Crin Antonescu explică absenţele din Parlament

crin antonescu Crin Antonescu explică absenţele din Parlament

Crin Antonescu explică absenţele din Parlament

Iată deci, pe cine avem în funcția de președinte al României: Crin Antonescu, cel mai mare chiulangiu. Acesta are mai multe absențe din Parlament decât Cătălin Voicu care a fost în pușcarie 1 an și vreo șase luni!

Se pare că, acesta este “modelul” de președinte dorit de către cei de la USL: un președinte care să nu facă nimic. Eventual să dea din gură atunci când “partidul” o cere, în rest … să “doarmă”, să nu-i “încurce” pe cei din USL.

În opinia lui Crin Antonescu, statutul de parlamentar este o demnitate care nu-l obligă la nimic, este doar o “funcție onorifică” și nicidecum un “serviciu”, drept urmare parlamentarul are dreptul să facă ce dorește, nu este obligat să fie prezent în Parlament. Dar salariul de mii de euro, indemnizațiile lunare pentru chirie, pentru deplasări în țara și în străinătate, cazări în străinătate, facturile de telefonie de sute de euro lunar, șofer și limuzină la dispoziție, ei bine, toate acestea sunt OBLIGATORII … nu?

Păi, mă întreb atunci: dacă parlamentarii nu sunt obligați să fie prezenți la ședințele din Parlament, atunci … ce nevoie mai avem de parlamentari ? Ori, avem nevoie de “sugative” ? De “căpușe” ? Care să nu facă nimic dar să ia mii de euro salariu pe lună și să aibă o mulțime de alte beneficii ? Pentru că, așa cum “vede” Crin Antonescu obligațiile unui parlamentar, aceștia nu sunt altceva decât niște “sugative” … care “absorb” bani de la bugetul de stat… Și uite așa avem noi, românii, cele mai multe taxe din Uniunea Europeană … ca să-i “ținem în spate” pe cei care primesc bani de la buget, pentru … a nu face nimic.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 4 august 2012 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Crin Antonescu explică absenţele din Parlament”

 1. doru

  Sunt convins ca majoritatea romanilor nu mai au incredere deloc in politicienii astia… Sa nu mai zic de astia din USL care se vede clar ca numai puterea si banii ii intereseaza … Nimica nu au facut bun pentru tara, dimpotriva doar rau au facut tarii…

 2. pclaudiu

  Ce lepră de om ! Cred că nici lui nu vine să creadă că e preşedinte.

 3. Dan

  Asta e presedintele cu care “ne laudam” :)

 4. Vasile

  Eu, ca om de varsta a treia nu am nici o incredere in absolut toti politicienii si in special in Ponta, Antonescu, Hrebenciuc, Fenechiu si toti ceilalti. Acum cativa ani Ponta si-a exprimat explicit regretul dupa Ceausescu si nu este nimic neexplicat. Cautati pe Google poze cu Ponta si Ceausescu. Acolo puteti vedea pe Ponta in ce ipostaza se afla si tot de acolo puteti citi si declaratia acestuia. Despre Antonescu si caracterul lui sunt complet edificat. Nu degeaba cei din localitatea acestuia de bastina numeste familia: “a lui căcălău”.

 5. Dan

 6. bad

  Nu-mi vine a crede ! Pentru cine am iesit eu in strada ?
  Rusine ! Rusine !

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale