Creatine Monohydrate – (creatina)

American Muscle Creatine Monohydrate Creatine Monohydrate   (creatina)

Creatine Monohydrate – 100% HYPER ANABOLIC

Creatina este o molecula care face stocarea energiei, ajuta la incarcarea cu proteine si la cresterea celulelor musculare. Intru-cat continutul meselor este foarte sarac in creatine, incarcarea sub forma de supliment nutritive este esential, ceea ce rezulta incarcarea cu creatina a celulelor musculare, creste sinteza de proteine, intensifica cresterea masei musculare si a fortei.
Introducerea creatinei in forma de praf se poate combina cu orice produs cu proteina sau carbohidrati, dar sa fie sarac in grasimi. Foarte important este ca introducerea creatinei sa fie urmat de introducere de carbohidrati, ceea ce ezulta producerea insulinei din organism. Este foarte important sa se tina cont de administrare si dizolvare corecta, in caz contrar poate aparea diiarie sau dureri de stomac. Este de stiut ca creatina are efect de retinere de apa, iar daca din cauza nedizolvarii creatina nu ajunge in interiorul celulelor musculare ci direct in intestine,in aceste cazuri “aduna” apa in locul respectiv, fapt ce cauzeaza problemele sus amintite.

Administrare:
– 1. Folositi creatina monohidrata, in principal pe stomacul gol dupa antrenament, asociata cu carbohidrati simpli, cu indice glicemic mare.
– 2. Mai multe portii zilnic, impartit in timp egal , cu 15 min. inainte de masa (ex. dimineata, inainte de pranz, seara dupa antrenament .

Cantitate: Imparte greutatea ta in kilograme la 3. Aceasta este cantitatea in grame, pe care trebuie sa o iei in faza de incarcare (primele 5-7 zile de utilizare). Dupa aceasta perioada, folositi jumatate din aceasta cantitate pentru intretinere. Folositi cel putin 375 ml de lichid, pentru fiecare 5 grame de creatina ingerata. in timpul folosirii creatinei, fiti sigur ca sunteti hidratati bine tot timpul.

Cat timp: O cura de creatina tine normal 8-12 saptamani, dar pentru o performanta buna se poate prelungi pana la 3-4 luni. intre cure se tine o pauza de minim 1 luna.

Se dizolva: Creatina monohidrata se dizolva cu apa sau suc de fructe. Fiecare 1g de creatina necesita 1dl. (minim 75ml) lichid.

Categorie articol [ Advertoriale, Culturism & Fitness ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Creatine Monohydrate – (creatina)”

  • ... a scris la 11 martie 2011, 13:40   [#1]

    cine are nevoie sa ia :d

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?