Crin Antonescu a obtinut un nou mandat de presedinte al PNL

Crin Antonescu a obtinut un nou mandat de presedinte al PNL

crin antonescu Crin Antonescu a obtinut un nou mandat de presedinte al PNL

Crin Antonescu a castigat cursa pentru presedentia Partidului National Liberal, cu 986 de voturi, in timp de contracandidatul sau, Ludovic Orban a luat obtinut 357 de voturi.

Viorel Catarama s-a retras din cursa dupa ce, potrivit celor spuse de el, a esuta in formarea unei liste competitive.

Daca pana acum am avut o parere relativ buna despre Crin Antonescu, personal mi-am schimbat parerea despre el, cand am vazut cum vorbeste despre Viorel Catarama, asta dupa ce in urma cu vreo cativa ani il urca in slavi si il considera unul dintre cei mai importanti oameni din PNL, am ajuns la concluzia ca si Crin Antonescu este exact la fel ca si ceilalti politicieni romani, care astazi sustine sus si tare una, iar maine se schimba la 180 de grade si sustine exact contrariul … Iar aceste pozitii sunt luate strict in functie de interesele personale ale fiecaruia … Daca speram ca intr-adevar sa fie oarecum mai deosebit fata de cum ne-am obisnuit deja sa fie politicienii romani, ei iata ca si Crin Antonescu isi da arama pe fata, si ne demonstreaza ca nu este cu nimic mai presus fata de catre marea masa a politicienilor din Romania … Pacat, si sincer … sunt scarbit … din nou …

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Crin Antonescu a obtinut un nou mandat de presedinte al PNL”

  • crick611
    ... a scris la 6 martie 2010, 23:03   [#1]

    Ai inteles gresit despre Crin Antonescu, nu s-a schimbat asa deodata la 180 de grade, impotriva lui Catarama, ci datorita faptului, acest Catarama (non valoare in opinia mea) a afirmat in campania electorala la prezindentiale 2009, ca: PNL nu are candidat la prima functie in stat, adica cu alte cuvinta Crin Antonescu e un nimeni, si nu merita sa candideze. Iar aceasta afirmatie a lui Catarama, a facut si pe alti romani, sa nu il mai voteze si sa il sustina pe Crin Antonescu. Daca unul de al tau te trage in piept cand e vorba de functia de presedinte, si il stii cine este, mai face si publice acele afirmatii, cum sa mai il ai la inima ta? cum sa nu profiti de prima ocazie si sa il jignesti si sa il ponegresti? La urma urmei, Catarama pentru mine personal nu reprezinta nimic, nu reprezinta o adevarata valoare liberala! Daca ai inteles ceea ce am ti-am scris, e foarte bine, daca nu, te invit pe id-ul meu sa vbm., este acelasi cu numele din rubrica obligatorie! Numai bine!

  • ... a scris la 8 martie 2010, 18:28   [#2]

    Eu una sunt multumita ca a iesit Crin Antonescu. Chiar imi place de el cum vorbeste cum gandeste si cred ca este potrivit pentru PNL.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?