlamentari ? Ori, avem nevoie de “sugative” ? De “căpușe” ? Care să nu facă nimic dar să ia mii de euro salariu pe lună și să aibă o mulțime de alte beneficii ? Pentru că, așa cum “vede” Crin Antonescu obligațiile unui parlamentar, aceștia nu sunt altceva decât niște “sugative” … care “absorb” bani de la bugetul de stat… Și uite așa avem noi, românii, cele mai multe taxe din Uniunea Europeană … ca să-i “ținem în spate” pe cei care primesc bani de la buget, pentru … a nu face nimic.

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Crin Antonescu explică absenţele din Parlament”

 • doru
  ... a scris la 4 august 2012, 17:43   [#1]

  Sunt convins ca majoritatea romanilor nu mai au incredere deloc in politicienii astia… Sa nu mai zic de astia din USL care se vede clar ca numai puterea si banii ii intereseaza … Nimica nu au facut bun pentru tara, dimpotriva doar rau au facut tarii…

 • ... a scris la 4 august 2012, 17:46   [#2]

  Ce lepră de om ! Cred că nici lui nu vine să creadă că e preşedinte.

 • ... a scris la 5 august 2012, 20:55   [#3]

  Asta e presedintele cu care “ne laudam” :)

 • Vasile
  ... a scris la 5 august 2012, 22:38   [#4]

  Eu, ca om de varsta a treia nu am nici o incredere in absolut toti politicienii si in special in Ponta, Antonescu, Hrebenciuc, Fenechiu si toti ceilalti. Acum cativa ani Ponta si-a exprimat explicit regretul dupa Ceausescu si nu este nimic neexplicat. Cautati pe Google poze cu Ponta si Ceausescu. Acolo puteti vedea pe Ponta in ce ipostaza se afla si tot de acolo puteti citi si declaratia acestuia. Despre Antonescu si caracterul lui sunt complet edificat. Nu degeaba cei din localitatea acestuia de bastina numeste familia: “a lui căcălău”.

 • ... a scris la 7 august 2012, 7:52   [#5]
 • bad
  ... a scris la 27 august 2012, 8:11   [#6]

  Nu-mi vine a crede ! Pentru cine am iesit eu in strada ?
  Rusine ! Rusine !

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?